Julu!
Köszi szépen.
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 611 / 763 oldal |
Nekem is van olyan 15-20 db csengőhang,kép...letölthetőségem a Rauch-tól, ha kell valakinek írok.
csicsi! Természetesen. Ment priviben a kód.
Szia julu!
Én kérhetem?
Én kérhetem?
Kell valakinek egy letölthetőség a Rauchtól? Van egy nyert kódom..
egyetlen! Nagyon szépen köszönöm!
wdetti! Küldöm! 

egyetlen! ha előttem nem kérték még, én szeretném 

Küldhetek valakinek Match-os blokkot, amit a kihelyezett gyűjtőládába kell bedobni?
Sziasztok!
Sokan tudjátok, hogy állásközvetítéssel, kölcsönzéssel foglalkozó cégnél dolgozom. Annó amikor állást kerestem Ti is sokat segítettetek, most rajtam a sor...
Partnercégünk Magyarország minden megyéjébe keres területi képviselőt. (új tipusú hirdetés-van benne fantázia)
Ha vkit érdekel, keressen meg priviben. (bejelentett állás) Ill. Heves megyében több állásra is folytatunk toborzást, jellemzően fizikai munkákra, ha valakinek kell segítség nyugodtan írhat.
Sokan tudjátok, hogy állásközvetítéssel, kölcsönzéssel foglalkozó cégnél dolgozom. Annó amikor állást kerestem Ti is sokat segítettetek, most rajtam a sor...
Partnercégünk Magyarország minden megyéjébe keres területi képviselőt. (új tipusú hirdetés-van benne fantázia)
Ha vkit érdekel, keressen meg priviben. (bejelentett állás) Ill. Heves megyében több állásra is folytatunk toborzást, jellemzően fizikai munkákra, ha valakinek kell segítség nyugodtan írhat.
Nem jött át, mail ment.
FLORI,
már több, mint 1hete írtam Neked a sparszívecskékkel kapcsolatban!
Ha kell, légyszi válaszolj!
már több, mint 1hete írtam Neked a sparszívecskékkel kapcsolatban!
Ha kell, légyszi válaszolj!
A hütőmágnesek elfogytak!
A Rossmann-pöttyök már rég elkeltek, csak az utánnam beírtakat törölték!
Viszont akinek kell, van még pár Vodafone-hűtőmágnesem!
Viszont akinek kell, van még pár Vodafone-hűtőmágnesem!

Akinek épp 5 db. Rossmann-pöttyre lenne szüksége, irjon!
Keresek 2 DM pontot,már csak ennyi hiányzik a füzetbe,akinek van,lécci gondoljon rám!
Vannak érte játszós dolgok,pl. Spar pont stb.
Vannak érte játszós dolgok,pl. Spar pont stb.az 5 db spar elkelt
12db spar szív még várja gazdáját! Dm pont, whiskas, pampers, érdekelne értük!
Dm-pont elkelt!
van 5 db spar pontom. kinek kell? tatabányai vagyok, itt személyesen is oda tudom adni.