jojó
Vasárnap, igen.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 62 / 9331 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
P@G minden 10.nyer játék véget ért ? Köszönöm,ha válaszolsz .
JF
OKAuchan app - Főoldal - "Kapard ki a szerencsédet" ablak (felül) - Megnézem - ez után kb. Jelentkezem a nyeremenéyjátékra vagy hasonló... feltételek elfogadása, stb. stb. (Azért nem tudom pontosan, mert én már végig kattintottam)
Valószínűleg neked sem lesz benne aktív kaparós sorsjegy, irni kell nekik:
info@auchan.hu
Kérni fogják a blokkot, és a bizalomkártya adatokat.
OKAuchan app - Főoldal - "Kapard ki a szerencsédet" ablak (felül) - Megnézem - ez után kb. Jelentkezem a nyeremenéyjátékra vagy hasonló... feltételek elfogadása, stb. stb. (Azért nem tudom pontosan, mert én már végig kattintottam)
Valószínűleg neked sem lesz benne aktív kaparós sorsjegy, irni kell nekik:
info@auchan.hu
Kérni fogják a blokkot, és a bizalomkártya adatokat.
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy az Auchan "Kaparj és nyerj" játékhoz kapcsolódóan az app-ban hol kell jelentkezni a játékra?
Biztos csak én vagyok ilyen szerencsétlen, egyszerűen sehol sem találom. (Arról nem is beszélve, hogy előbb vásároltam, és csak utána láttam, hogy valami nem jó...)
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy az Auchan "Kaparj és nyerj" játékhoz kapcsolódóan az app-ban hol kell jelentkezni a játékra?
Biztos csak én vagyok ilyen szerencsétlen, egyszerűen sehol sem találom. (Arról nem is beszélve, hogy előbb vásároltam, és csak utána láttam, hogy valami nem jó...)
Csatlakozom, mindenki írja meg nekik a kérdőívben, hogy mi a pORbléma a pénzvisszafizetéssel.
Reméljük, el is olvassák...
Reméljük, el is olvassák...
Nincs email. Kapcsolat menü az oldalon, ott kell nekik írni.
Nálunk ugyanez volt. Írtam korábban....
Elsőre nem engedi használni azt az ibant amire a korábbi pénzvisszafizetéses promóciónál kaptunk visszatérítést. Nálam olyat sem enged ami használva sem volt....
Különböző okok miatt (nem ezért a promóért!) nyitottam nemrég új számlát.
Arra elindítottam a kifizetést, ami ugyanígy törlésre került, kb. 2 hét várakozás után.
Most nem engedi újra elindítani ugyanerre, mert azt írja már valaki használja!
Többször írtam nekik. De eleinte sablon szövegek jöttek :
"Ékezet nélkül írja a nevét!" "Használjon olyan ibant amit még nem használt!"
Most legutóbb azt az emailt akarták amit a nyertes blokk feltöltésekor kaptam!!! Júliusban.
Az a promóciós mappából hetekkel ezelőtt törlődött.
Ezt is megírtam.
Most azt kaptam válasznak, hogy továbbították a problémámat kivizsgálásra, visszajeleznek, mindennek 5napja.
Reménytelen.
Elsőre nem engedi használni azt az ibant amire a korábbi pénzvisszafizetéses promóciónál kaptunk visszatérítést. Nálam olyat sem enged ami használva sem volt....
Különböző okok miatt (nem ezért a promóért!) nyitottam nemrég új számlát.
Arra elindítottam a kifizetést, ami ugyanígy törlésre került, kb. 2 hét várakozás után.
Most nem engedi újra elindítani ugyanerre, mert azt írja már valaki használja!
Többször írtam nekik. De eleinte sablon szövegek jöttek :
"Ékezet nélkül írja a nevét!" "Használjon olyan ibant amit még nem használt!"
Most legutóbb azt az emailt akarták amit a nyertes blokk feltöltésekor kaptam!!! Júliusban.
Az a promóciós mappából hetekkel ezelőtt törlődött.
Ezt is megírtam.
Most azt kaptam válasznak, hogy továbbították a problémámat kivizsgálásra, visszajeleznek, mindennek 5napja.
Reménytelen.
Köszönöm !
Ez azért érthetetlen, mert ha olyan számlaszámot használ az ember, amit már valamikor egyszer valahol használt(akár másik mail címmel), azt élből elutasítja. Ha nem jól adja meg az ember az iban számot, akkor simán nem fogadja el.
Mindenesetre most kiküldték minden játékosnak a kérdőív linket, amiben le lehet írni azt, hogy mi tetszett a játékban és mi nem, meg kell írni őszintén, hátha tanulnak belőle.
Egyébként közvetlenül nekik az everydayme oldalon tudsz írni a kapcsolatfelvétel-re kattintva.
Mindenesetre most kiküldték minden játékosnak a kérdőív linket, amiben le lehet írni azt, hogy mi tetszett a játékban és mi nem, meg kell írni őszintén, hátha tanulnak belőle.
Egyébként közvetlenül nekik az everydayme oldalon tudsz írni a kapcsolatfelvétel-re kattintva.
A fizetési szolgáltató elutasította a kezdeményezett pénzvisszatérítési utalását a megadott IBAN számlára. Kérjük, használd ezt a LINKET a bankszámla adatok újbóli feltöltéséhez, és győződj meg arról, hogy egy másik, olyan IBAN-t adsz meg, amelyet korábban sem te, sem más felhasználó nem használt, illetve, hogy az adatokat helyesen adod meg! Amint a helyes IBAN feltöltésre kerül, a fizetési folyamat újra elindul.
És mire hivatkozva utasították el?
Igen
Hol írja, hogy elutasítva? Már megadtad a számlaszámot és utána írta ki?
Sziasztok ! Tudna nekem valaki küldeni egy e-mail címet, hogy hova kell írni az Everydayme-nek. Nekem 30000 Ft. van ami visszajárna. Nekem is azt írja, hogy elutasítva.
weber, köszönöm szépen az infót, és gratulálok. 😊
Avíz igen,de a göngyöleg nem hinném .
Coop 30
Vajon 15 ásványvíz meg 15 DRS göngyöleg az = 30 termék? Csak úgy kérdem...
Vajon 15 ásványvíz meg 15 DRS göngyöleg az = 30 termék? Csak úgy kérdem...
Tegnap kaptam értesítést edénykészletről( hétvégi feltöltés).
Unileveres értesítések mentek ki mostanában?
Köszönöm előre is. 🙂
Köszönöm előre is. 🙂
Na még egy pár kérdés(bár az eddigiekre sem jött válasz).
Jack Daniels nyertesekkel vajon mizu? XXX Lutz nyereményeket mikor sorsolják? Vagy épp a Briiliance tisztítószerest? Ott még játékszabályzat se volt emlékeim szerint. Ez utóbbit ugyan nem én vettem, hanem ismerős, de nem tudtam neki segíteni.
Jack Daniels nyertesekkel vajon mizu? XXX Lutz nyereményeket mikor sorsolják? Vagy épp a Briiliance tisztítószerest? Ott még játékszabályzat se volt emlékeim szerint. Ez utóbbit ugyan nem én vettem, hanem ismerős, de nem tudtam neki segíteni.