Szabolcs!
Milka csoki minden mennyiségben, az új három fehér töltött csoki meg főleg, a lányom a kindercsokikra esküszik.
Szabolcs,
Ez 1 nagyon jó kérdés volt. Milka, Kinder és Piros Mogyorós de az új kis Tibi nálunk elég kedvelt és a régi Vadász meg Kapuciner szintén. Nyam-nyam...

Szabolcs
Én a Szerencsi csokit szeretem, és a vadász csokit. Mindkettő étcsoki, illetve a vadász csoki ét és rumos.

-
De, én igen, a domestos kacsánál...
Kinek melyik a kedvenc csokija?

Nem tapasztaltátok, hogy mostanában a Domestos sokkal hígabb és kevésbé hatékony mint régen?
Szerintem is borzalmas az íze, kicsit savanykás volt számomra, remélem nem volt romlott.

Vajkrém kedvelők figyelmébe!
Sokszor szoktam venni RAMA Creme Bonjour-t mivel egészségesebnek gondolom a vajnál a normál margarint meg nem szeretem.
Most előszőr -hogy áldozzak az egészséges életmód oltárán- vettem Flóra vajkrémet. Lehet, hogy nem mindenki osztja majd a véleményemet, de szerintem borzalmas íze van a natúr változatnak. Ha szándékotokban áll venni előszőr csak egyet vegyetek megkóstolni.
A reklámokhoz nem tudok hozzászólni, azonnal átkapcsolok másik csatornára.
megjelent egy Kinder Paradiso nevezetű édesség. Istenien finom. Próbálta már valaki? kár hogy a kinder sosem játszik, lenne mit beküldenem nekik.

Most le van árazva a piros mogyi a vianniba 65 ft-ra. (kicsi)
A 100 ft-os boltokban 76ft-ért lehet kapni
sms-es Piros Mogyist.
( Nálunk 2 boltban is van)
hát a cicának is meg kell tanulnia mikor mit kell ennie !!
nem mindig azt amit Ő akar hanem ami célszerű ,akciós !
ha nyerni akar !
Jerry: ez aranyos volt.

Hogy nekem nem jutott eszembe, hogy a macskusszal etessem meg...

.
Amúgy nekem se tetszik, de nem csoda semmilyen joghurt nem nyerő nálam.

én sem vettem még ,azért kérdezem
de nagyon riasztó dolgokat írtatok be róla !
legfeljebb megeszi a cica !
Látszik rajta. A papírján a jobb felső sarokban piros alapon a "Nyerő SMS Játék " felirat van. Az egyik oldalán szintén piros alapon a szöveg. Nem olyan túl feltűnő, de én direkt ezt kerestem, így könnyű volt. (Én még azt sem tudtam hogy néz ki maga a joghurt.)
MRJ!
látszik ezeken a joghurtokon kivülről hogy melyik akciós !
köszi !
Én a múlt héten vettem először Parmalat Dolce Vita joghurtot, kókuszosat, sztracsatellásat. Én meg sem kóstoltam, a fiaimnak sem kellett. Még jó, hogy a férjem megette. Sokat ebből nem fogok venni. Talán a kódok többet fognak érni a végén a sorsoláson.
szalika
Írtam a másik emilre, remélem, ezt megkapod.
queene, reácska jelentkezzetek, úgy tűnik valami gond van a levelezőmmel. Nem kaptátok meg a levelem?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások