Tudtam szerezni Duracell-pályázathoz szórólapot. Aki kér, irjon!
Van még 2-3 db. szórólapom a Vanish-Rossmann játékhoz is!
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 603 / 763 oldal |
A jegy elkelt.
Sziasztok!
Tudom, hogy későn szólok, de most jöttem haza.
Van két jegyem ma este 8-ra a Lurdy-ba a Fekete Dália c. filmre. Irjon privit, akinek kell, és átküldöm a meghivót.
Tudom, hogy későn szólok, de most jöttem haza.
Van két jegyem ma este 8-ra a Lurdy-ba a Fekete Dália c. filmre. Irjon privit, akinek kell, és átküldöm a meghivót.
SOS!!
Elcserélném 2 Lurdy házas jegyemet (Fekete Dhaliára 20h), Mamutba ugyanerre csak 7-től!
Elcserélném 2 Lurdy házas jegyemet (Fekete Dhaliára 20h), Mamutba ugyanerre csak 7-től!
Felajánlok 2 jegyet a Fekete Dáliára (ma este 8 órára, Lurdy).
Ha valakit érdekel 2007-re egy kisállat teljes oltása, amit a Szent Bernát Pestimrei Kisállat-ambulancia áll, írjon!
Felajánlok egy Rauch Vitamincup-pal nyert mobilra letölthető csengőhangot vagy háttérképet!
Írj ha érdekel és megadom a kódot!
Írj ha érdekel és megadom a kódot!
ha valakit érdekli a pony club szívesen üldök meghívót
A belépőkupon gazdira talált.
Van egy 450Ft értékű belépőkuponom (a jegy árából ennyit vonnak le) a március 10-11-én tartandó Babymarkt bababörzére.
Amennyiben érdekel valakit, jelezze.
Amennyiben érdekel valakit, jelezze.
A jegy elkelt. Jó szórakozást.
Szia Abidah!
Ha meg vannak még a jegyek, én nagyon szívesen elfogadnám...

Ha meg vannak még a jegyek, én nagyon szívesen elfogadnám...

Felajánlanék holnap este 20 órára A Faun Labirintusa c. filmre 2 db jegyet a Puskin moziba. Ha érdekel valakit, irjon.
felajanlok ma 20:30-ra a szindbad moziba két jegyet a Kythera c. magyar filmre!
ezek tényleg ilyen mocsadékok? Akkor tényleg ne menjen senki el azért a pár törlőkendőért...
Nálam egy kb 5 peces bioptronlámpás arcvilágitás, és valami hiper-szuper nedvszivó rongy volt annó az ajándék, ami szerintük több ezer forint, nem kellett vásárolni, viszont inkább csak unaloműzésnek ajánlanám, vagy annak aki tényleg vásárolni akar
Az nemcsak egy óra lesz , s nem hagynak majd békén. !!!!!
andibandi:azt te csak hiszed
Felajánlom a Zepter-nyereményemet ( 5000 Ft értékű), annak, aki el tud menni érte pénteken 1/2 6-kor a Váci útra ( XIII.ker) és hajlandó végighallgatni cserében egy 1 órás termékbemutatót. Vásárolni nem kell.
Felajánlok 1 db. Tonert: Tally márkához való MT 904/905/906/908