Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 606 / 609 oldal |
Nem tudna valaki elérhetőséget a játékhoz? (Reklamálni szeretnék). Az info@startlaplabirintus.hu-ról visszapattan a levél...
Árpi erre a kérdésre nekem is elküldenéd a választ?
Köszi
Köszi
Melyik az a lap.hu oldal, amely a Földdel, a Föld állapotával, geológiával, csillagászattal foglalkozik?
Meg tudná nekem vki írni a választ? Előre is köszönöm!
Meg tudná nekem vki írni a választ? Előre is köszönöm!
bk135!
mail ment
mail ment

én megtaláltam az összes részletet, úgyhogy ha valaki megakad, az nálam nyugodtan jelentkezhet, de akkor aztán tényleg nem beírni ám a fórumra a megfejtéseket! 

Hali! Valaki tud segíteni a 2 puzzle 6. kérdésében : "Település a Tárkányi-medencében, a Bükk-hegység kapujában, Egertől 12 km-re."
E-mail címem publikus.
Köszi
E-mail címem publikus.
Köszi
már fennt vannak a képrészletek!
2 puzzle 5. kockáját + találtam 

Lehet hogy tényleg nem töltötték még fel a képeket, de az is lehet hogy hülye vagyok és a tudatmódosító szerek összefoglaló neve nem drog?
egyetértek az előttem szólóval! 

Én nem hiszem, hogy ennyire gyökér lennék. Nekem sincsenek meg a képrészletek, de azerintem azért, mert még nem töltötték fel őket.
Szóval megpróbálom később.
Szóval megpróbálom később.
a mai kérdések 70%-t nem tudtam :-) de a karacsony lapon van egy kis érdekesség ott egy képrészlet rákattanok és azt irja a játék hogy a képrészlet nem létezik :-) izgi ez a játék :-DD
Amúgy nincs kedve vkinek szövetkezni? ketten megbeszélnénk csak és akkor kevesebb kattintás másnaponta :-)) amugy nem tartozom ám a lusták táborába csak...
Amúgy nincs kedve vkinek szövetkezni? ketten megbeszélnénk csak és akkor kevesebb kattintás másnaponta :-)) amugy nem tartozom ám a lusták táborába csak...
már megtaláltam.....
Légy szíves segítsetek! Nem tudom elindítani a játékot. Regisztráltam, bejelentkeztem, de innen nem tudok tovább lépni, hiába keresem a személyes oldalamat 

az én részemről nincs semmi gáz csak miért ne segitsünk egymásnak? mindenhol vannak lusták meg egyszerü emberek itt is lehetnek olyanok vagy nem?
"Mindenkinek van esélye! Igaz iciri-piciri esélye, de van"
Erre írtam hogy a remény hal meg utoljára.
Mielőtt még ezen is morgolódás törne ki.
Erre írtam hogy a remény hal meg utoljára.
Mielőtt még ezen is morgolódás törne ki.

Ilyen áron nem kéne...
hát na még az hiányozna az a sok elmebeteg azon ülne éjjel nappal vállalkozzunk inditsunk egy ilyen oldalt azt hiszem mienk lenne a leglátogatotabb oldal mit szolsz hozzá?
Remény hal meg utoljára. 

Hát ez van!
Én már csak ilyen vagyok, és a fórumon (bár nem szeretnék a nevükben beszélni) vagyunk így egy páran...
Ez kb. olyan, hogy nincs olyan topik, hogy internetes nyereményjátékok megfejtései...
Én már csak ilyen vagyok, és a fórumon (bár nem szeretnék a nevükben beszélni) vagyunk így egy páran...
Ez kb. olyan, hogy nincs olyan topik, hogy internetes nyereményjátékok megfejtései...