Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 62 / 93 oldal |
Rádió 1 Holnaptól játék. Figyeljétek!
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Sziasztok!
Reggel hallottam a Danubius Sunsilk játékáról. Mi lenne, ha öszefognánk? Van itt egy pár emberke, aztán megosztjuk a nyarat egymás között . . .
Szerintem szervezzük meg.
Akit érdekel írjon emailt, hogy lássam hányan is lennénk!
Reggel hallottam a Danubius Sunsilk játékáról. Mi lenne, ha öszefognánk? Van itt egy pár emberke, aztán megosztjuk a nyarat egymás között . . .
Szerintem szervezzük meg.
Akit érdekel írjon emailt, hogy lássam hányan is lennénk!
Mókuska!
Hát a Top 1000 lista sorszámaira,azt kéne beírni!
Hát a Top 1000 lista sorszámaira,azt kéne beírni!
Ma adtak egy V.Moto Rock-ot 13.04-kor de nem tudom, melyik számra gondoltok.
-Zsuzsa!
Neked is a V'Moto-Rock hiányzik???
A másik kettő: Queen: 11 , Irene Cara: 281
Nézd meg a kérdések és válaszoknál Zsigi hozzászólását ez ügyben!
Ott csak tippelgethetünk.
Ha,tudja valaki a pontos választ,beírná,lécci? Köszi!
Neked is a V'Moto-Rock hiányzik???
A másik kettő: Queen: 11 , Irene Cara: 281
Nézd meg a kérdések és válaszoknál Zsigi hozzászólását ez ügyben!
Ott csak tippelgethetünk.
Ha,tudja valaki a pontos választ,beírná,lécci? Köszi!

A Sláger Rádióban ezen a héten három számnak a sorszámát kellett felírni. Ezt egy 1000 listából válogatták ki.
Nekem kettőt sikerült felírnom, de sajnos a 3-ról lemaradtam, mert útközben lerobbant a Tarabim és így buktam a játékot, nem értem időben haza.. Tavaly végig figyeltük hősiesen ugyan ezt a játékot s a játék végén szombaton simán elmondták a sorszámokat, így azok is játszhattak, akik nem hallgatták hétközben. Hát ez most nem jött össze. Tud valaki segíteni, szívesen
osztozkodom a chipsen és a motoron
Nekem kettőt sikerült felírnom, de sajnos a 3-ról lemaradtam, mert útközben lerobbant a Tarabim és így buktam a játékot, nem értem időben haza.. Tavaly végig figyeltük hősiesen ugyan ezt a játékot s a játék végén szombaton simán elmondták a sorszámokat, így azok is játszhattak, akik nem hallgatták hétközben. Hát ez most nem jött össze. Tud valaki segíteni, szívesen
osztozkodom a chipsen és a motoron

Mi ez a sláger játék? Ti profik vagytok, elmondaná valaki? Sorszámokról, zeneszámokról, időpontokról hallok meg április 02-ről, semmit sem értek! Légyszi!
Danubiuson Suli-Buli hétvége megy, a legjobb storykért danubiusos ajándékcsomag az ajándék.
Slágeren figyeltétek a dalokat a héten, ápr. 02-ig lehetne beküldeni, aki tudja, segítene?
Talán még beérne, faxolni is lehet. E-mail fenti.
Danubiuson hétfőtől új játék indul, Sunsilk-kal kapcsolatos, egész nyárra balatoni nyaralási lehetőséget lehet állítólag nyerni, részleteket később.
Slágeren figyeltétek a dalokat a héten, ápr. 02-ig lehetne beküldeni, aki tudja, segítene?
Talán még beérne, faxolni is lehet. E-mail fenti.
Danubiuson hétfőtől új játék indul, Sunsilk-kal kapcsolatos, egész nyárra balatoni nyaralási lehetőséget lehet állítólag nyerni, részleteket később.
most már bemondja mikor kell hívni
van egy kis segítségem a hétvégi Sláger játékhoz negyed körül már hívjátok
és a segítség :
http://www.westendcitycenter.com/cikk.cmt?id=1831
Sok sikert húzzatok bele !!
és a segítség :
http://www.westendcitycenter.com/cikk.cmt?id=1831
Sok sikert húzzatok bele !!
melyik üzleté az utalvány?
sláger rádióban 10.000,-Ft utalványt lehet nyerni. Tök könnyű kérdés.
Vásárlással kapcsolatos egy kérdés aki közelebb tippel az nyer.
Gyerünk Webesek!
Vásárlással kapcsolatos egy kérdés aki közelebb tippel az nyer.
Gyerünk Webesek!
Tery!
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze! Pedig szorítottam. Aztán lehet, hogy ezért ment el az áram?
Holnap másik játék lesz a Danubiuson. Légyszíves és nyerj! Nagy kalappal! Azt hiszem megérdemled ezek után! Ha kell segítség 2802479.itt elérsz!
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze! Pedig szorítottam. Aztán lehet, hogy ezért ment el az áram?
Holnap másik játék lesz a Danubiuson. Légyszíves és nyerj! Nagy kalappal! Azt hiszem megérdemled ezek után! Ha kell segítség 2802479.itt elérsz!
úgy látszik ez direkt nem akart nekem "sikeredni". Most jött vissza az áram!! Így nem tudtam figyelni,mert a kisrádióm meg lemerűlt.
Valamiért pikkel rám "otdafenn" valaki. De nem baj. Van egy listám,hogy miért reklamáljak ha egyszer "felkerülök". Ezt is beleírom.
Szerintem hosszú életem lesz mert fél a " letolástól"
Valamiért pikkel rám "otdafenn" valaki. De nem baj. Van egy listám,hogy miért reklamáljak ha egyszer "felkerülök". Ezt is beleírom.
Szerintem hosszú életem lesz mert fél a " letolástól"

Queen 11.!!!!!!!
Friends to be...
Friends to be...Akkor izzítom a fülem
és görbítem bemelegítem az ujjam a pötyögéshez. 
és görbítem bemelegítem az ujjam a pötyögéshez. 
Tery!
Igen! Sikerült! Annyira örülök! De személyesen kell átvennem.
Ahogy lehet segítek. Most nem hallgattam, de bekapcsoltam. Úgy is felveszem. A párom is itthon lessz és segít. Rögön írom is.
Igen! Sikerült! Annyira örülök! De személyesen kell átvennem.
Ahogy lehet segítek. Most nem hallgattam, de bekapcsoltam. Úgy is felveszem. A párom is itthon lessz és segít. Rögön írom is.
Sziasztok! Már megint miről maradtam le???
Hanyatka mit hallllok?
Gratula!!!
Jó lenne ha ide is becsuszanna egy Hifi. Sajna nem nagy sikerre szamíthatok,mert a fiam nincs itt aki "menő" zeneileg!
Reggel a 6 telefonáló voltam. EZT figyeljétek. Utánna a mobilomon is kicsörgöt és a vezetékeen is egyszerre kicsöngöt !! Persze utána foglalt jelzés.
Jó lenne a fiam szülinapjára (25-én volt) nyerni egy hifit
most utoljára nem tudjátok mik a zeneszámok,vagy új mix lessz?
Hanyatka mit hallllok?
Gratula!!!
Jó lenne ha ide is becsuszanna egy Hifi. Sajna nem nagy sikerre szamíthatok,mert a fiam nincs itt aki "menő" zeneileg!
Reggel a 6 telefonáló voltam. EZT figyeljétek. Utánna a mobilomon is kicsörgöt és a vezetékeen is egyszerre kicsöngöt !! Persze utána foglalt jelzés.
Jó lenne a fiam szülinapjára (25-én volt) nyerni egy hifit
most utoljára nem tudjátok mik a zeneszámok,vagy új mix lessz?
Hi!
Megtudná mondani esetleg valaki az első két számot a danunál?
Pont akkor jött egy ügyfél s semmit sem hallottam
Köszönöm
Megtudná mondani esetleg valaki az első két számot a danunál?
Pont akkor jött egy ügyfél s semmit sem hallottam
Köszönöm
Köszönöm Gladi!
Most értem haza figyelek és ha kell segítek Tery!
Most értem haza figyelek és ha kell segítek Tery!