Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 613 / 1052 oldal |
Szalika levele. Köszönöm :-)
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Szia Margo!
Épp én is most olvastam Doba Éva nekem írt levelet, de úgy néz ki ugyanaz. A tegnap én is írtam neki, s említettem, hogy nem egyedül vagyok ilyen helyzetben. Köszönöm a segítséget, s remélem még ez évben Hozzám is megérkezik az esőernyő.
Épp én is most olvastam Doba Éva nekem írt levelet, de úgy néz ki ugyanaz. A tegnap én is írtam neki, s említettem, hogy nem egyedül vagyok ilyen helyzetben. Köszönöm a segítséget, s remélem még ez évben Hozzám is megérkezik az esőernyő.
villám! és zizii!
Új üzenet ma ernyő ügyben Doba Évától, a lényegét idemásolom:
"sajnos, még egy nehézség adódott, hogy menet közben elfogyott az esernyők küldéséhez szükséges csomagolóanyag. Holnap érkezik az új, ezért néhány esernyőt csak holnap tudnak küldeni, biztosan a Tiéd is köztük van. GLS futárszolgálat fogja kivinni"
és egyben Hurrrá!! már ma délután meg is érkezett az ernyő, egy futársrác hozta, remélem már Ti is megkaptátok, vagy ahogy az Éva írja holnap ott lesz! (Borsod megyében lakom)
Zsani28: írtam mail-t!
Új üzenet ma ernyő ügyben Doba Évától, a lényegét idemásolom:
"sajnos, még egy nehézség adódott, hogy menet közben elfogyott az esernyők küldéséhez szükséges csomagolóanyag. Holnap érkezik az új, ezért néhány esernyőt csak holnap tudnak küldeni, biztosan a Tiéd is köztük van. GLS futárszolgálat fogja kivinni"
és egyben Hurrrá!! már ma délután meg is érkezett az ernyő, egy futársrác hozta, remélem már Ti is megkaptátok, vagy ahogy az Éva írja holnap ott lesz! (Borsod megyében lakom)
Zsani28: írtam mail-t!
Ma reggel kaptam meg a gyermelyi arany medált. Ez volt ám a meglepeteés. Már mindenki megkapta elég régen.
Ja és Szolnok megye. Köszi.
Szia margo!
Változatlanul nem kaptam meg az NLC szüreti játékán nyert ernyőmet. Ha írsz nekik emlits meg engen is Köszi!
Változatlanul nem kaptam meg az NLC szüreti játékán nyert ernyőmet. Ha írsz nekik emlits meg engen is Köszi!
mel 6 levele érkezett, elég gyors volt! KÖSZI! Én is küldöm!
Semmi... 

Nekem most a héten jött meg az nlc züreti játékán nyert bögre, úgyhogy mindenkinek kitartás, szerintem lassan odaér mindenkinek. 

Végre megérkezett a Marlboroval nyert USB óra ás az Appla IPod MP3 mini
köszi a gratulációkat !!
ja és tegnap még elfelejtettem beírni a hűtőben volt még egy fémtermosz is olyan mint amilyet a Jacobsnál lehetett nyerni !!
egyébként a hűtő tényleg csúcs SZUPER !!
ja és tegnap még elfelejtettem beírni a hűtőben volt még egy fémtermosz is olyan mint amilyet a Jacobsnál lehetett nyerni !!
egyébként a hűtő tényleg csúcs SZUPER !!
Jerry Lee
GRATULA!!!!!!!! Nem szoktam irigykedni, de egy ilyen hűtő nagyon jól jönne nekünk is , akár üresen is 
GRATULA!!!!!!!! Nem szoktam irigykedni, de egy ilyen hűtő nagyon jól jönne nekünk is , akár üresen is 
Szia Margo!
Sajna továbbra sem jött meg a megnyert esőernyőm. Szegeden élek, úgylátszik ide nem ért még el a futárszolgálat. Remélem nem nyúlták le. Köszönöm, hogy említést teszel a mi ügyünkről is.
Sajna továbbra sem jött meg a megnyert esőernyőm. Szegeden élek, úgylátszik ide nem ért még el a futárszolgálat. Remélem nem nyúlták le. Köszönöm, hogy említést teszel a mi ügyünkről is.
Jerry,
jó étvágyat Nektek!
jó étvágyat Nektek!

sziasztok nekem sem jött meg az nlc szüreti játékon nyert böggrém
zizii!
Rólag mi hír? Megkaptad az nlc-s ernyőt? Ha nem, melyik megyében laksz? Ezt azért kérdezem, mert újra írni akarok a Doba Évának, s rólatok is.
Rólag mi hír? Megkaptad az nlc-s ernyőt? Ha nem, melyik megyében laksz? Ezt azért kérdezem, mert újra írni akarok a Doba Évának, s rólatok is.
Zsani28!
Te melyik megyében laksz? Ezt azért kérdezem, mert újra írni akarok a Doba Évának, s rólatok is.
Te melyik megyében laksz? Ezt azért kérdezem, mert újra írni akarok a Doba Évának, s rólatok is.
Villám!
Igen arra a címre.
Igen arra a címre.
MINENKINEK , köszi a gratulációt !!
a kisérő papír szerint az első sorsoláson nyertem !!!
dec. 2-án !!!
nagyon SZUPER a hütő , már üzemel !!!
a kisérő papír szerint az első sorsoláson nyertem !!!
dec. 2-án !!!
nagyon SZUPER a hütő , már üzemel !!!
Megjött a Marlboron nyert öngyújtó.
Szépen kivitelezett darab.
Szépen kivitelezett darab.