Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 602 / 763 oldal |
Írj mailt,válaszolok,ha megjöttem az óviból és megbeszéljük,hogy hányan mennétek.
...akkor én azokat a jegyeket szívesen elfogadnám
k_kat@freemail.hu
k_kat@freemail.hu
Nekem is lenne egy családi belépőm erre a filmre,írjon akinek kell és hogy hány fővel menne.
Én visszaléptem a mozijegyektől, mert mint kiderült én is nyertem, szóval hajrá!
diehexe
Mégegyszer köszönöm szépen a jegyeket!
Mégegyszer köszönöm szépen a jegyeket!

Szia!
Írtam a mozijeggyel kapcsolatban mailt!
Írtam a mozijeggyel kapcsolatban mailt!
Viki, tiéd az egyik jegycsomag. Jó szórakozást!
Mindenki: A másik csomag még meg van.
Mindenki: A másik csomag még meg van.

diehexe: írtam.
Nyertem mozijegyet a *Robinson család titka* című filmre, melyre a családomat is elvihetem.
*/A film vetítése, 2007. április 1-én, vasárnap, 11-kor, Budapesten, a Palace Cinemas - Mom Park moziban lesz.
Az öcsém is nyert a filmre mozijegyeket.
FELAJÁNLOM MINDKÉT NYEREMÉNYT, MI SAJNOS NEM TUDUNK ELMENNI. KÉT JELENTKEZŐ MAIL-JÉT VÁROM!!!
*/A film vetítése, 2007. április 1-én, vasárnap, 11-kor, Budapesten, a Palace Cinemas - Mom Park moziban lesz.
Az öcsém is nyert a filmre mozijegyeket.
FELAJÁNLOM MINDKÉT NYEREMÉNYT, MI SAJNOS NEM TUDUNK ELMENNI. KÉT JELENTKEZŐ MAIL-JÉT VÁROM!!!

csipiszke Hozzászólás - 2007. március 28. :: 20:16
Sziasztok!
Van 2-2 jegyem holnapra a Cotton Club Singers csütörtöki 29-i szarvasi koncertjére. Ha érdekel valakit írjon beregisztrálom és a helyszínen ingyen bemehet ha igazolja az azonosságát. Akit regisztrálok annak visszaírok.
mailto:janyikne@freemail.hu
Sziasztok!
Van 2-2 jegyem holnapra a Cotton Club Singers csütörtöki 29-i szarvasi koncertjére. Ha érdekel valakit írjon beregisztrálom és a helyszínen ingyen bemehet ha igazolja az azonosságát. Akit regisztrálok annak visszaírok.
mailto:janyikne@freemail.hu
a jegyek elkeltek
palmalive, ha megvan még, érdekel - írtam! 

Két db jegy ma este 8-ra a Lurdyba, a Buhera mátrix c. filmre.
mia!
Válaszoltam!
Válaszoltam!
évike69
írtam neked e-mailt korábban
írtam neked e-mailt korábban

vw. Mikorra szól a jegyed ?
van sok mivilágunk kuponom,akli kéri szivesen elküldöm,vagy írd meg mi kellene belőle.
Ha valaki nyert belépőcsomagot a Bruno banani bulira és nem tud elmenni megvenném tőle.
A Glamur magazinhoz kaptam kuponokat,amelyeket belehet váltani 20%-kedvezménnyel ruhára,cipőre,illatszerre, BP-en,Győrben,Tatabányán,Nyiregyházán.
Ha kell valakinek szivesen odaadom!
Ha kell valakinek szivesen odaadom!

Győrbe 2 jegyem van a Hasutasokra.
Sajnos nem tudok elmenni rá akit érdekel írjon @-t.
Sajnos nem tudok elmenni rá akit érdekel írjon @-t.