Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 610 / 1052 oldal |
Fali vagy asztali az a Marlboros naptár?
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Marlboro naptár
Macskusz, köszönöm megkaptam a (drót)postádat, ...... majd legközelebb!
Végre megérkezett a komforttal nyert ajándékcsomi. Tegnap este futár hozta. Egy jó kis felmosóvödör teli tisztítószerekkel - állítólag 5E értékben. 

Egy sport szeletes törölköző.
)
)Értesítés a Bonbonettitől. Kínáló tál, és 2 db kínáló készlet.
Nem is rossz
14 borítékot küldtem be.
Nem is rossz
14 borítékot küldtem be.Értesítés a Bonbonettitől egy kínálótálról. Állítólag majd még egy értesítést küldenek, mikor és hogy jutok hozzá. Jól bebiztosítják magukat. 

A szegedi címünkre egy Tide.
Vagyishogy az alábbi történt: este fáradtan hazaérvén megdöbbenten látjuk, hogy a lakásunk (panel) köszöbén befelé fordítva (tehát semmi írás nem látszott) egy kis papírba csomagolt csomag "várakozik". Először meg is ijedtünk tőle, majd kiderült a postásunk volt már megint "túl vicces".
Érdekes, már két havi NGC-t nem kapok meg. Reklamáltam, feladták. SZóval ez utóbbi off, mert postán nem jött. Vagy épp jött, csak a postás is tud olvasni...
(Nem akartam bántó lenni)
Vagyishogy az alábbi történt: este fáradtan hazaérvén megdöbbenten látjuk, hogy a lakásunk (panel) köszöbén befelé fordítva (tehát semmi írás nem látszott) egy kis papírba csomagolt csomag "várakozik". Először meg is ijedtünk tőle, majd kiderült a postásunk volt már megint "túl vicces".
Érdekes, már két havi NGC-t nem kapok meg. Reklamáltam, feladták. SZóval ez utóbbi off, mert postán nem jött. Vagy épp jött, csak a postás is tud olvasni...
(Nem akartam bántó lenni)
Delphyn levele megérkezett,köszi!
Majd küldöm a cserét,írok privit is!
Majd küldöm a cserét,írok privit is!
Kisdarage, Delphyn megkaptam, köszönöm.Nektek is küldtem, illetve, Nils, Gladiator ,Agyhulla részére is feladásra kerültek a levelek..
Kisdarage, Delphyn megkaptam, köszönöm.Nektek is küldtem, illetve, Nils, Gladiator ,Agyhulla részére is feladásra kerültek a levelek..
Sada:
Köszi h válaszoltál. Cicatálat én is kaptam :-)
De a karóra is a decemberi gyorsaságin múlik, csak ez mind3 havi beküldést feltételez :-)
Köszi h válaszoltál. Cicatálat én is kaptam :-)
De a karóra is a decemberi gyorsaságin múlik, csak ez mind3 havi beküldést feltételez :-)
Tide mosópor 

moreno, Beato, levelek indultak, neked sammm ajánlottan a tartalma miatt. moreno, tőled megkaptam tegnap, köszönöm, többiektől még várom.
Erka70!
Tudnál bővebben írni a Multifilter játékról?
Köszi előre is
Tudnál bővebben írni a Multifilter játékról?
Köszi előre is

Multifilter új játékához érkezett meg a játékszelvény, egy 2005-ös asztali naptárhoz mellékelve.
Csirmaz Edit!
Kérlek ha olvasod, vagy ha valaki el tudna juttatni hozzá egy üzenetet kérem tegye meg:
örülnék ha fel tudnál hívni vagy írni ide: sohaj2@citromail.hu
T: 06/30/2601753
A Holnapután hosszúujjú pólóról lenne szó. Leveleztem sokat az Intercommal ezügyben!
Kérlek ha olvasod, vagy ha valaki el tudna juttatni hozzá egy üzenetet kérem tegye meg:
örülnék ha fel tudnál hívni vagy írni ide: sohaj2@citromail.hu
T: 06/30/2601753
A Holnapután hosszúujjú pólóról lenne szó. Leveleztem sokat az Intercommal ezügyben!
A Tena termékminta! De sajnos már fel volt bontva! ez a fránya postás állandóan lopkod!
Trixi,
DVD még nálunk sincs!
DVD még nálunk sincs!

Delphyn levele, köszönöm szépen