Szintén Tatabánya, egyik Spar. Én "csak" kettő Spar pontos edényt szerettem volna kiváltani, de nem volt. Nekem legalábbis, de a kedves eladó az orrom előtt hozta ki a kedves hozzátartozójának, és jót nevettek, hogy bezzeg nekik van

Akkor simán panaszkönyv, és még feljebb is lehetne őket nyomni... nem tudom mennyire vagy csalódott...
fozo.gabi
nyitásra ott voltunk.Gondoltuk elmegyünk Győrbe,fel is hívtuk őket,de ott nagy roham volt,mondta is az ügyfélszolgálatos.
De nálunk nem volt roham.Rajtunk kívűl 3 mber érdeklődött még.
De ha nyitásra mész oda, akkor nem mondhatják, hogy na elvitték éjszaka...
Mikor mentél? Lehet, hogy 1 óra alatt pl. elkapkodták, ha nyitás után 1 órával mentél.
Nyugodtan be lehetett volna irni a panaszkönyvbe, bár én nem vagyok nagy irogatós, eddig egyszer fordult elő, amikor megláttam a nyereményes dobozt még mindig kirakva, mikor a sorsolás már pár napja megtörtént. Kicsit kiakadtam... aztán kaptam érte egy vigasz ajándékcsomagot
fozo.gabi
csak bizonyítani nem tudod
Gondolom ha valamelyik rokon megy vásárolni, akkor odaadják neki, ő meg kihozza kifizeti és kész
Így a készletből fogy a mai nap,van nyoma is....
Csak átlag vevőnek nincs belőle.
De ezt sem tudod bebizonyítani.
De rohadt érdekes volt a dolog,mert ahol a házimozik voltak este még tele volt dobozokkal,reggel meg tök üres volt
Ez lehet, hogy igy van, de ilyen esetekben fel lehet őket jelenteni. A tesco-t talán vagy már nem is tudom melyik hipert büntették nem kevés pénzzel, hogy nagyon akciós dolgokat hirdetett meg egy napra, és aztán kitettek belőle mondjuk két darabot oszt jól van...
törpi
Ez marketingfogás

Azért szoktak hirdetni,h az akciós árra bemenjenek az emberek. Ha nincs az adott termékből mégsem, lehet azt mondani,h már elfogyott, vagy még nem érkezett meg. Az őket nem érdekli,h vki nem tud belőle venni, de legalább bement, hátha vásárol mást esetleg. Üres kézzel kevesen szoktak kijönni hipermarketekből....
mel6: ja,ma már 50%-kal olcsóbb volt. annyiért már Ők is rácsaptak. azért a vásárlók könyvébe én beírnám a helyedbe. mert akkor minek hírdetik ha nincs megfelelő készlet?
Interspar:
tegnap záráskor kint a polcokon volt 12 + 1 bemutató darab házimozi szett
reggel nyitásra érdekes módon elfogyott az összes.
Na ezt magyarázza meg valaki???
Tudom...az eladók megvették
azért ez felháborító!

Ma a Corában rengeteg akciós árú Zewa volt. Egyik sem volt játékos kóddal ellátva.
Nils, semmi gond nem volt Stellaj cseréjével, rendesen megjött.
boyka
A Spar online-játékán akartam még játszani, de már nem találom. Úgy emlékszem, 14-ig van a játék. (Azt gondoltam, éjfélig.)
http://www.wek.hu/soutez.asp?dcomp_id=59
10.01-től 12.15-ig tartó nyereményjáték.
MA kaptam róla promós levelet.
Jó esélye van, h holnapig be is küldjem a jelentkezési lapot!!!!
Ügyes ez a Walmark!
Ja, és akciós ajánlatuk is van:
1 akciós termék megrendelése esetén +1 terméket adnak ingyen. De ha 5000 ft alatt rendelsz, akkor 1200ft a postaköltség.
Legalább azon bejön az ingyen termék ára!
Na,elküldtem újra 1 új ablakban őket,az elöbb akkor nem mentek el,most műxik és kiírta,sajnos nem nyert.

Már lassan 3,5 órája elküldtem a neten 2 barilla kódot,az oldal még mindíg nyitva,de azt írja ki,várjak. vmi írtó nagy gubanc lehet ott.
kéne talán írni megint nekik, hátha többen zargatjuk őket,akkor észreveszik a hibát! emailre fel!

Fáreó: eddig csak boykaval cseréltem 2-szer, veled nem
Egyébként Nils vonalkódjait is postáztam ma...
Ha,jól emléxem,én meg stellaj-al. Én megkaptam a levelet tőle.
Én cseréltem Monicaval,megbízható!!!!

Infót kérnék 2 személyről :
1. stellaj, Budapest
2. Monica, Budapest
Akinek ismerős valamelyikük, kérem írja meg ide vagy priviben.
bristo: a gondoltunk egy számra játék a múlt héten küldte ki a cuccokat. Mi kaptunk egy ötezres vásárlási utalványt de ők soha nem tesznek föl nyerteslistát.
Van úgy hogy a közjegyzőnél dekkol sokáig. Én a Nádudvari hétvége nyerteseire lennék kiváncsi hogy egyáltalán léteznek-e olyanok?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások