Kinek honnan ered a nickneve?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 9 oldal |
Paintuci, én meg azt hittem azért Paint, mert festékgyárban dolgozol.
Engem a kisebbik hugom kezdett el Minyának hívni kb 20 évvel ezelött, amikor beszélni kezdett. A Szilvit nem tudta kimondani, a 15 év korkülönbség miatt egy kicsit én voltam a második anya is, így gondolom ezeket összette és így lett belőle Minya, Minyu. A családom hív így és az itteni nagy családom
Én Erika vagyok de az foglalt volt, így lettem Erik ami nem volt foglalt érdekes módon.
Majd azzal a névvel nem tudtam belépni, így éppen a mhelyen neteztem, és mi legyek... mi legyek... amikor lenéztek a programokra és úgye a Paint egy rajzoló program aztán így. Paintuci-t meg Galéria találta ki.
Máshol pl cokén Paintuck, tesz veszen Paintmaki vagyok.
Igazából ami nagyon tetszik az a Paintmaker, de az a volt főnököm.
Az foglalt....
Mint Paint név és változatai nem túl szerencsés ötlet mert a kollégák kitalálták mi lehetek itt.
Igy nyomon követhetik a tevékenységeim aminek én nem örülök.
Így gondolkozom megint új neveken mint Erik30, Erikácska, PT, wctartály stb...
Majd azzal a névvel nem tudtam belépni, így éppen a mhelyen neteztem, és mi legyek... mi legyek... amikor lenéztek a programokra és úgye a Paint egy rajzoló program aztán így. Paintuci-t meg Galéria találta ki.
Máshol pl cokén Paintuck, tesz veszen Paintmaki vagyok.
Igazából ami nagyon tetszik az a Paintmaker, de az a volt főnököm.
Az foglalt....
Mint Paint név és változatai nem túl szerencsés ötlet mert a kollégák kitalálták mi lehetek itt.
Igy nyomon követhetik a tevékenységeim aminek én nem örülök.
Így gondolkozom megint új neveken mint Erik30, Erikácska, PT, wctartály stb...
Azt csak később tudtam meg, hogy a Sada a Sándor beceneve, meg hogy van egy SADA nevű cég is. Ezért nem mindegy, hogy kis betű, v. nagy betű. Az én nicem csak egy jelző, csupa kis betűvel.
Ő már elfelejtette (már 9,5 éves). Lehet, hogy én is csak álmodtam?
Ő már elfelejtette (már 9,5 éves). Lehet, hogy én is csak álmodtam?
Nekem a kislányom Viki és mikor először ült gép elé így írta le a nevét(2 évesen)vvvvvvvviiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkiiiiiiiii mivel ez nicknek kicsit hosszú lett volna rövidítettem.Egyébként én Ilona vagyok,de nem szeretem.
sada : ) - nagyon tetszik a nicked most már tudom, hogy milyen kedves emlék is
Az első unokám, mikor még pici volt, hívott baba nyelven sada mamának.
Akkoriban minden/mindenki sada volt neki, amit/akit szeretett.
Akkortájt kellett beregizni a hozzászóláshoz.
Akkoriban minden/mindenki sada volt neki, amit/akit szeretett.
Akkortájt kellett beregizni a hozzászóláshoz.
nekem nincs kutyám
az én nevem:Mária abból lett a mary és a Csiga a vezetéknevem,így lettem marycsiga
sokan csak Marynek,vagy Csigamarynak,hívnak.
az én nevem:Mária abból lett a mary és a Csiga a vezetéknevem,így lettem marycsiga
sokan csak Marynek,vagy Csigamarynak,hívnak.
sada te honnan kaptad a neved?
Itt mindenkinek a kutya a keresztanyja?
A szomszéd tacskó Linda, Linda babának becézzük, így lettem lindababa. Az email címemben pedig a bikficke az Bikfic kutyám neve. Sajnos már nem él.
Jelica, ez a kersztnevem. Horvát eredetű, magyarul Ilona, de így nem használom.
Jeli ------ így becéznek.
Jeli ------ így becéznek.
P-né M. Judit - pmjudit
La Siesta... Siófok, :-) Nyár :-)
Az egyik legkirályabb táncikálós helyek egyike ott.. anno mikor ott dolgoztam imádtam.. nah meg ez a nick úgyse foglalt soha sehol... :-DDD
Az egyik legkirályabb táncikálós helyek egyike ott.. anno mikor ott dolgoztam imádtam.. nah meg ez a nick úgyse foglalt soha sehol... :-DDD
babu ,győztél 23 nappal
Én meg szerelmetes voltam lánykoromban egy srácba, akiknek volt egy kávézójuk, aminek a neve sztracsatella volt. Kicsit variáltam rajta és így lettem strachatella.
Marcsi:1969.03.13 -án születtem
Nem péntek,hanem csütörtök,de azért így is jó
Nem péntek,hanem csütörtök,de azért így is jó
Az unokaöcsémet Norbert és imádom őt. Így lettem Nobika. De én is 25-én születtem. Hogy mikor azt talán nem írnám le
A fiamat Ábelnek hívják, lett belőle Ábus, pici korában Bubus. Innen ered