Én voltam. Bocsi. Nem volt rajta licit.

" alt="

">

" alt="

"> Tegnap a teszen volt Splash mágnes, ma már nincs... vki lenyúlta...

" alt="

">
Brühüm....
Dakar (Opel Antara) origi 2db,2 Dakaros autóillatosítóm is van,origi (más-más illatú)
Asterix az Olimpián,Darling, öröm adni-öröm kapni 10,5 x 9 cm-es(képpel),Fidesz (képpel)
K&H sapi (pici hibávall) /fotóval/,Spar ételizesítő (hátából hiányzik 1 pici ) /fotóval/
Danonino: Ló(képpel), Ibolya,Vodafone ház (képpel)
Danone 7 előny(képpel),Tchibo Vietnám (képpel)
Dr. Beckmann foci VB-s: 7 féle (képpel
Amit kérek érte: most játszós (vonal)-kódokat,blokkat.
Mágnes nem érdekel!
tettem fel egy új mágnest TV-re (anni13)
3dimenziós nagycsarnok hűtőmágnes érdekel valakit?
elég macera már rakosgatni őket

" alt="

">
meg van 1-2 amiből sok darabom van még, aztán tavaszi nagytakarítom őket. kis bevétel is bevétel a tábornak

" alt="

">
közkinccsé bocsátom a mágneseimet. akár 1 ft-ért is a tiétek lehetnek a teszveszen (anni13). most kezdem őket feltenni, kis türelmet kérek

" alt="

">
Az alábbi hűtőmágnesek vannak:
1db Last Minute.hu kör alakú, 2db Konyha ördöge, 1db Avon a Nőkért, 1db ÁB Biztosítós, 3db kicsi flakonos Lipton ice teás, több kicsi számot ábrázoló, 2db naptáras magyar termékes
Képet tudok küldeni róluk!!
Emailt várok!!
Érdekel: DM joker kupon, DM végösszeg kupon(15%)
szia nonka! nekem lennének betűs danoninos mágneseim.. érdekel?? engem a pöttyös mágnesek érdekelnének!!
4féle pöttyös, kerek hűtőmágnest
Gazdálkodj okosan hűtőmágnest (2db)
cserélnék betűs-állatos-gyümölcsös (lap)hűtőmágnesekre vagy coop-Vénusz blokkra, Bonduellre vagy Completa vkódra
A Gastroyalnak van/volt hűtőmágnese, Sebestyén Balázs van rajta.
nem sikerült. nincs hajós mágnes

" alt="

">
akkor ma visszamegyek, és akárhogyan is, de szerzek hajós mágnest

" alt="

">
annipanni!
Szegeden a Balatoni hajóknál voltak klassz, hajós mágnesek..igaz csak pár darab..és tényleg elég lapos volt összességében a kiállítás.sorry!
postafon mágnest cserélnék másik mágnesre vagy most játszós blokkra.
coop-vénusz esetleg?
Segíts okosan, Supershop, Posta és Pöttyös 10 pontos, Bertolli mágneseket adok Gourmet vkódokat kérek.
hát a szegedi utazás kiállítás nagy nulla volt. csak a hungary card-os mágnesből sikerült szerezni, de az is olyan, hogy a hátára van ragasztva a lejárt kártyának egy darab mágneslap. textil szatyrot sem adtak sehol sem. nagy nulla volt az egész. most szomorú vagyok

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások