Akkor most jól kereszteztük egymást, áááá ez nem az én estém.

Bocsi...
Ezekkel a kódókkal már játszottak, én beküldtem őket, hátha.... vagy vki gyorsabb volt, vagy keveredés történt.

De már ne küldjétek.

mel6!
Bepróbálkoztam a kódokkal! (a másodikat nem fogadta már el!), A matricát és a zacsit remélem megőrzöd, mert a fél-fél peugeot-hoz szükségünk lesz rá!

Iglo(ha valaki beküldi, legyen kedves és itt jelezze, hogy a többiek azt már ne küldjék be)
PHN934TE
4RNDXH85
JCHSHSHL
Felajánlom -postaköltség térítéssel- 2006. dec. 15-től dec. 29-ig érvényes Tesco üzemanyagkedvezményre jogosító utalványom.
2x2 db mozijegy 19-én kedden a MOM Parkba. Film címe: Tied, enyém, mienk! szinkronizált, amerikai vígjáték, premier DVD vetítés
Az első két hozzászólónak küldöm a további infokat. Kérlek, itt jelezzetek vissza, ne a freemail-re, mert az eléggé lassú.
Nekem is van kettő Nivea meghívóm.
van 3 NIvea meghívóm.
Aki kéri, küldje el az adatait:
név, cím, szül. idő, telszám, emailcím
Van két nivea meghívom,ha érdekel valakit.
Az egyik Nivea még mindig gazdára vár :-)
Két emberkét én is tudok regisztrálni a Niveához
a szükséges adatok lent
Senki sem kéri az 1 árva esso matricámat? Még bélyeget se kérek érte...Csak én gyűjtöttem?

a nivea elkelt, sajnos nem írtam be, így többen is írtatok. Válaszoltam mindenkinek.
Níveára én is tudok valakit regisztrálni, ha még kell. A szükséges adatokat krysztasz beírta.
Nivea nekem is van, név, cím, születési idő, vezetékes vagy mobil.
Aki kéri, írjon.
bettinah! már válaszoltam is!
nekem még mindig akadozik a freemail! rájöttem, hogy csak úgy tudom elolvasni a leveleket, ha a "válaszolok" gombra kattintok.. amúgy nem hozza be...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások