Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 63 / 891 oldal |
Gondolom nem én...?
Erika írj nekem légyszi!
Köszi
" alt="
">
Köszi
" alt="
">Minek nekünk instagram, ha ott a facebook?
" alt="
"> Amúgy segíteni vki azzal h. elárulná h. kell az instagramra képet, feltölteni? ...egy játékba akarok részt venni... én olyan béna vagyok, ezt ma kezdtem...
" alt="
"> Amúgy segíteni vki azzal h. elárulná h. kell az instagramra képet, feltölteni? ...egy játékba akarok részt venni... én olyan béna vagyok, ezt ma kezdtem...Help! Mit állítsak vissza a billentyűzeten? Bizonyos betűkhöz számot és más betűket rendel és együtt íródnak be, mikor gépelek.
Ettől féltem.A lányom rendelt egy webshop-ból,még aznap elutalta a pénzt és most sokadik telefonálás után jött neki egy ilyen sms.
Nem tudom,meg tudjuk-e még állítani,mert nyilván nem fogja még egyszer kifizetni az összeget.
Nem tudom,meg tudjuk-e még állítani,mert nyilván nem fogja még egyszer kifizetni az összeget.
Pontosan.
Ha jön egy olyan sms az MPL-től,hogy csomag jön 3200 Ft utánvéttel,akkor ugye ez azt jelenti,hogy csak akkor kapom meg a csomagot,ha kifizetem ezt az összeget?
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy akik a kinder buenoval Beats fejhallgatót nyertek,valakinek meglenne-e még a számlája amit küldtek hozzá?
Lenne rá vevőm,de sehol nem találom a számlát!
Érdeklődnék,hogy akik a kinder buenoval Beats fejhallgatót nyertek,valakinek meglenne-e még a számlája amit küldtek hozzá?
Lenne rá vevőm,de sehol nem találom a számlát!
Amazone
Éjfél után tettem a rekeszetekbe barackokat, remélem tudtam segíteni...
Éjfél után tettem a rekeszetekbe barackokat, remélem tudtam segíteni...
S.O.S kellenének még sió barackok éjfélig. Sajnos úgy néz ki egy wny-es tag kibabrált velünk, jó néhány barackot nem kaptunk meg tőle, pedig egyértelműen megírtam neki, hogy ápr. 10-ig kérjük
" alt="
">
Cserére, megvételre, adományként...
Debrecen, Lilla téri Ált.Isk. 2.a.
Előre is köszi
" alt="
">
Cserére, megvételre, adományként...
Debrecen, Lilla téri Ált.Isk. 2.a.
Előre is köszi
Erről eszembe jut a hajnalban olvasott cikk,ahol mindenki túlélte a karambolt,csak a be nem kötött fiú nem.Komolyan nem értem az embereket,hogy a büntetéstől jobban félnek,mint a haláltól...
Utas ülésen, ha nem kötöm be magam a bors szerint nem büntetnek. Ez tényleg így van? Nem ér be a biztonsági öv, és reggel utazunk, vagy mégis beleferjek?
Utálom a korlátokat, másrészt BKV-val utazom, se ülés, se kapaszkodó, se hely, az iroda a vállamon, akkor a teljesen biztonságos ülésemben miért kötözem le magam?
Utálom a korlátokat, másrészt BKV-val utazom, se ülés, se kapaszkodó, se hely, az iroda a vállamon, akkor a teljesen biztonságos ülésemben miért kötözem le magam?
Köszi, már nem kérek.
Valakitől kaphatnék egy Feldobox élménykártya kódot
" alt="
">
" alt="
">macika
Írtam!
" alt="
">
Írtam!
" alt="
">Szuper! Nagyon szépen köszönöm!
" alt="
">
" alt="
">Zsuzsa
Ma megjelent Kiskegyedben benne vannak a Glamour kuponok.
Ma megjelent Kiskegyedben benne vannak a Glamour kuponok.
milyen kuponra gondolsz?
Glamour kuponok megjelentek más újságokban is?
Szeretnék vkinek egy kuponnal segíteni az orvosi vizsgálatához, ami a jövő héten lesz.
Online nem látom, hogy letölthető lenne.
Köszi, ha tudsz segíteni
" alt="
">
Szeretnék vkinek egy kuponnal segíteni az orvosi vizsgálatához, ami a jövő héten lesz.
Online nem látom, hogy letölthető lenne.
Köszi, ha tudsz segíteni
" alt="
">Köszi sada! Bár így végképp nem értem, miért van erre az adatra szükség.
A piros aranyam bújkál előlem, de tényleges vásárlást takar. Ha talált blokk lett volna max. megnézem az üzletben. Bár sajna ennél a játéknál igen nagy Pató Pálné voltam.
A piros aranyam bújkál előlem, de tényleges vásárlást takar. Ha talált blokk lett volna max. megnézem az üzletben. Bár sajna ennél a játéknál igen nagy Pató Pálné voltam.