Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 62 / 609 oldal |
Ez nem igaz ! Tapasztalatom.!
Nahát ezért nincs nekem saját véleményem a dologról. Mert saját tapasztatom nincs vele.
Sokan szkeptikusok, ami érthető, csak azt nem tudom elfogadni, ha valaki nem ismer valamit, de kapásból elveti, lehetőséget sem ad magának a megismerésre. Nekem bejött. Sokat köszönhetek neki.
Bocs, hallottam
Hallotam róla, voltak, akik nagyon dícsérték vettem is két agykontrollos könyvet de eddig lusta voltam hozzáfogni.
Egyáltalán nem tűnik hosszú időnek! Viszonylag gyorsan megy az idő, a gond csak a kényelmetlen szék!!
Különben mentális dolgokkal foglalkozó tanfolyam, Agyíkontrollnak hívják.
Szerintem nagyon klassz! Ismeritek?
Különben mentális dolgokkal foglalkozó tanfolyam, Agyíkontrollnak hívják.
Szerintem nagyon klassz! Ismeritek?
Én is arra tippelnék. De magamból kiindulva - tavaly egy fél évig dolgoztam Angliában , és egész nap angolul beszélni, figyelni, egy árva magyar szót nem tudtam váltani senkivel, hát mindennap estére olyan voltam mint a hulla. Agyilag is, fizikailag is.
Biztosan valami nyelv

Egész nap?! Én azt nem bírnám agyilag. Olyan hosszú ideig nem tudnék figyelni. Mit fogtok tanulni?
Úgy látom, csak hárman vagyunk jelen. Én is csak ma, mert a hétévégén intenzív tanfolyamra megyek a fiammal, ami 9-től este 1/2 7-ig tart!!
Egyetértek Omaja!

robert gida! igen, ez már bennem is megfogalmazódott, hogy mennyi új információhoz jutunk a játék által! ezért nem fogadom el, hogy valaki kimásolja egy-egy oldalról a megfejtést. Nem mindig a cél a lényeg, sokszor az oda vezető út legalább olyan értékes!!

mármint a megújuló energiaforrás
Na jó , nem ez lesz érdeklődésem középpontja!
Szia omaja!
Reméljük, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen típusú játék. Talán ki fognak még találni hasonló jókat és akkor megint játszhatunk, és dumálhatunk, meg nem utolsósorban tanulhatunk belőlük. Legalábbis a számítógép alapfokú kezelését. Én például keresgélés közben rátaláltam egy csomó tényleg hasznos oldalra, amelyekre ezután is el fogok látogatni Nem beszélve arról, hogy tegnap hihetetlen tudásra tettem szert megújuló energiaforrás-ügyben.
Reméljük, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen típusú játék. Talán ki fognak még találni hasonló jókat és akkor megint játszhatunk, és dumálhatunk, meg nem utolsósorban tanulhatunk belőlük. Legalábbis a számítógép alapfokú kezelését. Én például keresgélés közben rátaláltam egy csomó tényleg hasznos oldalra, amelyekre ezután is el fogok látogatni Nem beszélve arról, hogy tegnap hihetetlen tudásra tettem szert megújuló energiaforrás-ügyben.
Szia! Szerintem már lassan mindannyian függővé váltunk! Elképzelni sem jó, hogy egyszer vége is lesz...
Sziasztok!
Azt hiszem függő lettem... Tisztára elvonási tüneteim vannak! Hiányzik az újabb feladvány. Na, mindegy nemsokára kezdődik a hétvége, az se rossz.
Azt hiszem függő lettem... Tisztára elvonási tüneteim vannak! Hiányzik az újabb feladvány. Na, mindegy nemsokára kezdődik a hétvége, az se rossz.

szia Erja!
Neked is szép napot!!
Neked is szép napot!!