" alt="

">
Itt is köszönöm a segítségedet Timi!

" alt="

">
A wizzair kuponokat a foglalásnál egyenként kell megadni?
Szia Szilvi!
A kék sáv végén van egy nyíl, arra 1 x katt, keresd meg a beállításokat, szintén katt. Utána bal oldalon nyelv és módosítás.
sziasztok! facebook-on a nyelvet véletlenül átállítottam németre, nem tudja valaki hogy tudom visszaállítani? köszi
Ditke2 irtam

" alt="

">
Olyan budapesti fórumos segítségét kérném, aki a holnapi napon 9-14 óra között a 11. ker Bartók Béla útján át tudna nekem venni egy nyereménytárgyat.
Sziasztok!
Esetleg lenne valakinek gyogytermekek.hu-ra felesleges kuponja?
Paintuci
Nem

" alt="

">
Erika írj nekem légyszi!
Köszi

" alt="

">
Minek nekünk instagram, ha ott a facebook?

" alt="

"> Amúgy segíteni vki azzal h. elárulná h. kell az instagramra képet, feltölteni? ...egy játékba akarok részt venni... én olyan béna vagyok, ezt ma kezdtem...
Help! Mit állítsak vissza a billentyűzeten? Bizonyos betűkhöz számot és más betűket rendel és együtt íródnak be, mikor gépelek.
Ettől féltem.A lányom rendelt egy webshop-ból,még aznap elutalta a pénzt és most sokadik telefonálás után jött neki egy ilyen sms.
Nem tudom,meg tudjuk-e még állítani,mert nyilván nem fogja még egyszer kifizetni az összeget.
Ha jön egy olyan sms az MPL-től,hogy csomag jön 3200 Ft utánvéttel,akkor ugye ez azt jelenti,hogy csak akkor kapom meg a csomagot,ha kifizetem ezt az összeget?
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy akik a kinder buenoval Beats fejhallgatót nyertek,valakinek meglenne-e még a számlája amit küldtek hozzá?
Lenne rá vevőm,de sehol nem találom a számlát!
Amazone
Éjfél után tettem a rekeszetekbe barackokat, remélem tudtam segíteni...
S.O.S kellenének még sió barackok éjfélig. Sajnos úgy néz ki egy wny-es tag kibabrált velünk, jó néhány barackot nem kaptunk meg tőle, pedig egyértelműen megírtam neki, hogy ápr. 10-ig kérjük

" alt="

">
Cserére, megvételre, adományként...
Debrecen, Lilla téri Ált.Isk. 2.a.
Előre is köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások