Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 61 / 2048 oldal |
Rita21: köszönöm szépen. weber: én a 10 ezres tesco Mastercard játékkal nyert utiról beszéltem.
Sajnos tudomásul kellene venned, hogy amit nyeremény utalvánnyal veszel, az a legolcsóbb, mert az ingyen van.
sada
de bizony nem egyszerű,mert,ha kapok máshol olcóbban ,ott vásárolom,meg lehet játékokra is vásárolni pld Kinder,stb,
de bizony nem egyszerű,mert,ha kapok máshol olcóbban ,ott vásárolom,meg lehet játékokra is vásárolni pld Kinder,stb,
Milyen 20.000? 10.000 Ft-osak a Tesco Mastercard utalványok. Már ha egyről beszélünk.
Jobb lenne, ha kedvedre aprózhatnád, de azért nem olyan nagy kihívás 20ezret egyben elkölteni.
Főleg, hogy ez a rendszeres bevételed felett van, szóval a hab a tortán.
Főleg, hogy ez a rendszeres bevételed felett van, szóval a hab a tortán.
20 000-et egy összegben kell levásárolni
tescojatek@wonderduck.hu
Rita21: köszönöm szépen. Milyen email címre írtál nekik?
magdi23 ma írtam nekik és hamar jött válasz. Náluk van valami hiba már javítás alatt van a dolog. Kértem írjanak ha megoldódott . Ha jön fejlemény írok
Sziasztok! Tesco e-utalvánnyal nektek sikerült fizetni? Nekem nem és az egy napon nyert 2 uti közül, csak az egyiket kaptam meg 2 hete, azóta nem válaszolnak az e-mailre.
Igen, nagy választék nincs. Itt is csak kétféle tabletta volt. 60 db-os meg a 44 db-os. Semmi más.
Aldiban egyféle Finish terméken kívül én nem találtam mást.
Igen, én is megszámoltam. Előtte direkt megnéztem, hogy tutira jó? Igen, benne van a táblázatban. De én hülye azt nem néztem meg, hogy valóban be tudom-e írni. Még az a 60 db-os citromos volt, az benne van a lenyitható részben, akkor azt veszem meg...
A jsz-ban 14 termék van, de választani csak 11 közül lehet.
" alt="
">
" alt="
">A játékszabályt elolvastad?
Benne van, melyik termékek játszanak.
Benne van, melyik termékek játszanak.
De nem is értem, ha minden Finish termék játszik minek kell kiválasztani, hogy mit vettem?
Válassz a feltöltésnél más terméket.
Ha az van a szabályzatban hogy minden termék játszik, el kell fogadniuk nyerés esetén.
Ha az van a szabályzatban hogy minden termék játszik, el kell fogadniuk nyerés esetén.
Az Aldis Finish játékkal játszott már valaki? Vettem egy 44 db-os tablettát, a játékszabalyzatbnan az áll, hogy minden Finish termék játszik, de van külön egy táblázat is, hogy melyek. Amit vettem benne van. Finish Quantum All in One 44 db-os. Erre a blokkfeltoltesnel nincs ilyen termék, nem tudom kiválasztani... De beírni sem lehet...
Sziasztok!
Lidl-Rama játéknál a Nav kódot 8 karakteresnek írja. Nem fogadja rl azt ami a blokkon van. Pedig 2 napja még elfogadta
Lidl-Rama játéknál a Nav kódot 8 karakteresnek írja. Nem fogadja rl azt ami a blokkon van. Pedig 2 napja még elfogadta
Újabb negatív.
balazskicks bekaphatja. Óriási árukészlet a weboldalon(látszólag), persze az árcsúszkát alig lehet ilyen kicsire beállítani, mint 50.000, amennyi a nyeremény. Végül nem is ebből az árkategóriából rendeltünk, hanem 80.000-ért. 1 hete. Most meg törlik a rendelést, hogy nincs készleten. WTF?!
balazskicks bekaphatja. Óriási árukészlet a weboldalon(látszólag), persze az árcsúszkát alig lehet ilyen kicsire beállítani, mint 50.000, amennyi a nyeremény. Végül nem is ebből az árkategóriából rendeltünk, hanem 80.000-ért. 1 hete. Most meg törlik a rendelést, hogy nincs készleten. WTF?!