Szia Zsizel!
Légyszi mondd meg, hogy a XI., kerületi Diego merre van, minek a közelében, ugyanis a lányom is regisztrált, de nem régóta lakik Budapesten és nem tudja hogy hol található. Segítségedet köszönöm.
Henkel-Cora laposüvegek

" alt="

">
J.O.kenőecset és hámozó,valóban igenyes cuccok

" alt="

">
J.O. deszka (nagyon jól néz ki)

" alt="

">
Az egy szem Zewa garnier csomim

" alt="

"> Tetszik

" alt="

">
Tegnap 3 pléd a Diégoból 5 színből választhattam (kék, narancs, sárga, zöld, pink)
Jamie Oliver cuccok

" alt="

">
Annyira szépek és igényesek

" alt="

">
Már nem bánom hogy Húsvétig bébi répát eszünk

" alt="

"> !!!
Most jött meg a karácsony.hu-n nyert dvd.Gyorsak voltak.

" alt="

">
Fürdőlepedő - Richter Patika időszaki kiadványában megjelent keresztrejtvény játékáért /az első 50 beküldő között voltam/
Tegnap mi is megkaptuk a plédeket,szomszédasszonyom vette át a pécsi Diegoban.Először nem akarták odaadni csak a sajátját,de végül mégis megkapta.

" alt="

"> Nekem tetszenek!
J.O. deszka,s kés. Postásautóval.
Esztergomban is nagyon-nagyon kedves volt az eladó
Budapesten, a XI kerületi Diego-ban van minden színben pléd. Nevet és emailcímet kérnek, igazolványt nem. Ellenőrzik a gépbe, kitöltöd a papírt és már kapod is a plédet-eket.
én meg pont ezeket a színeket választottam,nekem tetszik és remélem lesz még ilyen akció amikor egy semmiségért ajándékot kapunk

" alt="

">
Ajándék lónak ne nézd a fogát........
Diego plédek átvéve Gyöngyösön, kedves fogadtatás, szaloncukor

" alt="

">
Szegeden világoskék és citromsárga pléd volt ma, hát nem ilyen színekre számítottam

" alt="

">
Bár nem posta, de átvettük a Diegos plédeket Tbányán, volt minden szín. Pedig eleinte nagyon negatív voltam a mailes kavarás miatt
Békéscsabai diegoba vett át valaki plédet?
Mindeenki megnyugszik........
2 tescos - Aranyhaj játék volt/van.
1.)
www.webnyeremeny.hu/aranyhajesagubanc
2.)
www.webnyeremeny.hu/aranyhajesagubanc3d
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások