Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 607 / 609 oldal |
ez az egész már kezd nevetségessé válni küzdünk ezekért a szarokért mintha az életünk mulna rajta
Ez nem biztos! a legutolsó startlapos játékon egy fórumos nyert egy DVD lejátszót! És akkor is sokan játszottak!
Meg ha így gondolja az ember, akkor felesleges is játszania!
Mindenkinek van esélye! Igaz iciri-piciri esélye, de van
Én ezt gondolom
Meg ha így gondolja az ember, akkor felesleges is játszania!
Mindenkinek van esélye! Igaz iciri-piciri esélye, de van
Én ezt gondolom

gabika!részben igazad van de szerintem olyan sokan játszunk hogy már annyi esélyünk van nyerni mint békának tolla
Mercike!
Ez nem irigység kérdése! Egyszerűen több ezren látogathatják ezt a fórumot, és nem kell az agyát törnie, csak innen leveszi a megfejtést!
A fórumosok, akik hozzászólnak a témához, ha nem tudnak valamit, nyilvánossá téve az e-mail címüket, kérdezhetnének és biztos vagyok benne, hogy minimum 10 emberkétől megkapja a választ! Persze nem nyilvánosan kéne, hanem a címére megírva!
Ez nem irigység kérdése! Egyszerűen több ezren látogathatják ezt a fórumot, és nem kell az agyát törnie, csak innen leveszi a megfejtést!
A fórumosok, akik hozzászólnak a témához, ha nem tudnak valamit, nyilvánossá téve az e-mail címüket, kérdezhetnének és biztos vagyok benne, hogy minimum 10 emberkétől megkapja a választ! Persze nem nyilvánosan kéne, hanem a címére megírva!
árpi ne légy már ilyen irigy aki akarja ugyis megtudja a választ és különben is egymás közt vagyunk nem lehetünk ellenségek inkább segitsük egymást
VárszegiViki
jól írtad be az e-mail címet?
Uis. én először elgépeltem, aztán a jóra hamar megkaptam.
jól írtad be az e-mail címet?
Uis. én először elgépeltem, aztán a jóra hamar megkaptam.

Köszi ez emileket mindenkinek.
KÖNYÖRGÖM NE ÍRJÁTOK MÁR BE A MEGFEJTÉSEKET!!!
HA VALAKI ELAKADT AZ ÍRJON MAILT A MÁSIKNAK DE NE ÍRJÁTOK KI!!!!
HA VALAKI ELAKADT AZ ÍRJON MAILT A MÁSIKNAK DE NE ÍRJÁTOK KI!!!!

akt, beatles- de a dieta nem jó, legalábbis én nem találok képrészletet.
Itt mindenki előbb ír, aztán gondolkozik 
Azért nem gondoljátok, hogy egy kicsit égő ezeket a kérdéseket feltenni?
Ezek az alapműveltség részei!
Kb. 2-3 perc alatt kereső segítségével megfejthetők.
Ezek az alapműveltség részei!
Kb. 2-3 perc alatt kereső segítségével megfejthetők.
És a gombefejű-s kérdésre mi a válasz?
Nem jön vissza az aktiválási jelszóm a mailcímemre. 

Sziasztok. Légyszi segítsetek. 3 szóból álló kép... az mi? szerintem dia, de a dia.lap.hu-n nem találok képet. A segítséget előre is köszi.
Ja, ok! Köszi

Azért ahhoz szeretnék mindenkinek gratulálni, hogy az összes megfejtést ide kiírjátok a fórumra.
Így aztán az idelátogató némáknak véletlenül sem kell gondolkodni, csak elolvasni a megfejtést.
Miért nem lehet ezt emilben lerendezni? Én is segítek szívesen annak, aki kéri, de azért ide, egy nyilvános fórumra kiírni mindent
MINEK?
Így aztán az idelátogató némáknak véletlenül sem kell gondolkodni, csak elolvasni a megfejtést.
Miért nem lehet ezt emilben lerendezni? Én is segítek szívesen annak, aki kéri, de azért ide, egy nyilvános fórumra kiírni mindent
MINEK?

Lujzii
ld.
Hozzászólás - 2005. november 02. :: 13:19
ld.
Hozzászólás - 2005. november 02. :: 13:19
Hogy hívjuk azt, amikor bizony dolgokat nem ehetsz, bizonyos dolgokat viszont meg kell enned és nincs mese? erre mi a válasz? előre is köszi
Már csak focist!
Megtanultam olvasni!
Megtanultam olvasni!

banner Malacka!
Az utolsó kettőt nem tudom!!!
Az utolsó kettőt nem tudom!!!