Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 608 / 763 oldal |
Dreamgirls-re lennének jegyek!Lurdyba 8-tól!
PenSzi: szerintem azért nem tolonganak az emberek a sim kártyával, mert már nagyon régóta személyivel lehet csak venni, illetve ha nyersz valahol, akkor is elkérik az adatokat és így nagyon könnyen vissza lehet élni vele. (nem rád gondolok itt, csak segítek, hogy lehet, egyszerűbb ha veszel egyet).
Van 2 jegyem ma estére a Dreamgirlsre a MOM Parkba.
Nincs véletlen valakinek egy még érvényes, lebeszélt Domino Sim kártyája? Ha van még rajta lebeszélhető egység, úgy is jó! Írj, bizti megegyezünk! /csak legyen meg a PIN kórja.../
A Spar szívecskéim gazdára találtak.
Misspolska!
Nincs megint olyan kuponod? Csak most vettem észre az oldalt és láttam hogy lejártak! Ha tudsz akkor írj!
Nincs megint olyan kuponod? Csak most vettem észre az oldalt és láttam hogy lejártak! Ha tudsz akkor írj!
Köszönöm dervic! irtam e-mailt!
Évike!
Küldöm,csak írj egy elérhetőséget.
Küldöm,csak írj egy elérhetőséget.

Igaz,hogy én már nem vagyok kimama
,de a rokonságban sok van,ugy hogy elfogadnám,ha még megvan neked a kupon!
,de a rokonságban sok van,ugy hogy elfogadnám,ha még megvan neked a kupon!
Rossmann kuponfüzetből való 500 Ft-ot érő Pampers Jumbo (66-90 db)pelus kupont szeretnék kismaminak felajánlani,mert nálunk sajnos nem vált be a Pampers.
3 db Spar szív kell valakinek?
ez jó hír, köszi! 

ildicc! Biztos! Megkérdeztem! 

egyetlen*, biztos, hogy be lehet dobni akárhol, nem csak ott, ahol vásároltad?
A Match-játékhoz kér még valaki blokkot? 

Balfik elfogytak, tolle korong senkinek? még 40 percig lehet értük jelentkezni... borítékért vagy hütimágnesért?
Az Aktimeles hűtőmágnesek elfogytak!
Ki akar harmadmagával (előnyben ismerős fórumosok) moziba menni ma 5-kor a Lurdyba a Konyecre?
Január 31.-ig beválthaó 10 DM pont után járó kuponfüzetet küldök,ha kell vkinek. Még semmit sem használtam el belőle,egy személynek elküldeném szívesen. 2 beírással alattam van misspolska, ő részletezi mik vannak bent. Van még az enyémben:Johnson's tusfürdő, Colgate fogkefe, szempillaspirál,szemhéjfény, Crepto klotyópapír, mosógéptisztító...jobban nem néztem át bocsi,szóval teljes a füzet.
Kér valaki Aktimel-es hűtőmágnest?