Weber!
Kb 200 blokk után nekem is elment a kedvem a nyerő 10estől...
Nekem biztos azért nem válaszoltak, mert eléggé konkrétumokat írtam. Azt elég nehéz lett volna kidumálni.
Én munka előtt majdnem minden nap ott vettem a reggelimet, szóval nem volt kevés blokkom a hónapban, azt gondoltam, akár elég is lehet egy nyomorult utalványra, de egy pénztárossal szemben nyilván nincs esélyem. Mindegy, ahogy Jonnny-X írta, van másik játék.
Weber.
Nekem visszaírtak de nem találtak hibát vagy visszaélést. Állítólag csak sok blokkot küldenek be onnan... Viszont ígértek változásokat 2025től...
weber
Hát igen, ki kell tapasztalni, hogy kinek melyik játékon érdemes indulnia (egy/több termékes, több/kevesebb kicsi/nagy nyeremény...) és nem tudhatjuk, hogy milyen egyéb adatok módosíthatják az objektív szemontokat (ki milyen előnnyel/hátránnyal indul... pl. közeli bolt, ismerős pénztáros, kukázási hajlam).
Szerintem ezen ne rágd magad! Valószínűleg mindenkinél megvan, hogy mivel "szeret" játszani, vagyis melyik játék-típus, szervező, stb. szokott általában szerencsét hozni neki. Legyen ez inkább csak egy hobbi, vagy szórakozás! (Félre ne érts, én is rengeteget bosszankodom, mostanában leginkább a lebonyolítók bénázásain, de ezzel nem vagyok előrébb).
Na jó, én most fejeztem be a Reál játékot.
A múltkor leírtam nekik a Kovács-Pálfi családdal kapcsolatban az anomáliát, válaszra sem méltattak.
Most az új listán is elvittek 3x30.000 Ft-ot, meg egy másik család is ugyanannyit.
Ilyenkor jobb lenne nem látni a nyerteslistát. Elengedtem. Játsszon velük a halál.

" alt="

">
Nincs összeghatár.
Ha nem jelölöd be hogy 1-et vettél, akkor hibaüzenetként bedobja, hogy nem érted el az összeghatárt. Be kell írnj, hogy 1 vagy sok, nem maradhat ki az a mező.
Napibetevő
A feltöltés megy nálam is. A kódokra sokat kell várni míg betölti. Legyegyszerűbb a profilodnál rányomni a feltöltött kódjaimra...akkor behozza 1-2 perc alatt.
Napibetevő: feltöltés megy. A profilban a kódok legalább 1 hete nem láthatóak.
Ecofamily feltöltés másnak se működik?
Ecofamily profilomban nem látszódnak az eddig feltöltött kódjaim. Más is járt már így?
A Pick Lidl játékszabályban van összeghatár, amit el kell érni termékkel? Ezt írja a feltöltésnél, de en nem láttam külön leírva
Spár Tibi blokkomat egyszerüen nem tudom sokadik próbálkozásra sem feltölteni.Errort ír,miután hosszú percekig csak tölt.Telorol próbálom,nincs számitógépem.
Szia!
A csatolandó kép nem lehet túl nagy méretű. Az APA kódnál pedig csak a számokat kell beírni, hiába mutatja a sablonban, hogy AP A és utána a számok. Persze hibaüzenetet nem ad fel.
Én is majdnem írtam nekik, aztán kipróbáltam még néhány variációt.

" alt="

">
every különösen érdekes
anni volt ALDI - Lenor játék /ha jól emlékszem elveszett az adatbázisuk ,vajon hogy működött az akkor

" alt="

"> tv-ket sorsoltak,100 pályázatunk volt és nem sikerült egy tv sem

" alt="

">
Köszi, de azon már rég túlvagyok. Majd, egyszer érkezik. Ezen az oldalon állandóan azzal pingpongoznak, hogy melyik cégnek mi a feladata a játékokkal kapcsolatban.
veber
Belépsz az oldalra "Kapcsolat felvétek " és onnan írjál !
Nagyszerű az everydayme nyertesértesítője, de olyan érzésem van, hogy csak annak tudunk örülni, mert nyeremény meg sehol.
Van olyan nyereményem náluk(elvileg), ami már az oldalukon sem látszik hogy létezett. Most is olyanról küldtek értesítőt, ami épp még ott van, utolsóként a lejárt játékoknál. Lövésem sincs, mikor játék lehetett. Gillette.
Kibontok egy kinleyt, feltöltök, azt írja ezt a kódot már felhasználák. Mi van? 😳
Johnny-X igen így értettem kicsit kuszán fogalmaztam

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások