kitko
Irj már légyszíves nekem, szeretném tudni, hogy milyen könyvet nyertél és milyen a cd tartó.
Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 609 / 1052 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
9024
Sada, Queene, úgy tűnik, én jobb gyerek voltam, megettem a tökfőzeléket is

Beee, aki már tagja a Hűségprogramnak, időnként szokott kapni ajánlószelvényt, amihez 2 vonalkódot mellékelve ajánlhat másokat. Most nem kaptam ilyet, de hátha valakinek van még "raktáron", vagy ha később kapok, beírom, általában 2 embert lehet.
A másik lehetőség, bár még februárban volt aktuális:
http://www.noklapja.hu/kerdoiv.php?kid=496
És a harmadik: szerintem van a Nivea oldalán mailes elérhetőség, írj nekik egy rövid levélkét, hogy tagja szeretnél lenni a Hűségprogramnak, talán úgy is működik.
A másik lehetőség, bár még februárban volt aktuális:
http://www.noklapja.hu/kerdoiv.php?kid=496
És a harmadik: szerintem van a Nivea oldalán mailes elérhetőség, írj nekik egy rövid levélkét, hogy tagja szeretnél lenni a Hűségprogramnak, talán úgy is működik.
szasza90,
A Sensodyne engem is "kifelejtett". A barátnőmet és a a kolleganőimet is.
Szerintem mindenkit "kifelejtenek", és aki reklamál, annak küldenek. Ügyes!
Én nem fogok kuncsorogni egy negyed tubusnyi fogkrémért, legyenek vele boldogok.
A Sensodyne engem is "kifelejtett". A barátnőmet és a a kolleganőimet is.
Szerintem mindenkit "kifelejtenek", és aki reklamál, annak küldenek. Ügyes!
Én nem fogok kuncsorogni egy negyed tubusnyi fogkrémért, legyenek vele boldogok.

Az enyémben meg semmi sem volt. Viszont még tavaly ideért. Igaz, karácsony után 

Az enyémben ilyen nem volt:
mini Nivea krémes tégely.
Viszont ideért időben, még tavaly.
mini Nivea krémes tégely.
Viszont ideért időben, még tavaly.

Hello!
Évi*
Honnan lehet Nivea szépségoldalra szert tenni? Én regisztrálva vagyok az oldalon és szoktam is játszani de még nem kaptam!?
Évi*
Honnan lehet Nivea szépségoldalra szert tenni? Én regisztrálva vagyok az oldalon és szoktam is játszani de még nem kaptam!?

Nivea szépségoldalak
Nem lehet ráfogni, hogy elkapkodták volna, de a kellemes karácsonyi ünnepek jókívánság idénre is jól jön
Viszont január 5-ig lehetett volna beküldeni a rejtvényeket, ez szívás!
Még viszontabb viszont sértetlenül érkezett, benne egy kék fésűvel és egy aranyos mini Nivea krémes tégelykével, a kislányomnak pont jó lesz
Majd akkor kapja meg, amikor már nem akarja megenni 
Nem lehet ráfogni, hogy elkapkodták volna, de a kellemes karácsonyi ünnepek jókívánság idénre is jól jön
Viszont január 5-ig lehetett volna beküldeni a rejtvényeket, ez szívás!
Még viszontabb viszont sértetlenül érkezett, benne egy kék fésűvel és egy aranyos mini Nivea krémes tégelykével, a kislányomnak pont jó lesz
Majd akkor kapja meg, amikor már nem akarja megenni 
thiefman, milyen számmal kezdődik az irányítószámod?
Akkor kívánom, hogy ott ugrálj egy pár százezres táblával a kezedben!

Meghívó a lottóshowba
Sensodyne fogkrém (VÉGRE MÁR!!!)
Amúgy írtam nekik mailt, és arra válaszoltak! Ja és ráadásul olyan rendesek voltak, hogy nem 20 ml-et küldtek, hanem 75 ml-et!!!
ja és nem a posta a hibás!!! - hanem ők!!!! - kifelejtettek!!!!
Vidi Erika levele
Amúgy írtam nekik mailt, és arra válaszoltak! Ja és ráadásul olyan rendesek voltak, hogy nem 20 ml-et küldtek, hanem 75 ml-et!!!
ja és nem a posta a hibás!!! - hanem ők!!!! - kifelejtettek!!!!
Vidi Erika levele
megérkezett a sulinetes ajándék:könyv+cd tartó!

Naturland krém (Az ajándék is természetes).
megkaptam a Dallmayr ajándékcsomit... 

Rossz helyre írtam, aport-tól kaptam értesítést, hogy nyertem
Bubus!
Hol nyerted a polót?
Hol nyerted a polót?
Terézanyu póló
Értesítés egy Bonbonetti kínáló tálról.
Azt hiszem csak 2 borítékot küldtem be
Azt hiszem csak 2 borítékot küldtem be