Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 62 / 1756 oldal |
Facebookon nyertem Civita tészták érkeztek, majdnem 10kg - os csomag , bőséges összeállítás 👍 😊
Belvita - Dm kártya
" alt="
">
" alt="
">Tesco - Chio uti 🙂
belVita-tól DM kártya.
" alt="
">
" alt="
">DM kártya (Belvita pótnyertesség)
Igaz nem postán jött, hanem el kellett menni átvenni a Pennybe ( a házunkkal szemben
" alt="
"> ) a 10. heti Penny rejtvényen nyert 25 ezres ajándék kártyát.
" alt="
"> ) a 10. heti Penny rejtvényen nyert 25 ezres ajándék kártyát.Nekem is megjött végre az első készlet utolsó darabja is! Ez még decemberi beváltás volt 2-1-3 db 3 időpontban. 5 részletben küldték meg, össze-vissza! Remélem a januári egyszerre egy teljes készletre történt beváltásom egyben küldik meg!
Nekem is az első Nagyi titka tányérom ideért tegnap, a szállítás napján reggel értesített a GLS emailben az időintervallumról (elég pontosan tartották, 13-16 órára kb. 13:10-es érkezés, de nekem a GLS-sel ilyen szempontból is jók a tapasztalataim, nálam mindig időben jöttek), januári blokkfeltöltés és pontbeváltás amúgy 😊
Tegnap Nagyis tányér 😊
Na a hét eleji 2 azonos csomagszámú Dove csomagból az egyiket ma csak átadta a Posta! De vajon mi lett a másikkal? 🤔
2 db Nagyis tányér
Belga csoki-csomag!
" alt="
">
" alt="
">Dove -csomag ,szintén sérül,de a tartalom benne volt !
Dove önbizalom csomag ( szállítás: Posta-sérült állapotban )
Dove önbizalom nap csomag. (Csomagos postással)
Bár nem posta, de átutalás. Sportszelet 40.000 huff.
Domestos takaró ,Nagyi tányér
" alt="
">
" alt="
">JBL fejhallgató (Tesco-Unilever)
" alt="
">
" alt="
">Pedigree-es törölközőt hozott a GLS (a szállításról nem jött előzetes értesítés).
Nagyi titka tányér
" alt="
">
" alt="
">