Véleménybanktól fémdobozban szinesceruza 3 helyen berepedve a doboz
meg szilikonecset
Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 608 / 1759 oldal |
Véleménybankos játék és karácsonyi dísz
Galéria
Hozzánk az egyiket reggel a leveles postás, a másikat délben a csomagos postás
" alt="
">
Fél kg-ig a leveles hozza ki (ugyanaz a nyeremény, biztos legalább két ember szortírozott reggel, mert egyiknél kevesebb kg volt, mint a másiknál
" alt="
"> )
Hozzánk az egyiket reggel a leveles postás, a másikat délben a csomagos postás
" alt="
">
Fél kg-ig a leveles hozza ki (ugyanaz a nyeremény, biztos legalább két ember szortírozott reggel, mert egyiknél kevesebb kg volt, mint a másiknál
" alt="
"> )FBról harisnyadiszkont térdfix
bizsubolt 1 pár fülbevaló
és Cs. Magdi cseréje
bizsubolt 1 pár fülbevaló
és Cs. Magdi cseréje
3000 forintos utalvány
Botóka köszi, nekem akkor még nem hozta
" alt="
">
" alt="
">Glamour-Vichy testápoló.
" alt="
">
" alt="
">Galéria!ide a "sima"postás hozta
" alt="
">!
" alt="
">!Sporttatyókat ki szállítja?
Tibiéknél 17-én lesz a következő kiszállítás
" alt="
">
Tibiéknél 17-én lesz a következő kiszállítás
" alt="
">Milka sporttáska
" alt="
">
" alt="
">Milka sporttáska
Kiko Art-os falinaptár (FB)
Brise ajándékok futárral.
Milka sportzsák, adventi játékon nyert Erópai üdülőfalvak és kempingek c. könyv
Tegnap J. O. kenőecset és PIZZAKERÉK! (tudjátok, itt ütöttem el szándékosan a percet. Ennek ellenére és némi telefonos és mailes magyarázkodás után megkaptam)
" alt="
"> Nagyon szuper cuccok!
" alt="
"> Nagyon szuper cuccok!Tegnap a várpalotai Diego üzletben átvette a férjem a plédeket. Kedvesek voltak bármelyik színt lehetett választani, az én nevemen lévőt is odaadták.
Tegnap átvettem a Békéscsabai Diegoba a plédet.Még jó hogy velem volt a párom mert nem adták volna oda az övét.Anyumékét nem engedte átvenni.Állítólag csütörtök este kapta üzenetet hogy személyesen,személyivel lehet csak átvenni mert visszaélések voltak vele.De ahogy látom máshol azért átadják...
Ninike:Nekem októberi bonduelle nyermények jöttek meg,
novemberi még nem.
novemberi még nem.
Délután átvettem Nyíregyházán a Diego-ban a plédeket. Nagyon kedvesek voltak, volt minden színből. Apukámét is átvehettem. Szerintem az első lehettem, aki átveszi, mert akkor nyomtatták a listát, meg az átvételi elismervényeket...
" alt="
">
" alt="
">Glamour-Vichy testápolók,Válaszolok .hu-tól 3000ft-os uti