Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 61 / 284 oldal |
Smile nincs kitöltve,gondolom azért kell megőrizni a gratuláló levelet,de csak átfutottam amit írtak,nem biztos.
Nektek sincs kitöltve a garilevél? Dátumra gondolok.
na akkor használt, hogy jól megírtam nekik a véleméynemet
ide is garancia levelek.
Kérem jelentkezzenek, akik tőlem vásároltak!köszi
ide is garancia levelek.
Kérem jelentkezzenek, akik tőlem vásároltak!köszi
Én is megkaptam ma a garancia leveleket.
Jerry Lee írok @-t.
Jerry Lee írok @-t.
Most kaptam meg én is mindkét garilevelet.
Kolléganőm/aki nem reklamált/ megkapta ma a garit! Én aki reklamáltam, nem kaptam meg!

Sokáig tartott de megérte várni!
Most csöngetett a postás hozta a garileveleket !
VÉGRE
Most csöngetett a postás hozta a garileveleket !
VÉGRE
mel6
mindenesetre jó sokáig tartott nekik,h elvigyék a postára
sztem nem kevés garancia papírról van pedig szó
tehát még csak nem is tűnhetett láthatatlannak az asztal sarkán 
mindenesetre jó sokáig tartott nekik,h elvigyék a postára
sztem nem kevés garancia papírról van pedig szó
tehát még csak nem is tűnhetett láthatatlannak az asztal sarkán 
kaptam választ!
Kedves Én!
Nagyon sajnálom a késedelmeket, bevallom őszintén az én hibám, de azt az ígértet kaptam ma a kollegáimtól, hogy elviszik még ma a postára a leveleket. Köszönöm eddigi kitartó türelmét és elnézést kérek.
Üdvözlettel,
--
Kolozs Krisztina
account manager
Kedves Én!
Nagyon sajnálom a késedelmeket, bevallom őszintén az én hibám, de azt az ígértet kaptam ma a kollegáimtól, hogy elviszik még ma a postára a leveleket. Köszönöm eddigi kitartó türelmét és elnézést kérek.
Üdvözlettel,
--
Kolozs Krisztina
account manager
Én azt hiszem ennek a Kolozs Krisztinának belemásztam most a lelki világába,mert válaszra sem méltatott
meg mertem kérdezni tőle mailen, hogy december óta ígérgeti a gari levelet és mindig azt mondják/írják, hogy jövő héten postázzák.
2 hónap elteltével így megmertem kérdezni, mégis honnan számít és melyik jövő héten.... 
meg mertem kérdezni tőle mailen, hogy december óta ígérgeti a gari levelet és mindig azt mondják/írják, hogy jövő héten postázzák.
2 hónap elteltével így megmertem kérdezni, mégis honnan számít és melyik jövő héten.... 
Ennek a hölgynek tavaly írtam és 12. 05-én a következő választ kaptam:
"Kedves Én!
Reményeim szerint jövő hét elején postára adjuk őket.
Üdvözlettel,
--
Kolozs Krisztina
account manager"
"Kedves Én!
Reményeim szerint jövő hét elején postára adjuk őket.
Üdvözlettel,
--
Kolozs Krisztina
account manager"
Felhívtam a lenti telefonszámot, és adtak egy emailcímet - kriszta.kolozs@hammer-ad.com - ahol érdeklődhetek, remélem válaszolnak: kriszta.kolozs@hammer-ad.com
Pepsi gari ügyben hívjátok fel ezt a számot:
06-20-8855515
III. ker. Farkastorki út 18. innen postázzák,és kérjétek el ennek a cégnek a nevét és a telszámát,sajnos már nem emléxem.
Mikor én dec.-ben átvettem a nyereményt, elkértem a garilevelet,is akkor aszondták,folyamatosan postázzák,már be voltak borítékolva!
06-20-8855515
III. ker. Farkastorki út 18. innen postázzák,és kérjétek el ennek a cégnek a nevét és a telszámát,sajnos már nem emléxem.
Mikor én dec.-ben átvettem a nyereményt, elkértem a garilevelet,is akkor aszondták,folyamatosan postázzák,már be voltak borítékolva!
Én sem kaptam garancia levelet

Én sem kaptam.

Én nem,és a húgom sem.
Garancialevelet azóta kapott már vki?
Nekem is jönnek még 2 garival. Állítólag már decemberben postázták, csak azt nem mondták meg melyik országban adták fel.
Még nem küldtek nekem sem garancialevelet!!! Kíváncsi lennék rá, hol akadt el!
Hello
Küldték már valakinek a garancialevelet?
Nekem már szükségem lenne rá mert gondok vannak a fülhallgatómmal…
Küldték már valakinek a garancialevelet?
Nekem már szükségem lenne rá mert gondok vannak a fülhallgatómmal…