Az sms pénzbe kerül, ha intenetről küldöd, az igyen van. A nemjó ismerős pedig jó ismerőssé válik ha megnyered neki az összes licittárgyat augusztusig. Egy tévéről vagy egy laptopról nem is beszélve.
Te pedig sürgősen vegyél fel alkalmazottat, mert eztán csak kódokat fogsz töltögetni.
Borsodi nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 9 oldal |
MEr akkor csalni is lehet. Beregizel egy előfizetéses nemjó ismerősöd számáról..:S
Ha netről küldöd?:S
Sőt, a válasz sms díját is leveszi, ezért üres minden telefonom.
az előttem, de nemtom, hogy ez kerül-e valamibe a telómról egy kód beküldése, mert erről nemtaláltam semmit.
Előtted a küzdés, előtted a pálya.....
Hello. Figyeljtek már, valaki tudna nekem segíteni, csak annyi lenne, hogy, ha beküldök neten egy kódot az ugye nemszop le a telómról zsét, mert ugye a telószámotis megkellett adni. Mer, ha nem akkor nekünk van egy kocsmánk és megveszem az összes licittárgyat augusztusig. :D
AKinek van felesleges kódja pliz:)
mit kérsz érte?
mit kérsz érte?
Rizsaska!
Köszi!
Akkor még gyűjtögethetek... :(
Köszi!
Akkor még gyűjtögethetek... :(
Borsodinál igaz nem kell a kódokat megtartani? főleg a licitnyereményeknél!, mert akkor nem küldetem el postán a kódot.
Csak mert a hivatalosban nem találtam erre való utalást.
Csak mert a hivatalosban nem találtam erre való utalást.
10-20 e körül! :)
Elég messze az én pontjaimtól (nekem most 4250 van)
Elég messze az én pontjaimtól (nekem most 4250 van)
Valaki meg tudná mondani, hogy a hegyalja fesztivál bérletek kb milyen licit értéken mentek el tegnap?
Judit ,ha elolvastad ,akkor láttad benne ,hogy 10-100 pontig adhat egy beküldés után . A tv vagy laptop nyerőidőpontos . Sajnos még nem találkoztam vele:( Ha eltalálod felhívnak és megkérdezik melyiket kéred . Különben ,hogy lennének kiírva a nyerteseknél ki mit választott....
Judit88 Hozzászólás - 2008. május 25. :: 09:58
a borsodinál akkor ha neten küldöm a kódot, a napi díj játékon is részt veszek, ugye? elolvastam a játékszabályzatot, elvileg ki kéne írnia valamit a kódküldés után, hogy nyertem-e, vagy nem... de nekem semmit nem ír, csak jóváírja a pontjaimat! vagy nem jó helyen küldöm????
a borsodinál akkor ha neten küldöm a kódot, a napi díj játékon is részt veszek, ugye? elolvastam a játékszabályzatot, elvileg ki kéne írnia valamit a kódküldés után, hogy nyertem-e, vagy nem... de nekem semmit nem ír, csak jóváírja a pontjaimat! vagy nem jó helyen küldöm????
pppp! jó is lenne! de eddig 3at küldtem, egyiknél sem jött semmi! :( ez egy felugró ablak? én mozillát használok, lehet az az oka????
judit.
nekem mindig kiirja hogy sajnos nem nyertél. de ha neked nem irja ki, akkor biztos NYERTÉL!:D
nekem mindig kiirja hogy sajnos nem nyertél. de ha neked nem irja ki, akkor biztos NYERTÉL!:D
ha neten töltitek fel, ír nektek üzenetet? hogy sikerül, vagy nem sikerül, mert nekem semmit nem ír ki! :( miért?
pppp
Hát persze, meg azt is, hogy másnap mikor kell küldeni hogy nyerj.
Hát persze, meg azt is, hogy másnap mikor kell küldeni hogy nyerj.
nem tudja valaki kiirja e ha reggel pista bácsi 9kor beküldi és nyer egy tv-t akkor jó lenne ha kiirná hogy én ne küldözgessem be a kódokat:S
500 pont?Huh.Abból már futna egy hegyalja jegyre:D nekem:D:D:D
Sztem ha megtod nyerni a jegyet, akkor tedd aztés azt tuti eltudod adni!
Sztem ha megtod nyerni a jegyet, akkor tedd aztés azt tuti eltudod adni!