De sok itt a sötét ló.
És te ki vagy, Lacipisti?
Púder🤣
Ez csak púder Ditke vállald magad🤣🤣🤣
Lacipisti
Nem kellene egy kalap alá venni a 2856
és 2855 AP kódosokat, hogy "csapat".
Nyertem 3 óránkéntit.
Kettő blokkon ugyanaz az bankkártya négy
számjegye szerepel egy pedig készpénzes
fizetés volt.
Mivel a bolt szomszédságában lakom,
tudatosan itt vásároltam be. Sokmindent
jóval olcsóbb mint máshol.
2855 és 2856 óránkénti bőven 10 felett és heti is van vele! Szóval csak röpke 50 nyeremény egy pár fős csapatban.🤮🤮😡😡
A 3392 és 3393 végű Ap-val csak röpke számolással 37 napi és 3 heti nyertes van.😡Ez tiszta játék lenne? Holnap addig telefonálok míg ki nem derül melyik bolt Ap kódja.És a szervezőknek is jelentem!!! Mennyi lehet még?🤮🤮
Nem "hogy", hanem "ha"nem felelsz meg, na mindegy, értitek.
Milkáról nincs valami hír? Most tényleg szar a rendszer vagy miért nincsenek nyertesek?
Semmiféle blokkot nem kell gyűjteni a CHIO-hoz, képszerkesztő.. pár száz variáció könnyen megvan 1 blokkból, fel kell töltögetni őket, majd heti nyeremény értesítéskor elég a blokk fotója,nem kérik postán... tehát ennyi.
a 2 heti nyertes pedig profi ebben a módszerben

" alt="

">
Mondjuk azt nem tudom, mennyire tudták nyomonkövetni, hogy 1 lakcímre tényleg csak 3 db menjen. Lehet nem véletlenül szokták írni az e-mailbe, hogy jelentsd magad, hogy nem felelsz meg a játékszabályba írt feltételeknek. Ami azért elég vicces.

" alt="

">
Az ecofamily pont egy olyan játék volt, ahol nem volt nehéz nyerni, nem kellett hozzá blokkot gyűjteni. 1 lakcím csak 3-at nyerhetett és sok volt a nyeremény.
Flyguy
Nézd meg pl az Ecofamily játéknál az Ap kódokat....
Megy a blokk gyüjtés ezerrel!!
úgy hogy 1 blokkból csinálnal százat képszerkesztővel

" alt="

">
Hogy van az hogy minden játékon ugyan az a pár család nyer?
Chio heti Antal,Hőgye😡😡🤮
EcoFamily 5000

" alt="

"> adózzak ?

" alt="

">
Ok ok de sajnos a fonyeremenyek egyre ertektelenebbek Volt amikor s Milkanal BMW volt a fonyeremeny a madodik kategotia is 100 ezres MediaMarkt utalvany es lehetne meg sorolni. Taviranyitos auto meg mar csak azert se kell mert vettem a kis 5 evesnek a Shellnel Vot olyom bodogsag majd nem 10 percig A legutoldo info szerint megette a 14. Dinoszaurusz ami felmeteres aranyaron lett veve es orzi a gyerekszobat
Valamikor valamivel (tán Varta?) lehetett már távirányítós kis autókat nyerni.
Az unokáim nagyon örültek neki. Nem purcantak ki 2 nap alatt, mint egyik-másik játékbolti járgány.
Nálunk 27 % az ÁFA, náluk 10/20 %, s ott nincsenek különadók.
Fogadjunk, hogy a Toyotaban nincs ülés fűtés?

" alt="

">
Monsternel taviranyitos auto “Beerett a gyumolcse” a folyamatos she@@ ny@l@snak ami ezen a forumon is jelen van-sajnos! Ujra itt az Ipanema papucs a sok ertektelen kacat a bagoly orokbefogadas most a jatekauto a Monstertol Tegnap voltam Kassan A show hivatalba se vagyunk jobbak a fizetesek alacsonyabbak az arak az ottani Lidlben olyan sajtok vannak amiket nalunkh nem is forgalmaznak es a Fresh boltban gyonyoru Toyotat sorsolnak a vevok kozott nem mint Nalunk sa Monster - taviranyitost De jo az a magyarnak
Lindt - A játékszabályban ez van: Legkésőbb 2024. április 19-én, pénteken a fődíj egy (1) nyertesét véletlenszerű sorsolással választják ki. (lehet hamarabb is)
Jövőbe látóak

" alt="

"> legalább ne írták volna ki
Lindt játék fődíjas már kint van úgy hogy 19-én van a sorsolás!😡😡
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások