Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 61 / 2011 oldal |
nem=ne
nem=n
A büdös életben nem használtam hányásos smilet írásaimhoz, ha a munkásságodat, illetve világnézeteted nem tisztelem, még az emberi mivoltot igen. Az hogy ki kinek a klónja úgy teszik össze, hogy a Cba, Rossmann, Eco játéknál figyelték az AP számokat, mely neveknél azonos. Meg fbn családfa kutatás megy. Erről az oldalról kiszállni sem lehet olyan mint a maffia.
Lacipisti nem itt írogass, a szervezőknek, lebonyolítóknak.
Lacipisti nem itt írogass, a szervezőknek, lebonyolítóknak.
Ha ráérsz megerősítenéd nem én vagyok?! Mert már egyik játékos rámírt. Szarkeverés más alatt nem szép dolog.
Chio heti ismét Antal családnál landolt😡Lassan csak az Antal és a Hőgye családnak irjanak ki játékokat.
De már a blokkgyüjtés hamarosan végetér számukra!😂
De már a blokkgyüjtés hamarosan végetér számukra!😂
Régebben a 7days-t a Chipita forgalmazta, úgy maradt bent..
vettem az előbb az Auchanban egy 7days croissant-t, és nézem a blokkot, így van rajta: CHIPI.Cro kakaokrem
nem Chipicao croissant-t vettem... szuper...
nem Chipicao croissant-t vettem... szuper...
Na, kipróbáltam, hátha nem ezt sorsolják ki alapon. 2 ugyanolyan nap-óra-perc párost nem enged feltölteni akkor sem, ha más az AP kód. Nagyon érdekes.
az AP kód minden kasszánál más de ne mond el senkinek
" alt="
">

Igen, más a lebonyolító, meg a Mizse Nav ellenőrző kódot is kér, ezért sem értem
Néha duplán érzékeli beküldésnél az "enter" gombot a rendszer. Nézd meg a beküldött blokkjaidnál, lehet hogy ott van az.
Pedig más-más a lebonyolító.
robbe77!
Én tegnap így jártam a Mizse-vel, azt írta hogy ezt a kódot már egyszer felhasználták, pedig nem töltöttem fel előtte, érdekes...
Én tegnap így jártam a Mizse-vel, azt írta hogy ezt a kódot már egyszer felhasználták, pedig nem töltöttem fel előtte, érdekes...
Akkor ritka szerencsétlen vagyok, na mindegy.
Vagy utánad.
robbe77 inkább az lehet, hogy előtted állt a sorban. Ha keveset vásárolt ő is, te is, akkor belefér az egy percbe. Sajnos én már jártam így, igaz, nem mostanában.
A Vénusz nem figyeli az AP kódot. Valaki ugyanabban a percben vásárolhatott és tölthetett fel kódot, mint én, csak máshol, mert azt írja, ismételten nem tölthetem fel, holott nekem nincs ebből csak 1 blokkom. Ilyennel se találkoztam még. Remek.
Na már megint fekete huszár Vagy....sunyi aki így sunnyog....
szép álmokat...
szép álmokat...
Ditke2
Mire is irigykedünk? Hogy megy a blokk adok veszek nagyüzemben?
Ez csalás! A szervezők értesítve,holnap kiderítjük hová tartoznak az Ap kódok és az adott üzletek majd megteszik a szükséges intézkedéseket!!! Aki csalt csalt,aki nem nem! Mind a 4 AP-NÉL ÉRINTETT VAGY!!!Hiába tagadod!😂😂😂
Mire is irigykedünk? Hogy megy a blokk adok veszek nagyüzemben?
Ez csalás! A szervezők értesítve,holnap kiderítjük hová tartoznak az Ap kódok és az adott üzletek majd megteszik a szükséges intézkedéseket!!! Aki csalt csalt,aki nem nem! Mind a 4 AP-NÉL ÉRINTETT VAGY!!!Hiába tagadod!😂😂😂
Sziasztok!!
Púder Drágám írd már meg hogy nem én Vagy.....
Sziporka szíveim FlyGuy és Lacipisti----/aki hol fekete...hol sárga....de leginkább sárga valójában /
Ti még sehol sem voltatok ezeken a
neveken,,,bár gyanítom régi motorosok bújnak álnevek mögé...mert akkor tudnátok....
Én már a 2013 as évek óta szájkaratézok a sok irigy ellenfelekkel és ha beszóltam sosem álnéven tettem...és leginkább nem feketeként tettem hanem a saját nick nevemen........
És még valami... Ha gyártanánk a blokkokat....még ennyit sem nyernétek mint amennyi besikeredik....
FlyGuy szívem csücske.....16 blokk 0-24 nem nevezhető soknak....rengetegnek meg semmiképpen....
Emlékszel még ilyesmire::: ...véletlenül jó időpontban feltölteni a blokkot??? Rémlik??
Nem mindenhol kell összeesküvést szimatolni csak mert nem pont Neked sikerült jókor kattintani a feltöltésre....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Púder Drágám írd már meg hogy nem én Vagy.....
Sziporka szíveim FlyGuy és Lacipisti----/aki hol fekete...hol sárga....de leginkább sárga valójában /
Ti még sehol sem voltatok ezeken a
neveken,,,bár gyanítom régi motorosok bújnak álnevek mögé...mert akkor tudnátok....
Én már a 2013 as évek óta szájkaratézok a sok irigy ellenfelekkel és ha beszóltam sosem álnéven tettem...és leginkább nem feketeként tettem hanem a saját nick nevemen........
És még valami... Ha gyártanánk a blokkokat....még ennyit sem nyernétek mint amennyi besikeredik....
FlyGuy szívem csücske.....16 blokk 0-24 nem nevezhető soknak....rengetegnek meg semmiképpen....
Emlékszel még ilyesmire::: ...véletlenül jó időpontban feltölteni a blokkot??? Rémlik??
Nem mindenhol kell összeesküvést szimatolni csak mert nem pont Neked sikerült jókor kattintani a feltöltésre....