edus
Én is veletek vagyok, szorítok, hogy minden rendbe jöjjön.
SÜNI
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 10 oldal |
Süni gyógyulást!
edus,nem voltam pár napig,erre ilyen hír fogad!
Nagyon sokat gondolok rátok,mielőbbi gyógyulást és sok-sok erőt!
Nagyon sokat gondolok rátok,mielőbbi gyógyulást és sok-sok erőt!
verka !
Írtam e-mailt!
Írtam e-mailt!
verka !
Nagyon hálás vagyok mindenért, köszönjük !!!!
Nagyon hálás vagyok mindenért, köszönjük !!!!
edus!
Megkaptam, köszi, továbbítottam a fórumra, többen is segítenek nektek.
Megkaptam, köszi, továbbítottam a fórumra, többen is segítenek nektek.
Verka !
Köszönöm, és írtam e-mailt !
Köszönöm, és írtam e-mailt !
Ja h. nem gyerkőc... én is minden jókat kívánok... 

Tiszta szivembol kivanom ,hogy gyogyuljon meg a lanyod minel elobb !
Meg fog gyogyulni! En szoritok es imadkozok ertetek!
Meg fog gyogyulni! En szoritok es imadkozok ertetek!
edus! Nagyon sok erőt és kitartást kivánok neked a lányodnak pedig teljes gyógyulást és felépülést!
Imátkozom értetek!!!!
Imátkozom értetek!!!!
Honlapján olvasom, hogy 36 éves. Fiatal, ki fog jönni belőle! Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
Nagyon sajnálom és jobbulás kívánok!! Megkérdezhetem mennyi idős?
Miért kap egy gyerkőc agyvérzést?
Mi is nagyon szorítunk ,hogy minél hamarabb gyógyuljon meg.Nagyon sok erőt kívánunk!
edus, most olvastam ezt a topicot, nem is gondoltam, hogy itt ez a téma. Nagyon sok erőt, kitartást és türelmet nektek ! Az egyik kedves kolléganőm tavaly február 13-án kapott agyvérzést és pár hónap múlva már újra jött dolgozni. Nála is egy emberként szurkolt mindenki és a lányodnal is nagyon szurkolunk !
Reméljük, hogy az állapota nem romlik tovább, hanem javulni fog! Szoríttunk nektek!
Bibione, Évi**, mancsóka, dudubaba, mayavirag, rozsahajni, Manni, marycsiga, verka, mamocika165, csetebea, Kabala, lindababa, sünkutya, Szilvi777, adrika6, nemeths, pdelila, Mati, belluszka, Éci, nonka, Trixy87, veruss, szőkebabu, pandivilky, bernie72, moma29, bonnyka, jelica, Koen, juditzita, Galeria, strachatella, komeri, pmjudit, k19820922, goldwoman, Andi4, jojó, mázlista, Marcsikusz ! és azoknak, akik nem írtak, de gondolnak Rá, köszönjük az energiát és a bíztatást, a kedves szavakat, hálás vagyok mindenért, amit kaptunk és kapunk Tőletek.
Az első kritikus 24 órán túl vagyunk, és az állapota nem romlott. Most a következő 1 hét után dől el a legfontosabb, de erős, és küzd.
(válasz bernie72-nek : Igen, Ő az)
Az első kritikus 24 órán túl vagyunk, és az állapota nem romlott. Most a következő 1 hét után dől el a legfontosabb, de erős, és küzd.
(válasz bernie72-nek : Igen, Ő az)
Edus ! Csak arra gondolj, hogy fel fog épülni, fel kell hogy épüljön ! Nagyon sokan gondolunk rátok és mindannyian ezt kívánjuk !
edus! Veletek vagyunk! SÜNINEK pedig küldjük a gyógyító energiát folyamatosan!
Döbbenten olvasom a történteket!
Edus imátkozom értetek,minden rendben lesz meglátod!
Meg kell,hogy gyógyuljatok!!!
Edus imátkozom értetek,minden rendben lesz meglátod!
Meg kell,hogy gyógyuljatok!!!