sada irtam neked!
Igazad lehet.
A Kotányi 2000-ben vette át a magyarországi “Horváth Rozi“ márkát.
Úgyhogy ez sem fog már...
Inditson játékot A Nescafé, a 3:1 kávékülönlegességek csomagolásával.
Nem hiszem hogy a Kotányi játékot fog indítani, söt majdnem biztos..
Max. az ujságjukban a keresztrejtvénnyel lehet nyerni füszercsomagot.
A Kotányi.
Ezt a fűszercsaládot használom leggyakrabban, de a kb. 8 évvel ezelötti játékuktól eltekintve sosem tudtam felhasználni az összegyűlt csomagolásokat.
Az oldalukat is megtaláltam:
www.kotanyi.com/ungarisch/htm/start.htm
Oké. Csak azért írtam ide be, mert már többen várták a Knorr játékát

.
A honlapon régi promók vannak, akkor a kérdések és válaszok topicot javaslom, ott sada és krysztasz ( nem tudom honnan ) de mindent tudnak !
Nem, ezek nem lejártak, és szinte mindegyiken ott van ez a szöveg.
Ha nem lejárt szavatosságút vettél akkor valszeg. nem, de erről érdeklődj a honlapon. Én is megnézem gyorsan.
A Knorr csomagolásokon van egy felirat, hogy nemsokára nyereményjáték indul, érdemes gyűjteni a kódokat. Vagy ez egy régi dolog lenne?
Miért nem?

Jó lenne ha a FINDUS is indítana játékot. Nagyon finomak a termékei és rengeteg csomagolás van belőle itthon, és igenis csináljanak játékot hogy reklámozzák magukat, mivel úgy tudom nem túl rég vannak itt.
A Nestlé fitness ill. sweetless, a lányok imádják és már rendes készletem van belőle! Csendben megjegyzem Norbi kazettára azért nem vágyom.
A Knorr kódok nálam is a plafonig érnek.
A Complettásokat is mindig elteszem.
Az Oetker pizzákról is lenyírtam a vk-t, valami hirtelen ötlettől vezérelve, nem tudom, játszott-e valaha az életben.

Remélem, hamarosan újra lesz Completta, Coccolino, Knorr és Darling vonalkódos játék.
Rend a lelke mindennek, de mindennek van határa. Pöttyös turó rudival, ságával, trappistával, pannoniával, zimboval, Nescafe 3:1-el nagyon elkelne már egy vonalkódos, blokk nélküli játék! Remélem, valaki ihletet kap és csökkenhet a készletem.

Bocinál az a baj, hogy emlékeim szerint az utolsó játéknál már csak a dátumos csomagolásokat fogadta el, és azok közül is csak azokat, amik érvényesek voltak ( nem lejárt szav. idő )

Egyébként nekem is rengeteg van. Meg piros mogyis

És az Orsi végre

Épp ma raktam nagyobb dobozba a gyűjteményt, mert kinőtte a régit

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások