Nézzétek meg, hol akadt el:
https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes/
Ha átrakják a csomagot az egyik sarokból a másikba,i tt az is látszik.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 2053 oldal |
GLS nestlé nekem is megállt...lehet a meleg miatt? Hogy ne olvadjon a csoki..
Nekem most az Express One tököl a tálca Sopronimmal... már tegnap hozniuk kellett volna,de szállítás közben sérült,így visszaküldik.
Nem nekik kellene korrigálni,ha miattuk sérült meg?!
Nem nekik kellene korrigálni,ha miattuk sérült meg?!
Nestlé ,15 -re ígért csomagja sem ért ide a mai napig sem....😬😬
[ azóta mindennap: - Mami ,megérkezett már..?? ( 3 db gyerek kórusba)]
🤣🎁💝🫶
[ azóta mindennap: - Mami ,megérkezett már..?? ( 3 db gyerek kórusba)]
🤣🎁💝🫶
Fámafutár egy hete ül a Coca-Cola poharakon. Jeleztem Ügyfélszolgálaton, hogy ez így elég káoszos. Türelmet kértek. Legkülönbözőbb hibaüzenetek jelennek meg státusz alatt, most éppen 10-kor címzett nem elérhető. Közben, se csengő nem szólt, se telefon, ráadásul a kézbesítés 12-15 óra között volt feltüntetve.
Nem kellett a bontósnak 😂😏
Nem sorsolnak.
Azonnali nyeremény.
Azért nincs lestrapálva. Max. 330.000 km van benne.
(majdnem) old timer.
Az ilyennel nem bevásárolni járnak.
Azonnali nyeremény.
Azért nincs lestrapálva. Max. 330.000 km van benne.
(majdnem) old timer.
Az ilyennel nem bevásárolni járnak.
OK! "Ajándék lónak ne nézd a fogát" Viszont a "Simon's Burger" jól belecsapott a lecsóba . Három országba szervezett játéknál 25 éves autót sorsolni na az igen. De legalább magas a szervíz és fenntartási költség pláne 25 évesen Köszi Smon Fasírt!
A Kométa/Vénusz játékokon szerintem azért játszanak sokan, mert ezek a termékek nem olyanok, mint a húsvéti kölni, hogy egy évben csak egyszer kell venni, hanem olyanok, amiket folyamatosan vásárolunk, akár van vele játék, akár nincs.
S hamár úgyis vesszük, hát játszunk is.
Sokan játszunk, de fődíj csak 1-2-3 van, sajnos.
A futottak még ajándékoknak, akármilyen bovlik is, kis jó szándékkal mindig lehet helyet találni.
S hamár úgyis vesszük, hát játszunk is.
Sokan játszunk, de fődíj csak 1-2-3 van, sajnos.
A futottak még ajándékoknak, akármilyen bovlik is, kis jó szándékkal mindig lehet helyet találni.
Pl az egyik Fbs játéknál 5 nyeremény volt 4t sorsoltak hiába szólunk nekik nem is válaszol. ... és megteheti... és nem gond neki.
A nyereményjátékozás az egy drog ha nem kapod meg a szükséges adagot itt jelen esetben a neked tetsző nyereményt akkor van a baj. Itt hívják fel a figyelmet mentális betegséghez vezethet. És igazuk is van.
Vki csendben vki hangosabban küzd az elemekkel.
Ennyi... Én is küzdök, leginkább azon mennyi hibát követnek el a cégek a lebonyolítás közben, következmény nélkül. Miközben kevesebbért rúgnak ki embereket.
Pl: Más emailre telora én nevem alatt adtak fel csomagot automatába, a nyitókód nem nekem jön, nem müködik a screvo automata, az új vagy helyettesítő postás visszaküldi a nyereményt mert nem látja a ládán a neveket, ajtószámot, pedig ott van. Volt a P acketta automatába 22 napig állt egy csomag mert rossz volt pont az a rekesz. 😯 Stb...
A nyereményjátékozás nem csak játék és mese. 🤭
Vki csendben vki hangosabban küzd az elemekkel.
Ennyi... Én is küzdök, leginkább azon mennyi hibát követnek el a cégek a lebonyolítás közben, következmény nélkül. Miközben kevesebbért rúgnak ki embereket.
Pl: Más emailre telora én nevem alatt adtak fel csomagot automatába, a nyitókód nem nekem jön, nem müködik a screvo automata, az új vagy helyettesítő postás visszaküldi a nyereményt mert nem látja a ládán a neveket, ajtószámot, pedig ott van. Volt a P acketta automatába 22 napig állt egy csomag mert rossz volt pont az a rekesz. 😯 Stb...
A nyereményjátékozás nem csak játék és mese. 🤭
Fődíj reményében néha be kell nyelni ilyen vackot.
Én pl hiányolom a lángosos törcsit. Tök jó lenne.
Én pl hiányolom a lángosos törcsit. Tök jó lenne.
hiába a nagy nyeremény ha konkrétan minden beküldéssel nyersz csetreszt ( 1450. kulacs, faalátét, matrac).
de úgy is kell itthonra finom, műanyaggal teli kenyérre kenhető krém,..bár a régi szép időkben ezt a csodáltos ajándékot :
a, magaddal vitted a kasszához
b, blokkal oda járúltál a szentélyhez , aami a termék márkáját mutatta lehetőleg a főbejáratnál, hogy mindenki lássa, hogy a hossteszek miután még a vérképedet és székletmintát is kértek az összes adatod mellé, hogy átnyújthassa eme dicső darabot neked..
dicsértessék.
de úgy is kell itthonra finom, műanyaggal teli kenyérre kenhető krém,..bár a régi szép időkben ezt a csodáltos ajándékot :
a, magaddal vitted a kasszához
b, blokkal oda járúltál a szentélyhez , aami a termék márkáját mutatta lehetőleg a főbejáratnál, hogy mindenki lássa, hogy a hossteszek miután még a vérképedet és székletmintát is kértek az összes adatod mellé, hogy átnyújthassa eme dicső darabot neked..
dicsértessék.
A Screvo a halálom, de ezt most hagyjuk...
A Kométa/Vénusz játékok esetében nyilván mindenki a fődíjat szeretné megnyerni. Tehát nem azért van sok pályázat, mert mindenki matracot, strandlabdát, uzsonnástasakot meg ilyen filléres vackokat akar nyerni, hanem komolyabb összegű/értékű nyereményt.
Ne hasonlítsuk ezt össze a facebook-os mutatványokkal, ahová boldog-boldogtalan beírja kedvencemet. "osztva".
De a fészen is akadnak komoly nyeremények, wellness, F1 belépő, mosógép stb., csak pörgetni kell erősssssssen... Mármint a fészbukot.
A Kométa/Vénusz játékok esetében nyilván mindenki a fődíjat szeretné megnyerni. Tehát nem azért van sok pályázat, mert mindenki matracot, strandlabdát, uzsonnástasakot meg ilyen filléres vackokat akar nyerni, hanem komolyabb összegű/értékű nyereményt.
Ne hasonlítsuk ezt össze a facebook-os mutatványokkal, ahová boldog-boldogtalan beírja kedvencemet. "osztva".
De a fészen is akadnak komoly nyeremények, wellness, F1 belépő, mosógép stb., csak pörgetni kell erősssssssen... Mármint a fészbukot.
akik most vannak kisp..cs koszakukban ( de láttam meglett/felnőtt embereket is ) önfeledten játszanak vele...
lehet velem van a baj, de az ilyen nyereményeket biztosító játékokon tovább lépek,
ha mindenki így tenne előbb utóbb a cégek abba hagynák ezeket a nyereményeket...
de az egészről a régi vicc jut eszembe:
Nyuszika találkozik a barátnõjével:
- Mi van veled, nyuszikám, olyan elgyötört vagy!
- Á ne is kérdezd! Tegnapelõtt megerõszakoltak az erdõszélen, tegnap is, és ma is oda megyek.
lehet velem van a baj, de az ilyen nyereményeket biztosító játékokon tovább lépek,
ha mindenki így tenne előbb utóbb a cégek abba hagynák ezeket a nyereményeket...
de az egészről a régi vicc jut eszembe:
Nyuszika találkozik a barátnõjével:
- Mi van veled, nyuszikám, olyan elgyötört vagy!
- Á ne is kérdezd! Tegnapelõtt megerõszakoltak az erdõszélen, tegnap is, és ma is oda megyek.
De Te is elmentél játszani gondolom fődíj, matrac... akkor innentől kezdve ne menjünk, és mindenki írjon nekik le a strandlabdával...
A screvon is 250-500 pontért kaparnak aztán mit ér vele, a screvo meg mutogatja a cégeknek mennyi az érdeklődő. Nesze semmi fogd meg jól. Aztán ami jó lenne meg nem mindig müködik. Automata.
Ha nem lennének játékosok, érdeklődők egy játékra, emelnék a nyereményeket... De gondolom vannak.
Évek óta nem megy át a mondani valóm. 😔
Figyi mi lenne ha mondjuk összefognának a játékosok és nem játszanánk hülyeségért? De amikor az fb-n egy bögréért, kulacsért 1000n játszanak kommentben. 😯
Gondolom a matrac megmozgatja az embereket meg a fődíj. Ennyi... Azt becsusszan a labda.
Figyi mi lenne ha mondjuk összefognának a játékosok és nem játszanánk hülyeségért? De amikor az fb-n egy bögréért, kulacsért 1000n játszanak kommentben. 😯
Gondolom a matrac megmozgatja az embereket meg a fődíj. Ennyi... Azt becsusszan a labda.
Nos, mindannyiunk érdeke lenne tudni, hogy az adott Screvo-s fődíjat elvitték-e már. Ez vitán felül áll, nem kell cinikusnak lenni.
A nyeremények beírása: nos, bizony előfordul az is, hogy valaki nem ír be semmit, viszont eccercsak azt látjuk, hogy ez meg ez meg ez meg ez eladó. De ez lényegtelen, mindenki azt ír be a fórumba, amit akar. De abban biztos vagyok, hogy a játékosok/fórumosok túlnyomó többsége nem repes az örömtől, amikor egy ilyen strandlabdát nyer...
Ellenben én úgy gondolom, hogy van egy szint, ami alá nem kellene süllyedni. Ezzel a filléres strandlabdával viszont bőven alatta vannak. A '80-as években még menő volt, amikor kis p*cs*s koromban labdáztunk vele Balatonföldváron, de változnak az idők. A nyeremény értékéről nem is beszélve. 40-45 éve sem került horror összegbe, most meg pláne nem... Ez nem méltó egy komoly céghez.
A nyeremények beírása: nos, bizony előfordul az is, hogy valaki nem ír be semmit, viszont eccercsak azt látjuk, hogy ez meg ez meg ez meg ez eladó. De ez lényegtelen, mindenki azt ír be a fórumba, amit akar. De abban biztos vagyok, hogy a játékosok/fórumosok túlnyomó többsége nem repes az örömtől, amikor egy ilyen strandlabdát nyer...
Ellenben én úgy gondolom, hogy van egy szint, ami alá nem kellene süllyedni. Ezzel a filléres strandlabdával viszont bőven alatta vannak. A '80-as években még menő volt, amikor kis p*cs*s koromban labdáztunk vele Balatonföldváron, de változnak az idők. A nyeremény értékéről nem is beszélve. 40-45 éve sem került horror összegbe, most meg pláne nem... Ez nem méltó egy komoly céghez.