Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 61 / 246 oldal |
A bounduellnél végre egy szép napi ajándék....
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
10 000s garage utalványomért akartak adni ilyen 100 ft-s kuponokat...
" alt="
">
Egyrészt honnan van neki annyi, másrészt kártya is kell hozzá, és biztos nem néztek volna hülyének a tescoban mikor fizetek....
" alt="
">
" alt="
">
Egyrészt honnan van neki annyi, másrészt kártya is kell hozzá, és biztos nem néztek volna hülyének a tescoban mikor fizetek....
" alt="
">1.
De ezt a szarka már csak akkor veszi észre, amikor lenyúlta.
2.
Nem lehet elajándékozni, cserélni.
De ezt a szarka már csak akkor veszi észre, amikor lenyúlta.
2.
Nem lehet elajándékozni, cserélni.
Bizony... régebben nekem is lenyúlták...
Tesco utalvány amit postán küldenek a CC-hoz van kötve!
" alt="
"> Végre én vásárolhatom le, nem a postás
" alt="
">
" alt="
"> Végre én vásárolhatom le, nem a postás
" alt="
">Győri Édes szintén pozitív! Két kódot együtt küldtem,csak egy dobozt kaptam,jeleztem feléjük,már küldik is a dobozt
" alt="
">
" alt="
">Nekem is nagyon pozitiv a SIÓ. A LIDL-es blokkon nincs feltüntetve, hogy sió termék, megkérdeztem, és ezt irták:
"nyertesség esetén ellenőrizzük majd a blokkot a LIDL rendszerével, nem szükséges külön ráíratnia."
Az Ooops-nál sincs kiírva a blokkon a termék neve. Valaki nem kérdezte meg esetleg, rá kell iratni, hogy azt vettünk?
"nyertesség esetén ellenőrizzük majd a blokkot a LIDL rendszerével, nem szükséges külön ráíratnia."
Az Ooops-nál sincs kiírva a blokkon a termék neve. Valaki nem kérdezte meg esetleg, rá kell iratni, hogy azt vettünk?
Adrenalin mellény nagyon cool
" alt="
">
" alt="
">Nem néztem, csak kiírtam, hogy mit kell venni.
Félmunka.
" alt="
">
Félmunka.
" alt="
">Miért kellett külön blokkoltatni?
A darabszámot meg lehet adni a blokk regijekor.
A darabszámot meg lehet adni a blokk regijekor.
A Siós csapat gyorsasága tetszett a héten.
3 joghurtot blokkoltattam egy percen belül. Nem figyeltem az időre, mert gondoltam mindegyik más ízű.
Jeleztem feléjük a problémámat, és a fotó átküldése után már jött is a válasz, hogy minden ok.
Tényleg iszonyatosan gyorsan ment, "öröm" volt a kapcsolatba kerülni velük. Sokan példát vehetnének tőlük.
3 joghurtot blokkoltattam egy percen belül. Nem figyeltem az időre, mert gondoltam mindegyik más ízű.
Jeleztem feléjük a problémámat, és a fotó átküldése után már jött is a válasz, hogy minden ok.
Tényleg iszonyatosan gyorsan ment, "öröm" volt a kapcsolatba kerülni velük. Sokan példát vehetnének tőlük.
Örülök, hogy sikerült elutaznotok, és hogy jól sikerült.
A gyerkőcöknek pedig mielőbbi gyógyulást!
A gyerkőcöknek pedig mielőbbi gyógyulást!
Voltunk párommal Münchenben a Bayern München-AS Roma meccsen, amit a Nissan fb oldalán nyertem.
" alt="
"> Szuper volt!
" alt="
"> Vonattal mentünk (igaz, kicsit izgultunk, mert csütörtökön jöttünk haza, és aznap kezdődött a német vasutasok giga sztrájkja...), 1 teljesn napot voltunk Münchenben, és a meccs tök jó volt.
" alt="
"> Még sosem voltam focimeccsen (leszámítva a gimis időket), és örülök, hogy végül nem adtuk el a jegyeket.
" alt="
"> Hatalmas volt a hangulat, a stadion dugig volt, az emberek családostul mentek meccsre... És München is szép város. Párommal azt beszéltük, 5 évente megengedhetünk magunknak 2 napot a gyerekek nélkül.
" alt="
">
A Nissanosok is tök segítőkészek voltak végig.
Közben a másik 2 gyerkőcömön is kijött a bárányhímlő, de legalább túl leszünk már rajta. Szerencsére, akkor még nem volt gázos velük a helyzet, amikor kint voltunk.
" alt="
"> Szuper volt!
" alt="
"> Vonattal mentünk (igaz, kicsit izgultunk, mert csütörtökön jöttünk haza, és aznap kezdődött a német vasutasok giga sztrájkja...), 1 teljesn napot voltunk Münchenben, és a meccs tök jó volt.
" alt="
"> Még sosem voltam focimeccsen (leszámítva a gimis időket), és örülök, hogy végül nem adtuk el a jegyeket.
" alt="
"> Hatalmas volt a hangulat, a stadion dugig volt, az emberek családostul mentek meccsre... És München is szép város. Párommal azt beszéltük, 5 évente megengedhetünk magunknak 2 napot a gyerekek nélkül.
" alt="
">
A Nissanosok is tök segítőkészek voltak végig.
Közben a másik 2 gyerkőcömön is kijött a bárányhímlő, de legalább túl leszünk már rajta. Szerencsére, akkor még nem volt gázos velük a helyzet, amikor kint voltunk.
Ezzel a Bonduelle nyereményel nem is számoltam. Nagyon meglepődtem amikor hívtak, hogy az enyém a főnyeremény. Plusz nagy szerencsém, hogy megtaláltam hozzá mindegyik blokkot!
Végre pozitív a mérleg megint így amennyi pénzt költöttem különböző játékokra.
Végre pozitív a mérleg megint így amennyi pénzt költöttem különböző játékokra.
Jó érzés, mikor megfogadják az építő kritikát.
LIDL-Kométa átalakult, most már nemcsak az AP kódot kérik, hanem időpontot is.
Pick csapat nagyon segítőkészek voltak.Írtam nekik,hogy csemege pultnál vásároltam pick mexikói csemegét,és nem tudom fel tölteni mert nincs a listán .Nem rég jött email ,hogy feltették a listára
" alt="
">
" alt="
">Nyerj naponta 100 ezret nyereményjáték csapata szuper segítőkész! Tegnap lefotóztam két papírt, amit nem tudtam feltölteni, ma mindkettő helyett küldtek új kódot, kekeckedés nélkül!
" alt="
">
" alt="
">Pickhez: nekem ma gond nélkül megérkezett a nyereményem, pedig a blokkon nem volt kiírva, hogy pick, csak egy p. betűvel volt rövidítve.
Rewart :telefonos kérdésemre mondták, hogy írassam rá Pick, vagy kérjek tételes számlát, ha ez sem menne a csomit kérte a blokk mellé, és azt mondta, lehet elfogadják.Szerencsére kedvesek voltak a Tesconál.