escargot: Ahol nincs szám, ott 3-as kötésben kell fogadni.
laszlo0515: A tipped nagyon jó volt! Hamarabb kellett volna olvasnom! Én 2,3 gólra játszottam ezt a mecset. De mostanában nem tudok írni, az internetet nem tudom behozni, valószínűleg valami gond van a gépemmel. Be van fizetve minden ,lehet, hogy a modem romlott el? A hétvégére készülök, írok majd néhány tippet.
Szerintetek Real Madrid - Lyon?????
Én D-t mondok?!

" alt="

">
tanulgatok, nézem a statisztikákat, meg ezt a zöld újságot, most már lassan fogadnom is kéne

" alt="

">
hát az jó kérdés

" alt="

">
vagy nem fogadható,vagy nincs kikötés

" alt="

">
de majd a tippmixesek megírják a választ

" alt="

">
Köszi

" alt="

"> és ahol nincs semmi, ott mi van?

" alt="

">
bár bocsi,én annyira nem konyítok,hozzá,de így emlékszem

" alt="

">
ha 3-as van akkor azt csak akkor tudod megjátszani,ha még 2 játékot fogadsz.
ha 5 akkor összesen 5öt minimum kell fogadni.
remélem érthető

" alt="

">
az 1es ,az önmagában is.
a második oszlop a zöld újságba, a "Minimális kötés" az mit jelent?

" alt="

"> köszi

" alt="

">
bár én ma csak egyenesbe játszom

" alt="

">

" alt="

">
154 Notts County - Chesterfield H 1.78
109 Fiorentina - Bayern München H 2.68
106 Wacker Innsbruck - Austria Lustenau H 1.65
138 Sunderland - Bolton: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
73 Kärpät - Hämeenlinna H 1.89
91 Hannover - Kassel H 1.39
Eredő odds: 180.63740
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 18065 Ft
Kombináció: 4/6 (15 alapfogadás)
Timso: Tudod, én most szombaton jártam így, amit megírtam szelvényt, nem találtam, közben a lottózóban mindenki engem kérdezgetett meccsekről, s már lekéstem a korai meccseket! Ezért raktam be a PSV-t is, pedig féltem tőle. Akkor is fenntartom, játszani kell, ma én is úgy nyertem a 3 döntetlennel, hogy 3/5-ben játszottam, hála a korábbi nyereségnek. Azt hittem, te is megtetted azt a szelvényt, de most már neked szurkolok, hogy nyerj végre ennyi jó tipp után.
Most hétvégén én is a nagy oddsokat találtam el, a kicsit újra elvittek 3 db 200 Ft-os egyenes szelvényemet, s pont a fix 2 döntetlent nem tettem arra az 5 db-os döntetlenre, de egyszer úgyis eltalálom! Kell hozzá nagyon nagy mák is, de én megnézem egy más módszerrel is, az nagyon sokszor bejön. Sajnos nem mindig.
Ma is meg mertem tenni az FC Zürichet H-ra, tegnap a Sochoux és az Auxerre is jött, de a biztosnak tűnő St.Pauli megint nem jött. Nem szabad Bundesliga 2-t játszani.
carla: Köszi a gratulációt, s ha gondolod, leírom, mikor játszom csak 1 meccset, leginkább a biztos megérzésnél rakom, vagy akkor, amikor bejön egy srác, akivel sokszor hasonlóan gondolkozunk, ha ő felmeri tenni 10.000 Ft-tal, én is általában megteszem 1.000 Ft-tal, de nem mindig ugyanazt.
Most egy új komninációs lehetőséget is kipróbálok, ha ma ezt alkalmaztam volna, nem buktam volna a PSV miatt 24.000 Ft-ot. 9 meccs jó volt, de egyenesben tettem 10 meccset.
csizmatomi: A meccs kiválasztás a legbonyolultabb dolog, az egyik társunk nagyon gyorsan eldönti, mit tesz, beírja, legtöbbször nyer, ha elkezdünk agyalni rajta, nem mindig sikerül! Ne add fel, írj mindig statisztikát, melyik csapattal nyertél, melyikkel veszítettél, nekem a kedvencek mindig jönnek. A Malaga pl ma . nem volt kedvencem, nem is nyert. Még egy: Kieső jelölttel játszó csapatra sosem szabad fogadni, pláne nem olyan meccset, amikor az utolsóval játszik!
Magic! Örülök, hogy vége a kórháznak

" alt="

">
Jobban vagytok?
Melyik tippekhez gratulálsz? a péntekihez??????
Mert azt csak babunak gyors betettem, aztán másnap a lottózó felé jártam, emlékezetből tippeltem, és 3 meccs más volt a szelvényen és 5/6-ban megjátszva 2 ment el

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
carla: Igen, ha látsz mellette 1-es jelölést, akkor megtehetsz egy meccset is.
Akár gólarányt is, én nagyon sokszor nyertem így, ha biztos vagyok egy meccsben, akkor akár 1.000 Ft-tal megteszem. Régebben még nagyobb téttel játszottam, de akkor mindig bejött, más szisztémával játszottam.
Miután egy meccs elment ma,feltettem egy másik szelvényt -telefonon- s ma 3 meccs eredményét találtam el, 1.000 Ft befektetéssel 4.265 Ft, plusz ha az Inter is nyer + 2.900 Ft és van 2 db 4/5-ös szelvény, annak kb. az ára jön vissza, azon nem sok nyeremény van, de a 3 döntetlen az hoz 2.500 Ft-ot.
Persze van ma 1.000 Ft minusz, de összességében ez egy nagyon jó nap. Ha egy kicsit okosabban játszom a döntetleneket, nagyon sokat nyertem volna, de így is boldog vagyok, nagyon kell a pénz! 10.790 tiszta nyereség. Bárcsak minden nap így lenne, de nincs így - sajnos.
Magic!
Gratulálok, szép nyeremény!
Ma ezeket tettem meg egyenesben
204 Roda-Feyenoord V
225 Siena-Parma H
227 Atalanta- Udinese H
242 Espanyol- Villarreal H
1 meccset is lehet megtenni egy szelvényen? Vagy van minimum esemény? Eddig mindig 4-et vagy 5öt választottam, de ha lehet kevesebbel is, akkor azt is megpróbálnám
Gratulálok Timso a tippekhez! kijöttünk a kórházból, s tettem aznap egy szelvényt, 4/5-ben 500 Ft-ért:
081 Oberhausen-Koblenz H 1,88
101 F.Sittard-Telstar H 2,15
105 Clermont-Brestt V 2,52
108 Stassbourg-Angers V 3,40
122 Leiria-Leixoes H 1,68
Mondanom sem kell, hogy a legutolsó meccs volt a leghúzósabb, pocsék pályán majdnem kigyenlített a Leixoes, de végül sikerült a 13.285 Ft. Jó lesz gyógyszerekre, s egy része a gyerek születésnapjára. Sajnos tegnap a Bayern vitte a nagy 4 döntetlenes szelvényemet, 3 döntetlen ott is jó volt, az egyenes szelvényeimre pedig rákerült a PSV, de minek is játszottam kétszer. Jelicának igaza van egy meccs, egy szeló.
Mára raktam egy kombit, veszélyes 3/4-ben:
210 Union-Berlin-Duisburg D 3,00
212 1860 München-St.Pauli V 2,40
231 Palermo-Livorno H 1,38
243 Mallorca-Sp.Gijon H 1,68
Raktam egyenesben:
231 Palermo-Livorno H
232 Inter-Genoa H
241 Malaga-Xerez H
Döntetlent gondolunk a Samphdoria-Lazio meccsen, és a magyar Lombard Pápa-Debrecen meccsen, de én utóbbit nem raktam, magyarokra nem fogadok.
Van egy 3. szelvényem is, de arra már nem lehet rakni, s vannak olyan szelvény, ahol már csak 1 meccs kellene.
Hétvégére, 3/5-be:
szombat:
145 H
149 D
157 H
165 V
171 H
vasárnap:
210 D
233 H
239 V
240 H
246 H
073 Chicago-Vancover V 2,70
084 Düsseldorf-Fürth D 2,09
096 Cambuur-Zwolle H 2,09
105 Clermont-Brest V 2,52
115 Drogheda-UC Dublin H 2,1
3/5-ben játszom
(már régóta nem nyertem... és azt se mondhatni, hogy a legnagyobb szorzókra utaznék... valahogy nincs szerencsém, vagy csak rosszul választok?)
Holnapi:
99 FC Eindhoven - Emmen H 1.73
102 Go Ahead Eagles - Dordrecht H 1.60
96 Cambuur - Zwolle H 2.09
113 Bohemians - Sporting Fingal H 1.40
116 St. Patrick's - Galway Utd. H 1.60
109 Le Havre - Dijon H 1.74
Eredő odds: 81.07168
Max. nyeremény: 8105 Ft
Kombináció: 5/6 (6 alapfogadás)
34 Grosswallstadt - R-N. Löwen Kronau V 1.74
49 Banfield - Colón: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
46 River Plate - San Lorenzo: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
40 Chacarita Juniors - Gimnasia LP: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
43 Atl. Tucuman - Newell's: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93
Eredő odds: 63.91072
Max. nyeremény: 6390 Ft
Kombináció: 4/5 (5 alapfogadás)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások