oriental!
A termékteszteléseknek az a lényege,hogy a tesztelők nem tudják melyik cég termékét kóstolják,csak az érzékeikre hagyatkoznak.
Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 63 oldal |
Igen a cserpes azért utolsó mert nem olyan nagy vállalkozás mint a pöttyös vagy a többi ráadásul magyar nyilván nem fogják beengedni a köreikbe a "kispénzü" magyart maguk közé a nagycégek de ez nem is baj addig jó amig csak egy réteg veszi mert ha tömeg gyártás lenne egy két év alatt leromlana a minőség ahogy ez szokott lenni
sada: én nem azt írtam, hogy rossz, hanem, hogy nem kóstoltam. És egy tesztelésnek ez lett az eredménye. Amúgy nálunk még nem is találkoztam vele.
Samidala nem az a lehuzhatós gurigás wc papir? Én ilyen luxus wc papirokat meg se veszek tökmindegy mert a a pihe piha illatos is fekáliás lesz igaz azért nem (crepto) szintü papirt veszek de azért a 1500 ft ost se fogom megvenni hogy megszagoljam meg tapizzam mielött "olyan" lesz meg kell találni az arany középutat de némelyik luxuscikk szerintem haszontalan
Akkor előbb inkább kóstoljatok meg.
sünkutya!
Azt a terméktesztelést láttam én is.Úgy kezdődött,hogy "mindentt,csak Cserpest ne!".De én sem kóstoltam még.
Azt a terméktesztelést láttam én is.Úgy kezdődött,hogy "mindentt,csak Cserpest ne!".De én sem kóstoltam még.
Szerintem a pöttyös fóliás tescós tejföl finom.

Én ugyan még nem ettem Cserpes terméket így nem tudom összehasonlítani. De nemrég volt egy netes közvéleménykutatás. Ott utolsó helyen végzett. Még a Tesco tejföl is megelőzte.
😂😁😁😁
Na jó, CserPes..
Minden Cserpes termék nagyon finom.
http://cserpestrudi.hu/tovabbi-cserpes-termekek.p
hp
Minden Cserpes termék nagyon finom.
http://cserpestrudi.hu/tovabbi-cserpes-termekek.p
hp
cserfes rudi 

Válogatott megy 1% :-))sajnos tényleg ezek az árucikkek léteznek nagybonalakban a boltokban komolytalan dolgok ezek én leginkább piacon vásárolok ezért nem gyújtök pontokat igaz drága a piac de legalább normális ételek túro rudiból szerintem a cserfes nagyon jó meg a mizo valahogy dúsabb és valós túró ize van (bár ki tudja) mint a pöttyösnek de a banános jó belőle
Múltkor beleszaladtam én is valami új fajta WC papírba.... valamicsoda cellás volt.
Csak tekertem, tekertem, tekertem hogy szét ne málljék a kezemben
Csak tekertem, tekertem, tekertem hogy szét ne málljék a kezemben

Sparnak jó nagy negatív. Eddig jó minőségűek voltak a saját márkás papír termékei, WC-papír, papírtörlő, stb. most meg az összeset silány minőségűre cserélték.. 

A Parmalat főzőtejszín meglepően finom és sűrű
De a játék valahogy döcögős szvsz.

De a játék valahogy döcögős szvsz.
finom
Vadász csoki nagyon fomom
bezzeg az ára 

Tegnap vettem magamnak a Hervisben Kilimanjaro vízálló túradzsekit 18E Ft-ért (az újságjukban láttam, hogy hirdetik). Nagyon szupi!
Kivehető polár béléses, és a bélést külön is lehet hordani pulcsiként/kardigánként. Akkor a dzsekibe rögzítő zipzárja az összezipzározó zipzárja. (Na ezt jól megmondtam...
) Állítható a kapucni mélysége is. A dzsekinek is és a bélésnek is van zsebe. Rég örültem így ruhának.
Olyan praktikus és kényelmes.
Még ma érvényes az akciós újságjuk, nem tudom, utána mennyibe fog kerülni.

Kivehető polár béléses, és a bélést külön is lehet hordani pulcsiként/kardigánként. Akkor a dzsekibe rögzítő zipzárja az összezipzározó zipzárja. (Na ezt jól megmondtam...

Még ma érvényes az akciós újságjuk, nem tudom, utána mennyibe fog kerülni.
Nórika!de a Coopban 69Ft
míg a 25g-os 90Ft 

Ma vettem észre: A normál Sport szelet eddig 33 gr volt, most már csak 31 gr