Talán azért nyernek sokat a Herznél egyesek, mert el is lehet ezeket majd adni... de összeségében talán egy múzeumot is nyithat magának... ezzel mi a gond? Magánügye... talán 5 évig ezt fogja adni karácsonra mindenkinek.... jöhet hozzánk is...
A sajtot, meg szalkót meg azzal eteti meg akivel akarja... jöhet hozzánk is...
Tény h. lehetett volna korlátozni is h. egy személy nyerjen csak x-t, h. maradjon a többinek is... de legfőképpen ezek ilyen kacatok...
De komolyan...
Deszka az jó, de jobban szerettem a mamájét mert annak nyele volt, és lehetett vele pinpongozni is...
Cd... jó
Kötény... alátét... ami farmerből van abból az árból már egy farmert is veszel...
Mozsár...

" alt="

">
Hámozó, hát én egyet már földhöz vágtam majdnem, maradtam a késnél....
Kés az jó...
Shaker...

" alt="

">
Az a food csomag az jó...
Só bors szett...

" alt="

"> biztos jó...
Ebből kb. 3-4-5db a felesleges cuccok gyűjteményébe jól mutatna....
Na meg a halálom a tejhabosító, és a vízforraló....

" alt="

">
Otthon kis lábossal forraltuk a vizet.... itthon meg mikivel... v. eleve a boylerből forró víz jön....

" alt="

">
A Herz meg jót röhög a markába csinált egy jó akciót, Ti meg eszitek egymást... azt minek?
Nagy a család, jut mindenkinek.
jojó!
Teljesen igazad van a nyereményekkel kapcsolatban.
Én csak arra küldtem be kódot, és van ami sikerült, van ami nem amire szükségem van, mert nincs. A kötényre alátétre nem is akartam, mert feleslegesnek tartom. az meg hogy otthon álljon ... van otthon már elég nagy kupac csomagolásokból. Kíváncsi lennék azért mit csinál az illető 8-10 köténnyel, meg a többivel.....
Azért ezt tényleg jobban megszervezhették volna.
Susa
Egyetértek veled

" alt="

">
TÖBBIEK

" alt="

">
Ne mérgelődjetek már ,hogy nem nyertek a Herzzel!Gondolkodjatok,hogy szükségesek-e ezek a nyeremények:szakácskönyv---neten annyi receptet találsz,csak győzzed elkészíteni!Kötény---2kód árán is megvásárolhatod,az biztos legalább,de ha 4kódért kapod az sem rossz!Aztán a többivel is ugyanez a sztori!Alátét helyett praktikusabb egy szép tálca stb.
Ha jól átgondoljuk,talán nincs is olyan nyeremény amiért érdemes görcsölni,még a fődíj sem!Ha összeadjuk a költségeket

" alt="

">dautazás,adó,hát elgondolkodtató!
Rea, szerintem egyáltalán nem rossz az arányom a herznél.

" alt="

"> a medvével pedig tisztában vagyok, hogy nehéz lehet nyerni... ott akkor sem dőlök a kardomba, ha semmi nyeremény nem jön össze... mondjuk nem ez a cél...
kisorsolt időpontos játékok nem mennek,próbáltam abban az időpontban beküldeni amit beírtak a nyertes topicba,de nem jött össze.
és sajnos nekem sincsen felesleges pénzem,hogy betankoljak szalámiból.
medve sajttal tavaly nyertem mikor mobilfeltöltés volt.
jobban szeretem,ha blookkot,pontot,kódot stb... kell gyűjteni amiért tuti kapok vmit.
lehet azt kéne,hogy veszek szalámit és küldje be nekem aki naponta nyer vele aztán elküldi

" alt="

">))))))
Reacska
Sztem nem rád gondolt az aki azt írta, hogy egyesek nagyon sokat nyernek. Van aki minden, de minden áldott nap 3-4-5 ajándékot nyer, de ha a megegyező családnév nem csak véletlen, akkor még 6-7 nyereménye is van naponta. I betüvel kezdőditk. Biztosan sok-sok szalámit vesznek. Legyen boldog a sok egyforma tárgyával, amit nyert, én meg azt mondom.

" alt="

">
bibiána! én nem nyertem a herz játékban,1x vettem 2 csomag szalámit beküldtem és nem nyert

" alt="

">(
azóta nem vettem....
Csak egy észrevétel a Medvéhez....
Ott valóban nem lehet lelopni a kódot, de intézményekben bevált tízóri/uzsonna menü a Medvesajt -kifli párosítás.
Az egy iskola, óvoda, kórház stb. esetében ez már számottevő mennyiség az ott dolgozónak....
pl. nálunk a suliban mindig felbontatlan dobozban szoktak jönni a sajtok az uzsonnához, most csak a doboz alja volt benne, nyilván szemfüles volt a konyhás néni :-)
De ez mindig is így lesz, egy sörös játéknál előnye van a helyi kocsmárosnak, egy címkésnél az üvegvisszaváltósnak, egy blokkos játéknál a kukázónak vagy annak, akinek van pénztáros ismerőse stb.
Ennek ellenére mégis tele van mindig a nyertes topic, s nem mindig ugyanazokkal a nevekkel :-)
Ha valaki kitartó, előbb-utóbb úgy is nyerni fog :-)
Én inkább azt sajnálom, hogy valaki képes egy "sörnyitóért" 30-40 emailcímről regizni, egy ingyenes kuponért liket gyűjteni aztán a megnyert kupont árulni stb.
Elszomorító, hogy valakinek ez jelenti a sikerélményt az életében...
1114 nyeremény az sok nyeremény.
Engem nem zavar, ha vki sokat költ és sokat nyer belőle.
Az viszont zavar, amikor ilyen "begyűjthető" matricák kellenek a játékhoz.
Egyes cégek nem tanulnak.... A Pick sem.

" alt="

">
Én személy szerint ezt kihagyom...
Ha már itt tartunk magyarázza meg nekem valaki, hogy a milkánál hány kód számít már annak "hogy összejátszom" valakivel és előnyt szerzek? Utóbbi időben ez van benne a játékszabályzatban. Ok. De hol húzzák meg ezt a kód mennyiséget? Pl. 200 kód már sok egy személynek? Vagy 1000? Mihez mérik a minimálbérhez? Ki dönti el?
Olyan játékokon ahol 1 személy 1 nyeremény azt nem csípem. De ha érdekel a játék akkor úgyis megoldom.
Hát én ezt úgy szoktam csinálni, hogy felmérem a lehetőségeim egy adott játéknál, aztán eldöntöm, hogy mennyire heccelem bele magam.
A Herzből csak a családban alapból elfogyó mennyiséget veszem, s mivel tudom, hogy ezzel nem sok esélyem van a nyerésre, így nem is küldtem be még egy darabot sem, inkább elcserélem olyanra, amit nem nagyon vennék meg, vagy nem kaptam, de van vele játék, s érdekel.
Így nem idegesítem magam a sok Herz nyertesen :-)
Ez mindig így van - akinek van rá pénze áldoz rá, sokat vesz, többet nyer.
Aki meg csak a kicsin tud gazdálkodni, hát azzal próbálkozik.
De mint tudjuk kevésből is lehet nyerni, meg sokkal is semmit....volt példa már mindkettőre mindenkinél, azt hiszem...
Ez kicsit olyan ez a civakodás nekem, mint hogy valaki méltánytalannak tartja, hogy egyesek 20 év szolgálati idő után bizonyos helyekről 40-45 évesen nyugdíjba mehetnek.
De ehhez jogszabályt kellene módosítani, hogy ne így lehessen... akinek meg kedvez ez a dolog még jó, hogy nyugdíjba fog menni...más is élne a lehetőséggel, ha tehetné...
Itt meg a játékszabályokat lehetne módosítani...van olyan cég, aki rendszeresen indít játékot s már odafigyel erre, van, aki ritkán, s nem gondol bele.
Egyébként én már láttam sajnos leszedett matricájú Herzet...ott volt a ragacsmaradék rajta...csak azt nem tudom, hogy egy viszonylag kis boltban, ahol szem előtt van a vevő ezt hogy meri megtenni valaki.....
Bébé: nem volt szerencséd. Gabi épp most írta, hogy 8-ból 3-at nyert. Az, hogy nincs pénzed az magánügy. Az szintén mindenkinek a magánügye, hogy eladja, megeszi, odaadja másnak esetleg megeteti a kutyájával.
Még jó, hogy a Medvének nincs nyerteslistája különben ott is háborognál.

" alt="

">
Gabi: A Herznél a 8-ból 3 rossz arány? Jó arány? Te hogy látod?
Én is vettem kb. 20 szalámit,ebből egyetlen egy nyert,egy shakert nyertem,aminek nagyon örülök.
Az a bosszantó,hogy sokszor csak másodperceken múlt,és mindig ugyanazok vitték el az orrom elől.Vannak akik kiapadhatatlan matricakészlettel és készpénzzel rendelkeznek,én sajnos nem.Ennyire nem vagyok megszállott. Majd tele lesz a TeszVesz a sok J.O. cuccal....
Sajnos a boltokban pedig néhol úgy kell keresni az olyan szalámikat,amin még VAN kód.
Rengeteget látok,amiről hiányzik,és ragad az elején a matrica hűlt helye.
Kivétel nélkül előfordul kisboltban és hipermarketben is....
Én nem irigységből írtam,amit írtam.
A véleményem továbbra is az,hogy ezt a nyereményjátékot nem így kellett volna megszervezni.
A Medve sokkal igazságosabb abból a szempontból,hogy ott az jut hozzá a kódhoz,aki megveszi,nem pedig aki lelopja a boltban,vagy pedig kereskedő,árufeltöltő,és korlátlanul hozzáfér.
Hát nekünk csak egy közepes hűtőnk van, szóval nincs olyan sok helyünk

" alt="

">. Még két ajándéknál fogok próbálkozni a herznél, a medvénél pedig a játék végéig hátha összejön egy tefal ingenio... még egy kis ideig medve sajtos szendvicset eszünk herz szalámival, aztán a herz szalámit felváltja majd valami már... hátha lesz játék még mással is

" alt="

">
Nekem medve összejött sokból. Herz is.
Az bosszant, hogy mindig de mindig ez van, ha valaki nyer 10-et akkor már megy a kekeckedés. Mindig, nincs kivétel. Ahelyett hogy elmenne és vásárolna itt nyomja hogy jaj egyesek mennyit nyernek. Pontosan annyival többet nyernek mint amennyivel többet vásárolnak. A nyereményjáték elsősorban FOGYASZTÁSRÓL szól, mert nem a két szép szemedét kapsz valamit, hanem mert fogyasztasz az adott termékből. Ha pedig nincs pénze venni többet akkor ne háborogjon hanem fogadja el, hogy a 2 pályázatból nem jött össze.
Egyébként is, a szocializmusra jellemző, hogy mindenkinek egyenlően van.

" alt="

">
Sziasztok,
ha valakinek van élelmiszer feleslege ( bármi) szívesen veszi a Ferences rendi plébánia karitasz csoportja...
Gyöngyösön éppen gyűjtés van a hátrányos helyzetű egyházközösségi tagoknak húsvétra. Ha valakinak gond a szállítás megszervezzük...
Rea

" alt="

">
Hát nekem nem dől a hűtőmből a szalámi és a medve sajt, bár van benne mindkettőből jó pár...medve eddig pár smsből 0, herz kb 8 smsből 3 nyeremény...
...és a boltban nem találkoztam még olyan szalámival amiről le lett volna szedve a matrica... szerintem lehetne látni, ragasztómaradvány stb.
Nem úgy látom. Azt látom, hogy folyton ez megy minden játéknál. Ha valaki többet nyer akkor megy a háborgás, az írígység.
Szívesen meghívlak hozzám, 2 nagy hűtőm van és csorog ki belőle a szalámi és a sajt a qrva életbe. Ha lenne harmadik azt is megtölteném. Naná hogy nyerek is.
Javaslom, hogy b*szakodás helyett menj vegyél vagy 30 - 40 darabot azt tuti nyerni fogsz.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások