Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 62 / 269 oldal |
Tegnapmeg azt irtak h adatvedelmi okokbol nem teszik kozze a nyertes nevet Mara mar van egy T Janos na meg egy T Szilvia Lehetne Borembukk Beno is mert furcsa a sok T betu
Flótãs! Naturaquás Opel nyertese T. Jãnos. Fenn van az oldalon.
A kód feltöltéses FIFÁS Hyundai Tucsonos játék appja mindenkinek áttekinthető csak Én vok kassu? PL nincs feltöltött kód opció-akor meg minek izzadtak vele a szoftver készítők? Ez au autó is elfog tűni a colas útvesztőbe mint tavaly az I3 BMW megidén a Naturaquás Opel mindkettő alaphangon 15 M Mondom feleségpajtásnak pont ma,hogy semmelyik autónyereményes v milliós értékű fődíjas játék szervezői nem hivatkoznak adatvédelemre hanem tisztességgel bemutatják a nyerteseket. Még az is lehet h nem csalnak a colások viszont akkor idegesítően trehányak!
https://www.mavcsoport.hu/egyjeggyel
2022. szeptember 22. Autómentes nap!
2022. szeptember 22. Autómentes nap!
KicsiGila
... és ajánlom ezt az olvasmányt is
" alt="
">
Helene Hadsell - Nyerhetsz!
" alt="
">
Könyv vagy pdf formában is elérhető!
... és ajánlom ezt az olvasmányt is
" alt="
">
Helene Hadsell - Nyerhetsz!
" alt="
">
Könyv vagy pdf formában is elérhető!
KicsiGila
Nem precíz: javasoltam, írd az őszinte gratuláció után nyeremény-vágyadat, valamilyen óhajodat.
Ha lesz időd, keressd vissza ott a következő bejegyzéseket:
Szept.02. 12:50
Aug.17. 17:07
( Nem kötelező formátum 🙂. Az is lehet, hogy véletlen egybeesés.)
Nem precíz: javasoltam, írd az őszinte gratuláció után nyeremény-vágyadat, valamilyen óhajodat.
Ha lesz időd, keressd vissza ott a következő bejegyzéseket:
Szept.02. 12:50
Aug.17. 17:07
( Nem kötelező formátum 🙂. Az is lehet, hogy véletlen egybeesés.)
Köszi Vénember! Próbacserkó
" alt="
">
" alt="
">Pick-Hercz sem olcsóbb
Botrány, hogy milyen drágák a Kométa termékek...
Ebből nem lesz kocsi...
Ebből nem lesz kocsi...
KicsiGila
Olvasd a fórumot (visszamenőleg is akár)
A story: jojó gratulált valakinek, s utóiratban óhaját fejezte ki, hogy érné őt is nagyobb szerencse. 2 hét múlva meg is kapta a magáét.
Ezt a módszert utánoztam, próbálkoztam én is, és láss csodát: betalált!
Tehát: alkalomadtán fejezd ki őszinte jókívánságodat/gratulációdat és utána jegyezd le alá reménye(i)det. {Próbacseresznye}
Olvasd a fórumot (visszamenőleg is akár)
A story: jojó gratulált valakinek, s utóiratban óhaját fejezte ki, hogy érné őt is nagyobb szerencse. 2 hét múlva meg is kapta a magáét.
Ezt a módszert utánoztam, próbálkoztam én is, és láss csodát: betalált!
Tehát: alkalomadtán fejezd ki őszinte jókívánságodat/gratulációdat és utána jegyezd le alá reménye(i)det. {Próbacseresznye}
Pajesz
E-mailben elküldtem a választ.
Sokáig keresgéltem a régi írások között, de rábukkantam március 30.-án hasonló kérdésre íródott bejegyzésemre.
sada
Idemásolhatom? Avagy ezek után már felesleges ?
(A leírás egy profibb, szabatos fogalmazásban szerepelhetne valahol az oldalon.)
E-mailben elküldtem a választ.
Sokáig keresgéltem a régi írások között, de rábukkantam március 30.-án hasonló kérdésre íródott bejegyzésemre.
sada
Idemásolhatom? Avagy ezek után már felesleges ?
(A leírás egy profibb, szabatos fogalmazásban szerepelhetne valahol az oldalon.)
Luluanne!
Látom, nem vagy a szakmában, mert tudnád, hogy néhány hete megfordult a trend /akkor 23ezer fölött volt az arany grammja/, azóta lassan araszol lefelé, most alig 21ezer. De a nemesfém piac, mint annyi minden, teljesen kiszámíthatatlan.
Látom, nem vagy a szakmában, mert tudnád, hogy néhány hete megfordult a trend /akkor 23ezer fölött volt az arany grammja/, azóta lassan araszol lefelé, most alig 21ezer. De a nemesfém piac, mint annyi minden, teljesen kiszámíthatatlan.
Valaki ismer kuruzslót, aki leszedné rólam a negatív rontást?
" alt="
">
Nem nyerek semmit, pedig eskü próbálkozom...
" alt="
">
" alt="
">
Nem nyerek semmit, pedig eskü próbálkozom...
" alt="
">Péntek
Eladni most érdemes? Ennél már csak fenntebb megy az arany ára....szóval ha valaki késztetést érez, venni érdemes, nem eladni
Eladni most érdemes? Ennél már csak fenntebb megy az arany ára....szóval ha valaki késztetést érez, venni érdemes, nem eladni
Sziasztok! Új vagyok és segítséget szeretnék kérni hogy kódot hogyan tudom feltölteni mert nem találok linket sehol ellöre is köszönöm a segítséget
Ha valaki eladná a Lindt-del nyert befektetési aranyat, de egyáltalán bármilyen aranyat, ezüstöt, platinát, palládiumot, nagyon szívesen megírom, hol kapja érte itthon a napi világpiaci árhoz alkalmazkodva a legtöbbet. Eladni most érdemes, mert magasan vannak a nemesfém árak!!!
Mercis
everydayme.hu/ajanlatok
Nov. 15-ig pénzvisszatérítés bankszámlára vásárlások után: 1-2-3 ezer Ft 4-8-12 ezer vásárlás fölött.
Nov. 15-ig pénzvisszatérítés bankszámlára vásárlások után: 1-2-3 ezer Ft 4-8-12 ezer vásárlás fölött.
Értöm én, csak az az érdekös, hogy ott 199 az akciós ár máshol jóval olcsóbb.
Vagy pl. az Auchanban 699 volt a Lindt akciósan, a Sparban 899, szintén akciósan... Illetve fehér árcímkés volt a Sparban, de amikor rá akartam dobni a 20%-os kuponYt, nem engedte a gép... Mer' hogy akciós és a normál ára 1.100,- Ft körül mozog.
Persze, a Kópban veszem én is most...
Vagy pl. az Auchanban 699 volt a Lindt akciósan, a Sparban 899, szintén akciósan... Illetve fehér árcímkés volt a Sparban, de amikor rá akartam dobni a 20%-os kuponYt, nem engedte a gép... Mer' hogy akciós és a normál ára 1.100,- Ft körül mozog.
Persze, a Kópban veszem én is most...
Vágási Feri
Szerintem sok embernek megéri az a 90 Ft különbség (többlet), hogy ha a COOP-ban veszi a Kit Kat-et, tud pályázni a nyereményekre, ha bárhol máshol, akkor viszont nem...
Szerintem sok embernek megéri az a 90 Ft különbség (többlet), hogy ha a COOP-ban veszi a Kit Kat-et, tud pályázni a nyereményekre, ha bárhol máshol, akkor viszont nem...