Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 62 / 135 oldal |
mint= minden (nem tudok írni bocs)
Egyébként valszeg az lesz ha eladom, odaadok mint papírt hozzá és menjen intézze el az a garit aki akarja. Esetleg elintézem én, de akkor felmegy a tarifa. 

Csak azért szerettem volna garit, hogy esetleg ha elromlik, legyen hova vinnie az új tulajnak, bár ennyivel kevesebbért
kapják mint itt írták többen, lekéne pottyantanom ezt a gari témát.
kapják mint itt írták többen, lekéne pottyantanom ezt a gari témát.

Kicsi1976: a honlapon fent van ez a piros változat is, úgyhogy valszeg ezt is értékesítik.
Az viszont tényleg jó kérdés, h honnan indul a 2 év gari, viszont mivel az óra 2005-ös modell, ezért képtelenség, h ne legyen rá. Csak tényleg jó volna, ha a Marlboro segítene közbenjárni.
Az viszont tényleg jó kérdés, h honnan indul a 2 év gari, viszont mivel az óra 2005-ös modell, ezért képtelenség, h ne legyen rá. Csak tényleg jó volna, ha a Marlboro segítene közbenjárni.
én beszéltem velük ezügyben december közepén. Kértek, hogy hívjam vissza őket 10 nap múlva. Akkor sem tudtak választ adni, hívjam őket még pár nappal később. Azóta nem hívtam őket, mert szerintem nem is akartak válaszolni. Gondolkodom, hogy a Philip Morrisnak kéne írni.
Azt nem értem, hogy a Multifilter is PM-hez tartozik, a velük nyert babzsákfotelhez pl. adtak garancialevelet. Lehet, hogy a gyártó nem adott a marlboronak?
Azt nem értem, hogy a Multifilter is PM-hez tartozik, a velük nyert babzsákfotelhez pl. adtak garancialevelet. Lehet, hogy a gyártó nem adott a marlboronak?
Akkor, ha 2 év, az honnan indul? A normál garancia attót a naptól él, amikor az ember megvásárolja a terméket. Ezért kell lepecsételni a garanciajegyet (onnan látszik a dátum és a forgalmazó), vagy meg kell őrizni a számlát. Mo-n belül ráadásul mindennek magyar nyelven kell lennie. Na most itt van egy kitöltetlen, idegannyelvű garanciaszelvény és számlánk sincs. Ezért érzem úgy, hogy mindenképpen a Marlboro közreműködését kell kérni a garancia érvényesítéséhez. Nem?
Csak az elözöekben arról volt szó hogy kikell küldeni külföldre ha lefexik az óra. Meg még kérdés volt hogy mire terjed ki a gari, de szerintem ha van akkor akár cserére is vonatkoz6.
Szerintem is kéne hogy legyen rá gari, ahogy a nyeremény adóját is átvállalja sok cég. Garinak is kell lennie. A másik ha megnézed az óra hátlapja piros amit kaptál, az oldalon fekete. Minden más egyezik, szerintem. 

Sziasztok!
Ha figyeltétek a LAKS honlapot, akkor láthattátok, hogy ők az mp3-as órát másfajta dobozban forgalmazzák, ebből arra gondoltam, hogy a Marlboro promós órának külön dobozt készítettek, és mivel erre is rá van írva, hogy 2 év garancia ervényes, akkor valószínűleg tényleg 2 év gari van rá. Ti hogy látjátok?
Ha figyeltétek a LAKS honlapot, akkor láthattátok, hogy ők az mp3-as órát másfajta dobozban forgalmazzák, ebből arra gondoltam, hogy a Marlboro promós órának külön dobozt készítettek, és mivel erre is rá van írva, hogy 2 év garancia ervényes, akkor valószínűleg tényleg 2 év gari van rá. Ti hogy látjátok?
idicc,Zsani28
Köszi nektek
Köszi nektek

Marlboros mp3-as karóra elsősorban eladásra vagy cserére vár.
mel6, http://www.techcenter.hu/solio.html
mel6!
http://www.techcenter.hu/solio.html
http://www.techcenter.hu/solio.html
Kicsi1976
Mi a gyártónak írtunk az óra problémáival kapcsolatban, azt kaptuk válaszként, hogy küldjük be a bécsi szervíznek az órát, ha továbbra is fennáll a probléma. Ez OK, de milyen módon kell intézni, hogy gariban javítsák és vissza is kapjam? És a garanciára (mennyi ideig, milyen feltételekkel) nem kaptunk választ. Szóval mindenképpen szükség lenne a Marlboro valamilyen szintű közreműködésére sztem. Ja és nem volt szó Mo-i képviselőről. Lehet, hogy forgalmazzák (esetleg többen is) ezt a terméket nálunk, de javítással, egyéb garanciális ügyekkel Mo-n belül - ezek szerint - nem foglalkozik senki.
Mi a gyártónak írtunk az óra problémáival kapcsolatban, azt kaptuk válaszként, hogy küldjük be a bécsi szervíznek az órát, ha továbbra is fennáll a probléma. Ez OK, de milyen módon kell intézni, hogy gariban javítsák és vissza is kapjam? És a garanciára (mennyi ideig, milyen feltételekkel) nem kaptunk választ. Szóval mindenképpen szükség lenne a Marlboro valamilyen szintű közreműködésére sztem. Ja és nem volt szó Mo-i képviselőről. Lehet, hogy forgalmazzák (esetleg többen is) ezt a terméket nálunk, de javítással, egyéb garanciális ügyekkel Mo-n belül - ezek szerint - nem foglalkozik senki.

napelemes töltőről nem tudtok magyar oldalt?köszi
hátööö én nem látok magyar címet. 2 papírt látok így hirtelen, az egyik egy német/angol nyelvü leírás, a másik egy képekkel illusztrált piros fekete papírlap. A végén sírva fogok könyörögni hogy fizetek csak vigye el vki.

a papírján rajta van a forgalmazó neve és címe

Kicsi1976
Láttam, persze. De sztem mivel nyereménytárgy, ezért nem lehet nagyon ragaszkodni az eredeti árához és abból számolni ki vmit. Akik eladták 15e-ért biztos,h tudták,h mennyibe kerül hiszen a honlapot már rég megtalálta mindenki, aki ismeri az mp3 óra paramétereit.De persze tényleg úgy van,h mindenki annyiért adja, amennyiért akarja és tudja
amennyiért van rá kereslet 
Láttam, persze. De sztem mivel nyereménytárgy, ezért nem lehet nagyon ragaszkodni az eredeti árához és abból számolni ki vmit. Akik eladták 15e-ért biztos,h tudták,h mennyibe kerül hiszen a honlapot már rég megtalálta mindenki, aki ismeri az mp3 óra paramétereit.De persze tényleg úgy van,h mindenki annyiért adja, amennyiért akarja és tudja
amennyiért van rá kereslet 
Még annyit, hogy szerintem is irreális 60ezer egy óráért. Egyetértek Miával.
Shrek
Látom Te sem érted, a végén nehogy én legyek a rossz, mert próbáltam jobban kijönni a dologból.
Egyébként lehet megtartom a fenébe, bár gépet akartam fejleszteni. Nekem az fontosabb. Peace!
Látom Te sem érted, a végén nehogy én legyek a rossz, mert próbáltam jobban kijönni a dologból.
Egyébként lehet megtartom a fenébe, bár gépet akartam fejleszteni. Nekem az fontosabb. Peace!