kokika
én is ma akartam, azt mondták, hétvégén nem lehet, mert a kódokat ilyenkor nem tudják leellenőriztetni..

És még hozzátette: ezt mondják, írják pedig mindenhol.. (és úgy nézett rám a csaj, hogy ezt az "alapvető" dolgot én miért nem tudtam???)
Meg tudnád adni az info volnalat?
Mert valamit angolul irt ki a gép a kodjaimra, de a srác nem tudja mit jelent ez?
Talán nem menne a szerverük?
A kodokat még tuti nem használtam fel!
Infó vonal
Olyan nincs
4.-éig be kell váltaniuk
Sziasztok!
Én ma szerettem volna beváltani a Fundangos utalványaimat a MAMutban, de valhogy nem jött össze. Azt mondta a srác, hogy nem fogadja el a gép. Tud elről valaki valamit?
"Arról a játék szervetője nem kapott visszajelzést."
Ezt honnan tudod ilyen biztosan?
Még valaki be is írta a fórumba hogy beszóltak a játék szervezőjének.
Ühöm.
Ezért csak most írtam be.
Szerintem már kár rágódni!
Tanulságként jó volt!
Arról a játék szervetője nem kapott visszajelzést.
A Fundangónak meg egyszeröbb volt 1 vevőt kiszolgálni, mint pár százat ugyanannyi pénzért: miért panaszkodott volna?
Na azért az is elgondolkodtatta őket, amikor valaki beállított 8-900 ezer Ft értékű utalvánnyal.
Biztos.
Nincs olyan magára vmit is adó szervező, aki nem ismeri ezt az oldalt.
Jobb lenne, ha néhányan komolyan elgondolkodnának azon, mit írnak ide be és mit nem.
Nem csodálkoznék, ha pl. blokk-kereső beírásra a szervező jelentkezne be és....
BBarbi:rengetegen csak olvassák a fórumot szinte 1000% hogy segítségükre voltunk.
Igazából azt nem értem ide miért kellett "hadititkokat beírni"
De mostmár mindegy
Jót játszottunk azért

Sada, ebben biztos vagy, hogy innen szereztek tudomást?
végülis meglett minden héten a nyerő perc, de volt, hogy 30 kódomba került!
krysztasz
Szerintem is jobb hangulatú lett volna a játék sorsolt időpontokkal.
fradigy
Bizony, innen értesültek, hogy kijátszható a játék. Ha nincs ez a nagy hangos "összetartás", lehet, hogy nem is változott volna az "óra járása".
Sziasztok!
Én ma beváltottam a "kemény" 4000 Ft-os utalványaimat egy nyári pólóra a Mammutban, kedvesek voltak, minden zökkenőmentesen ment. Körül nézve a boltban sajnálom igazán, hogy nem volt se időm, se idegem, se befektetni való pénzem (a csokik megvásárlására), mert nagyon jó cuccok voltak, könnyedén el tudtam volna költeni én is 100 ezreket...
De ennek az egy pólónak is örülök
Gratulálok a kitartóknak, sok szépet vegyetek belőle!
nekem jobban tetszett volna, ha előre sorsolt időpont van, így nem kell perceket meredni a képernyőre, és várni, hogy hátha vki nem küld. Elég sűrűn voltak időpontok, nyugisabb lett volna játék idő.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060519/nyeroperc_ok_w
ww.kepfeltoltes.hu_.jpg
remember the time

mar mind. de ezutan kicsit okosabban kell csinalni. persze lehet h ok is okosodtak...
ja epp most neztem, h nyitva van az uccso bekuldott kodom es olyan SZEP ahogy ott virtit h "Elkuldve"

csinalok 1 screenshotot

Igen, mindent az itt szólaltakhoz viszonyítottak!
Ha csendbe van mindenki nem lett volna tologatás!

BBarbi pedig nagy poen lett volna elvinni az utolsot
Tenyleg jo jatek volt. nem nyertem szarra magam, de azert megerte ez a lenyeg. En csak gratulalni tudok a szervezoknek, jol ki volt talalva. Az idponttologatas az durva volt, de mi is hibasak vagyunk, ha ugysen csendben jatszunk, lehet nem derul ki. A jovore nezve legyen into jel
Ja es kosz MINDENKINEK a segito mailokat, remelem en is segithettem neha.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások