Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 61 / 143 oldal |
Beee! Nekem úgy mondta a nő, ahogy a posta hozza.
Mármint , ahogy hozzájuk beérkezik, amilyen sorrendbe veszik ki a zsákból?
marycsiga! Felhívtam őket és "Terítéken a mínőség" a játék neve. Azt is kérdeztem, hogy milyen módon döntik el, ki az első 150. Hát a beérkezés, tehát nem a bélyegzőn az óra, hanem,ahogy a posta beviszi. Csak reménykedhetünk, hogy a mi postánktól előbb viszik.
Nekem az lenne a kérdésem a holnap kezdődő sparos játékkal kapcsolatban,hogy a címzettnek ezt írjam?:
"Terítéken a minőség"
"Terítéken a minőség"
Köszi!
Igen.
Akció ideje alatt vetted, periódus elején küldted, ez a követelmény.
Akció ideje alatt vetted, periódus elején küldted, ez a követelmény.
Szerinteteh,ha 26.-án vásárolok unilever terméket és azt május 10.-én adom fel,akkor az érvényes a májusi periodusba?
a háromból én is csak egyet kaptam meg 

Én sem kaptam még meg.
Eddig 4/1 érkezett csak meg.
Én sem. 

Én sem.
Én.
Van még valaki, aki nem kapta meg a sütőtálat?
Van Knorr-os fémdobozom, ami még régebben gyorsaságival lehetett nyerni. Ha érdekel írj.
Sziasztok!
Csepeli Auchanos Knorr blokkomat, Knorr ízbomba fémdobozra cserélném, úrjfajtára.
H.
Csepeli Auchanos Knorr blokkomat, Knorr ízbomba fémdobozra cserélném, úrjfajtára.

H.
...igen rossz szokásom jszabályt, illetve nylistát ritkán olvasok.
De majd elolvasom... de olyan sokáig tart. 

Paint, van egy játékszabály, érdemes elolvasni
Egész jól benne van minden, kivéve, hogy kik nem vehetnek részt a játékban 

Nem mindegy, hol veszi, mert csak 5 Auchan vesz részt a játékban, nem az összes.
Paint!
Mindegy hogy hol veszed csak vidéken ritka az Auchan! Legalábbis felénk nincsen.
Mindegy hogy hol veszed csak vidéken ritka az Auchan! Legalábbis felénk nincsen.