Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 63 / 230 oldal |
Nem hiszem.
Ha van egy pf címem, a posta megmondja, hogy kicsoda?
standard csomag 20 kg-ig 990 Ft.
max.: 750*600*600 mm
min.: 200*120*20 mm
Leghosszabb mérete 2000 mm lehet, illetve a hosszúság + szélesség + magasság együtt nem haladhatja meg a 3000 mm-t.
max.: 750*600*600 mm
min.: 200*120*20 mm
Leghosszabb mérete 2000 mm lehet, illetve a hosszúság + szélesség + magasság együtt nem haladhatja meg a 3000 mm-t.
140x70x35 ,kb 25kg -s csomit elvisz a posta és mennyibe kerül.(ez tartozik a nem standard csomagba ? ) Köszönöm a segítséget .
köszi
" alt="
">
" alt="
">Elég egyértelmű: egy kuponnal v. így, v. úgy.
Szerintem nem lehet duplázni. A neten nyert nyeremény átvételéhez kell a kupon. De lehet v.ki mást olvas ki belőle...
Akkor igen?
mert ha nyerek kódossal, akkor be kell mutatni a papírt
mert ha nyerek kódossal, akkor be kell mutatni a papírt
Paintuci
Játékszabály: 5. Egy játékos vagy az 1.a. vagy az 1.b. pont szerint vehet részt a játékba kuponjával, a kuponkód duplikációja esetén a sorsolásos állományba a postán visszaküldött kuponon szereplő adatokkal kerül a játékos.
1.a. postán, 1. b. neten beküldött.
Játékszabály: 5. Egy játékos vagy az 1.a. vagy az 1.b. pont szerint vehet részt a játékba kuponjával, a kuponkód duplikációja esetén a sorsolásos állományba a postán visszaküldött kuponon szereplő adatokkal kerül a játékos.
1.a. postán, 1. b. neten beküldött.
A posta játéknál a kódot feltöltöm, és utána még postán is fel kell adnom/feladhatom, vagy választhatok vagy ez vagy az?
Köszi Fearzone, holnap rohanok
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok. Tatabányán a Főpostán lévő postaboltban annyi kupont adnak amennyi postakész cuccot veszel. Azt mondta a lány, hogy mivel senki nem mondott neki semmit, ő annyit ad amennyit vettél, ha ez nem 100 db. Aki idevalósi fusson be...nem tudom meddig lesz igy
Pénteken feladtam dobozban, nem ajánlottan (nem könyvelt küldeményként) 2 db szélanorákot, lesz ami lesz alapon.
Ma reggel már meg is kapta a címzett.
Ilyen is van!
" alt="
">
Ma reggel már meg is kapta a címzett.
Ilyen is van!
" alt="
">nem rég volt itt a posta kocsi!dudált és mire kimentem már el is huzott!nem is hagyott értesítőt!milyen alakok léteznek!
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm mindenkinek a segítséget kártérítés ügyben. Másnap megkaptam a feladási díj visszatérítést sűrű bocsánatkéréssel, de ott sem írtak semmit a kártérítésről, csak a felelősségre és az általános szerződési feltételekre hivatkoztak. Felhívtam őket, hogy kártérítést kérek, rögtön mondták az összeget és még aznap be is adtam. Két hét helyett már tegnap megérkezett.
Ne mondj semmi értéket, konkrét infot, mert akkor azt mondják, miért nem küldted értékbiztosítva.
Mondd, hogy személyes holmi volt benne, és osszák be.
Mondd, hogy személyes holmi volt benne, és osszák be.
segítséget kérnék:
eltűnt egy teszveszes levelem. hogyan járok jobban? ha nem mondok konkrét értéket, vagy ha megmondom mennyit ér. azaz, mikor fogom a postaköltség valahányszorosát kapni, és mikor a borítékban lévő dolog értékét.
sosem jártam még így, ezért kérdezek csak ilyen okosakat
" alt="
">
eltűnt egy teszveszes levelem. hogyan járok jobban? ha nem mondok konkrét értéket, vagy ha megmondom mennyit ér. azaz, mikor fogom a postaköltség valahányszorosát kapni, és mikor a borítékban lévő dolog értékét.
sosem jártam még így, ezért kérdezek csak ilyen okosakat
" alt="
">sada
köszi az üzletszabályzatot, holnap igyekszem elolvasni.
Azért én pofátlanságnak tartom, hogy +10, meg +25, meg nem tudom mennyi + ft, ennyi erővel ha babonás vagyok, fizessek +20 ft-ot, hogy a postás nem balkézzel fogja a levelemet, hanem jobbal... Kb. ennyi észt látok ebben a + szolgáltatásban...
Vagy kitalálhatnának olyat, hogy ha valaki kéri, a szombszédba is beadhatja a postás +15 ft-ért, esetleg kistelepülésen a helyi boltba + 5 ft-ért, stb. Lehet szabadalmaztatni...
Azért remélem, ha mégis a ládába kerül az LNK boríték, a feladó kap kártérítést...
köszi az üzletszabályzatot, holnap igyekszem elolvasni.
Azért én pofátlanságnak tartom, hogy +10, meg +25, meg nem tudom mennyi + ft, ennyi erővel ha babonás vagyok, fizessek +20 ft-ot, hogy a postás nem balkézzel fogja a levelemet, hanem jobbal... Kb. ennyi észt látok ebben a + szolgáltatásban...
Vagy kitalálhatnának olyat, hogy ha valaki kéri, a szombszédba is beadhatja a postás +15 ft-ért, esetleg kistelepülésen a helyi boltba + 5 ft-ért, stb. Lehet szabadalmaztatni...
Azért remélem, ha mégis a ládába kerül az LNK boríték, a feladó kap kártérítést...
Lehet, hogy már külföldön eltűnt...
A posta egy rablóbanda!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Rengeteg külföldön feladott csomagom tűnt el sajna simán voltak feladva.
Legközelebb megkérem a feladót, tegyen a csomagba egy kibiztosított patkányfogót!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Rengeteg külföldön feladott csomagom tűnt el sajna simán voltak feladva.
Legközelebb megkérem a feladót, tegyen a csomagba egy kibiztosított patkányfogót!
" alt="
">