Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 2047 oldal |
Zalaegerszegen sem lehet kapni egy boltban sem.
Hell...
Van ahol kiszedték a 4es csomagolásból az italokat és úgy vannak a polcokon. Mivel a kódfeltöltéshez csak a kód, meg az üzlet nevét kell megadni...
Van ahol kiszedték a 4es csomagolásból az italokat és úgy vannak a polcokon. Mivel a kódfeltöltéshez csak a kód, meg az üzlet nevét kell megadni...
Én is csak a játék miatt,vettem. 2/0. Borzalmas. Igaz,eddig soha nem nyertem vele,akárhány játékuk volt. Pedig akkor még rengeteget vettem. Nálunk a Segafredo a nyerő. És árban sem sokkal drágább...
Nálam hegyekben áll.. nem nyertem sajnos. Majd a virág örül neki 

Nekem se ízlett, kevertem a végén mással. Fele fele arányban.
Qsztom a véleményed,nem is értem miért isszák,nem olcsó .szerintem a többség a játék kedvéért vette ,azért nyerni nem lett volna rossz,3/0 elfogy valahogy 

Bravos- ihatatlan ,nagyon rossz kávé...ki kellett dobnom! /pedig nagy kávés vagyok, kóstoltam rengeteget,de ehhez nincs fogható,annyira rossz!
Mondjuk nem is nyertem vele...🤣😬
Mondjuk nem is nyertem vele...🤣😬
weber nem vagy egyedül,de ez a kinderpinyáta is 

Éjfélkor indul az országos Mizo Játék.
https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu
oldalon óránként 10.000 Ft van, az előbb érkezett hírlevélben 5.000.
A hírlevélben egyik helyen
3 x 1.000 000 a fődíj
kicsit lentebb már csak
2 x 1.000 000.
Még jó, hogy a Mizo mindenütt Mizo.
Na, majd éjfélkor kiderül az igazság a jsz-ból.
De lesz Lidl, Spar, Tesco különdíj is.
De ezek később lesznek.
https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu
oldalon óránként 10.000 Ft van, az előbb érkezett hírlevélben 5.000.
A hírlevélben egyik helyen
3 x 1.000 000 a fődíj
kicsit lentebb már csak
2 x 1.000 000.
Még jó, hogy a Mizo mindenütt Mizo.
Na, majd éjfélkor kiderül az igazság a jsz-ból.
De lesz Lidl, Spar, Tesco különdíj is.
De ezek később lesznek.
Fú ez a 7days kikészít! Kigúvad a szemem és így is totóznom kell, hogy mi a kód. 

Én be tudok lépni a Milkára, de a Játékra fel opciónál visszadob a regisztrációra. Facebook privát üzenetben elkérték az e-mailemet, amin majd, egyszer talán felveszik velem a kapcsolatot. Holnap lesz 2 hete, hogy elkezdődött a játék. Tele vagyok feltöltetlen blokkal...
Végre regisztráltam a milkára, azt vettem észre, hogy csak úgy engedte, hogy nem használtam a név email cím automatikus kiválasztását, hanem vég beírtam minden adatot
Engem sem engedett regisztrálni a Milka, pedig többféle eszközről is próbálkoztam. Reggel megpróbáltam egy másik e-mail címmel is, és végre sikerült.
Milka! Már levelezek velük egy ideje, de még regisztrálni sem enged...
Milka! Már levelezek velük egy ideje, de még regisztrálni sem enged...
Még nyugtaszám is kellene, sikerült 1 percen belül vásárolni🙄
Végre észbekapott a Milka.
Milka-nál megszerelték, már percet is kér végre.
MazlistaFL biztosan csak azt tudja, aki kitalálta. Nem volt Spar ír vaj, utána meg teljesen kiment a fejemből hogy mást vegyek. 

🐇