Eszperente
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 14 oldal |
Szenderedtetek eleget? Nyeljetek tejet, egyetek kenyeret, s egyebet, s gyertek erre.
Lefekszem, el kell szenderednem! :o Reggel gyertek! :))
Kellemesen szenderegjetek! :)
Kellemesen szenderegjetek! :)
E webhely kedves s lelkes szelleme ecsetelte: vesztesek nem lehetnek, lehetnek ellenben nyeretlenek, melyek nyertesek lesznek. Ehhez teszem: eme helyen leledznek nyertesek, melyekkel szerencse lett, s nyeretlenek, melyekkel szerencse lesz.
Ehhez el kell mennetek egy helyre, melyet e-vel lehetetlen megneveznem, de eme helyen veszel kenyeret, tejet, s rengeteg egyebet, melyekkel nyerhetsz, s eme fent (helyesebben lent :|) emlegetett szegletes jelet egy szerkezethez helyezve eme remek szerkezet reccsen egyet, s szemed nedves lesz, mert ezreseket le kell pengetned. Ez esetleg nem felel meg? El kell lebegnetek egeretekkel egy helyre, melynek neve: Csere-bere, s szegletes jelekkel kell kereskednetek! :))
Ehhez el kell mennetek egy helyre, melyet e-vel lehetetlen megneveznem, de eme helyen veszel kenyeret, tejet, s rengeteg egyebet, melyekkel nyerhetsz, s eme fent (helyesebben lent :|) emlegetett szegletes jelet egy szerkezethez helyezve eme remek szerkezet reccsen egyet, s szemed nedves lesz, mert ezreseket le kell pengetned. Ez esetleg nem felel meg? El kell lebegnetek egeretekkel egy helyre, melynek neve: Csere-bere, s szegletes jelekkel kell kereskednetek! :))
Nevezz nevemen: Evetke, te kedves! ;) Nevedet e-vel nem lelem, de eszemet tekergetve esetleg megnevezlek, persze nem este, mert eszemet el kell tennem reggelre :)) Fellelkesedtem, mert megnevettettelek! :)
Évi*,
:))
Megnevettetsz!
Remekeden nevetnem kellett, megy ez neked! ;)
:))
Megnevettetsz!
Remekeden nevetnem kellett, megy ez neked! ;)
Tente – ez kedves! :) Legyen kellemes testednek s szellemednek eme tente! Reggelre felkelve pezsegjen kedved.
Nem lelhettek eme remeken egyetlenegy szegletes jelet sem, melyet lenyesve leveletekbe tehettek, s szent verset rebeghettek: nyerjek vele, nyerjek vele! ;) Smst sem reppenthettek vele, eme kerek csemege erre nem felel meg. De persze remek csemege! De keressetek egyebeket, melyekkel nyerhettek. :))
Ezen eszmecsere lelkemnek kedves, de eszemnek terhes.
Este lesz, s reggel, elteszem testem, s szellemem. Tente, tente ...
Este lesz, s reggel, elteszem testem, s szellemem. Tente, tente ...
Ellenben kedveteket ne szegje, ezt nem veszem lelkemre, de eme emlegetett kerek csemege nem felel meg e webhelynek. :| Nyernetek vele nem lehet! Helyesebben, nem teljesen helyesen ecsetelem, mert lehet vele nyernetek, kerekded feneket, meg termetes egyebeket. :)) Ez kell nektek :-/ :P :))
Felelevenedett e szerfelett szellemes webhely, mely rengeteg kellemes percet szerzett nekem, mert szellemet edz. Ez remek, remek! :) Kellemes emberek leltek e helyre, s veletek csevegnem eszemet felpezsget. :))
Emberek! Veletek nem kell kedvem keresnem!:) Szeretem e remek embersereget.:D
Nem vesztes: nyeretlen.
Jegyezd meg:
Nem nyertek, de nyertesek lesznek eme nem nyertek!!
Jegyezd meg:
Nem nyertek, de nyertesek lesznek eme nem nyertek!!
Nevem nem felel meg, de lehetetlen eme remek emberseregletet nem kedvelnem, s egyre nevetnem kell. :)
De nyernem helyettetek nekem kell? Gyertek! Nyertesekkel, nem nyertekkel (vesztesekkel) lesz terefere eme netes rendszeren, melynek neve: webnyeremeny :))
De nyernem helyettetek nekem kell? Gyertek! Nyertesekkel, nem nyertekkel (vesztesekkel) lesz terefere eme netes rendszeren, melynek neve: webnyeremeny :))
Nem vehetek fel versenyt velet! Nem, merem!:D Megyek, nem netezek.:D:D:D
Kredenc mellett eszem e remeket, te gyerek. Eh, eleget epedek e remek eledel felett.
Nem mehetek? :(Nem ehetek? :(Ezen nem nevetek. De nektek legyen remek kedvetek.:D Eledeletek meg legyen nektek kedvenc.:)
Nevethetsz, de ne gyere, mert nem ehetsz ;)
Hehehe! Ez egy remek hely!:D Nevetnem kell!!:D
Megyek! Remek csemege lesz. De beengedj!
Gyere el, megetetlek! Ez nekem sem megy. De eszem eleget.