Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 62 / 246 oldal |
Őszintén szólva ritkán megyek máshová vásárolni mint a Tesco, így nincs sok tapasztalatom az áruházláncok saját márkás termékeit illetően. Ezek szerint nem kell rá pecsét?
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Szerintem másnak nincs is borjú párizsija, szeletelt, védőgázos.
Ez van a blokkon: borjú párizsi szvg.100 g
Mivel nem talált blokk, így tuti az. Nem véletlenül írtam, hogy nincs rajta.
" alt="
">
Mivel nem talált blokk, így tuti az. Nem véletlenül írtam, hogy nincs rajta.
" alt="
">zshajni, a spar kiírja, hogy Pick, illetve amit én eddig vettem azon rajta volt. Pl.: Pick sertés párizsi
Alapból nem fogadja el a Rewart? Máshol (pl. Spar) sem írja ki, hogy Pick.
Mindenhol le kellene bélyegeztetni?
Mindenhol le kellene bélyegeztetni?
Pick: Tescos blokkon nem volt ráírva, hogy Pick, a vevőszolgálatis fiatal hölgy készségesen ráírta, lepecsételte, Rewart el is fogadta, Vízszűrő kancsó az utolsó napon, be sem mertem írni eddig.
" alt="
">
" alt="
">
Biztos nem áll meg 4000 alatt, ismerem már...
Ha kaparós sorsjegyet is kap 4.000 Ft-ért, az már a hab a tortán.
" alt="
">
Nézegettem:
Komoly logisztika kell ehhez a sok lidl játékhoz.
" alt="
">
" alt="
">
Nézegettem:
Komoly logisztika kell ehhez a sok lidl játékhoz.
" alt="
">péntekre bevállata munka előtt a lidlt a férjem. Mondtam neki csak két blokkot szeretnék, mind a kettőn legyen 6 theó, meg 12 szentkirályi, és a másodikon amit még akar, csak teljen el a perc. Tetszett neki, aztán majd vasárnap megyek a könnyűért.
Szülinapi buli.
Szövetkeztek néhány márkával.
Van benne munka, az biztos.
Szövetkeztek néhány márkával.
Van benne munka, az biztos.
Lidl nagyon beindult játék ügyben... jól megy nekik is Mo-n úgy látom...
Pick-Rewart visszahív gond esetén, nagyon segítőkészek.
Pick /Rewart Kft. piros pont
" alt="
"> gyorsak voltak ,16-án adtam fel a blokkjaim!
" alt="
"> gyorsak voltak ,16-án adtam fel a blokkjaim!Bonduell serényen osztogatja a kesztyűket
" alt="
"> talán érzi,jön a hideg .
" alt="
"> talán érzi,jön a hideg .Hajnali 5kor kómás fejjel bementem egy kis tescoba gondoltam megoldom a reggeli kérdést hogy jobban menjen a nap
" alt="
">
Megyek a kasszához kifizetem az 1500ft-ot, kérdezi a nő nagy lelkesen "mágneskártyát adhatok" álmos fejjel bólintok egyet majd látom beledob a kosárba párat. Munkahelyre beérve számolom nagy serényen a mágneseket, 20db-ot adott
" alt="
"> két gyűjtő már tele van, de hát ha ilyen sok van még nekik nyilván futok még egy kört arra délután pár db-ért
" alt="
">
" alt="
">
Megyek a kasszához kifizetem az 1500ft-ot, kérdezi a nő nagy lelkesen "mágneskártyát adhatok" álmos fejjel bólintok egyet majd látom beledob a kosárba párat. Munkahelyre beérve számolom nagy serényen a mágneseket, 20db-ot adott
" alt="
"> két gyűjtő már tele van, de hát ha ilyen sok van még nekik nyilván futok még egy kört arra délután pár db-ért
" alt="
">Adrenalin Teamnek nagy nagy köszönet a kódokért!
Nem lehetett elolvasni és a segítségüket kértem.
Erre 2 kódot is kaptam
" alt="
">
Szuperek vagytok!
Nem lehetett elolvasni és a segítségüket kértem.
Erre 2 kódot is kaptam
" alt="
">
Szuperek vagytok!
Én egy kis Necafé vk-os játéknak örülnék. Annyi vk jött már össze, aztán csak gyűlik és gyűlik, és nem akarnak semmit csinálni. Még a hólusz-pókuszolós is jobb lenne, mint a semmi, legalább elcserélném egy részét valami hasznosabbra.
" alt="
">
" alt="
">DE: Douwe Egberts
sada
Ezzel én is teljesen egyetértek NAGYON túlzásba viszik, a kattints ide-oda válts babaszemre, a babazsemet meg örleményre, csinálj belőle kávét.....és közben meg tiszta gagyi nyeremények voltak érte abból is kevés.....
" alt="
">
Ezzel én is teljesen egyetértek NAGYON túlzásba viszik, a kattints ide-oda válts babaszemre, a babazsemet meg örleményre, csinálj belőle kávét.....és közben meg tiszta gagyi nyeremények voltak érte abból is kevés.....
" alt="
">Az egyetlen kávé, amivel még szokott önálló játék lenni.
DE nem szervez: Karaván ugyan volt tavaly, de Omnia pl. 2008 óta nem.
Nescafé a Nestlé játékain játszik.
Én nem szeretem a Nescafé játékait, mert sok velük a hókusz-pókusz.
DE nem szervez: Karaván ugyan volt tavaly, de Omnia pl. 2008 óta nem.
Nescafé a Nestlé játékain játszik.
Én nem szeretem a Nescafé játékait, mert sok velük a hókusz-pókusz.