Azt álmodtam, hogy a DE felrakta az 1.periódus nyerteslistáját.. és mi jól kiakadtunk...

Bár én nyertem egy kávéfőzőt..

Gia
inkább így, minthogy kódok nélkül ott kallódjon a polcon.
Vettem ma "játszós" Zewát. Na ők aztán bebiztosították a kódot!!
Csak a zacskó szétszakítása után jutsz a kártyához, amin még le kell kaparni az ezüstcsíkot, hogy láthatóvá váljon a kód.
Csak abba nem gondoltak bele, hogy utána a WCpapír-gurigákat is tárolni kell valahol.
A Coopban nézelődtem a kávéknál, ás láttam, hogy Bravos kávé játékról van kiakasztva ismertető. 2003-as....

Ma mentem az Euparkba, és látom az exet a tesójával... éppen játszottak a blokkos játékkal... izgulva néztem vajon mi lesz, mondtam a volt sógornak szerintem nyerni fogsz. Nyert is...
Majd ők Saturn, én Interspar... talitam pár blokkot, de közben vásiztam is nagy terjedelmű dolgokat is pl. Zewa... mentem vissza, a csaj elég borzos szemöldökkel tekintett rám. De mondtam előbb csak izgultam másért.

Nálunk a közértben már van Danone akciós boríték az új játékkal. De akciós joghurt az nincs.
A Douwe Egberts lett volna ilyen gyors a szórólapokkal! :I
A férjem tegnap este egy nagy halom blokkal tért haza a Tescoból! Anyóssal vásárolt, s szépen mindenhol összeszedte a blokkot. Már őt is megfertőztem:-) Ma pedig gondosan körbejárta a Cora bevásárlókocsijait is.
Főleg, ha észrevenné, hogy nem csak a pályázataimat, hanem a labdáját is le akarja nyúlni

dorika: ha a kutyusodnak labdát dobnál,lehet ,hogy az is egy borítékkal vagy szájában egy postással térne vissza!

Van egy törpenyulam. Múltkor csináltam a nestlé pályázataimat, amikor felugrott mellém és elkapta az egyik borítékot, elszaladt vele és megrágta. Az előbb megjelent egy borítékkal a szájában, leült mellém és nézett rá! A boríték pedig nem volt megrágva! Lehet őt is megfertőztem már!
julu
arról nem is beszélve, hgoy az egész család benne van... Addig nincs gond,hgoy gyűjtögetem a blokkot, mert vki otthagyja, legfeljebb a blokkok közt nincs játékot, ilyen is van jó párszor. De hgoy a boltból tépkedjek... Háát, azért ezért inkább nem. Lehet, szólnék is, ha játszanék vele, biztosan és nem állhatna nekik feljebb, mert a hangoskodásra a biztonsági őr is megjelenne.
Ma találtam 2 spar blokkot. Az egyiken 34 db Go termék volt, a másikon 14. De örültem volna, ha most is azok a szabályok mint tavaly

De most csak 1-1 pályázatot tudok belőle kihozni

Ma láttam az Intersparban, ahogy egy 10 éves fiúcska, meg apukája körülvették az anyukát a teák előtt. Mivel én is Liptont akartam venni, vártam, hogy hozzáférhessek tőlük, de elég sokáig elidőztek, ezért apró pillantásokkal kifigyeltem mit csinálnak. Hát az anyuka megszabadította a liptonos csomagolásokat a matricától. Amikor odafértem végre, direkt megkerestem az ilyen csomikat. Elég tréül néztek ki, mert néhányon még a fólia is elszakadt.Volt vagy 5-6 ilyen doboz.
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de szerintem ez nagyon etikátlan. Ők biztos úgy érzik, hogy milyen talpraesettek, és életrevalók, ugyanakkor én meg megveszem drága pénzen ezeket a dolgokat. Akkor én vagyok a hülye? Végülis nem károsítja meg a boltot, mert nem lopja el az árut, de nem is biztos, hogy el tudják majd így adni.
Nem is szeretem az ilyen matricás játékokat, sok a visszaélési lehetőség vele. Emlékeztek, hány de hány megcsupaszított Barrillával, Igloval,Kaiserrel találkoztunk, nem? Az úgy jó, mint ahogy pl.most a Sir Mortonosék csinálják, muszáj megvenned a teát, ahhoz, hogy játszhass.
"szuvenyir nyihaha nye kukucska protko"

ahogy a bőlcsek mondják
Én a Liptont jobban szeretem!

és nem vagyunk függők?
na megyek leöblitem az ebédet nescafeval