Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 63 / 135 oldal |
kicsi76 próbáld megtalálni azt, aki ennyit ad kéz alatt, no comment
Szia Mia4
Naon vicces volt. Na szóval mint láthattad levettem 40röl 25re a dolgot, de ezekszerint nem is volt olyan sok. Azt szeretném tudni, kaptál már valami telszámot a garira?
Naon vicces volt. Na szóval mint láthattad levettem 40röl 25re a dolgot, de ezekszerint nem is volt olyan sok. Azt szeretném tudni, kaptál már valami telszámot a garira?
Kicsi1976
olvastam én is. De sztem a magyar honlap árai egy kicsit durvák....
olvastam én is. De sztem a magyar honlap árai egy kicsit durvák....
Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák, a készlet erejéig illetve visszavonásig érvényesek. Erre még felhívnám a figyelmet.
54+áfa hmm 
54+áfa hmm 
Angler, mia, köszönöm a választ! Most már legalább tudjuk, hogy melyik mibe kerül. 

gladiátor!
Ez pedig egy itthoni forgalmazó árai :http://www.edpland.hu/ujdonsagok/040816laksmp3.htm
Ez pedig egy itthoni forgalmazó árai :http://www.edpland.hu/ujdonsagok/040816laksmp3.htm
törpi
küldd már el nekem a cég telefonszámát,aki az mp3-as órákkal is fogl. köszi!
küldd már el nekem a cég telefonszámát,aki az mp3-as órákkal is fogl. köszi!
gladiátor
198 euro az mp3-as óra a neten
198 euro az mp3-as óra a neten
Az mp3-as óránál ti milyen árat találtatok? Köszi.
Én is nyertem egy Timex GPS órát, mivel el akartam adni kimentem Csillaghegyre a Timex magyarországi forgalmazójához, hogy pontosan megtudjam az árát (29.000,- Ft).
Rákérdeztem a garanciára is, mert igaz, hogy volt mellette garancialevél, de nem volt lepecsételve. VISZONT adtak az órához egy idegennyelvű (több nyelvű) kis könyvecskét is - talán az is garancia volt -, amiben az állt, hogy lepecsételés nélkül is él az egy éves. Ezzel kapcsolatban a képviseleten is megerősítettek!!!
Rákérdeztem a garanciára is, mert igaz, hogy volt mellette garancialevél, de nem volt lepecsételve. VISZONT adtak az órához egy idegennyelvű (több nyelvű) kis könyvecskét is - talán az is garancia volt -, amiben az állt, hogy lepecsételés nélkül is él az egy éves. Ezzel kapcsolatban a képviseleten is megerősítettek!!!
Megnéztük a neten az órák árait, az mp3-as tényleg drágább mint a gps, de nagyon rizikós ilyesmit garancia levéllel vagy anélkül kéz alatt venni, ezt azért ismerjük el. Mi is vettünk egyet 15eFt-ért és nagyon örültünk neki, de sem az eladó sem mi nem tudhatjuk, meddig fog működni. És nem vagyok biztos benne, hogy foglalkoznának komolyan velünk ha gond lenne.
Ennek ellenére én is szeretnék még egy mp3-as órát, mert kockázat nélkül nincs üzlet.
Marlborós egeret, hálózsákokat, öngyújtókat tudok érte ajánlani készpénzzel felesben, reális áron.
Ennek ellenére én is szeretnék még egy mp3-as órát, mert kockázat nélkül nincs üzlet.
Marlborós egeret, hálózsákokat, öngyújtókat tudok érte ajánlani készpénzzel felesben, reális áron.Törpi tudsz nekem adni egy telszámot amin hívhatok valakit ezügyben? Utánna ne mondja nekem senki ha meglesz a 2 év gari hogy nincs.
Valóban van benne garipapír de nincs kitöltve.
Valóban van benne garipapír de nincs kitöltve.Elöre is elnézést nem akartam itt hisztizni mint egy kislány. Annyit kérek ha aki megvenné, kicsit nézze az eladó szemszögéböl is. Felfogtam amit a garira mondtatok, de én találkoztam annó platoról leesett dologgal féláron. Ez viszont nem az! 

kicsi nekem is van ilyen órám és a doboz aljában van a garancialevél,ami ugyan nincskitöltve,de ezt könnyen elintézheted,ha felhívod őket,de én már nyertem IPOD-ot is tőlük és maguktól rájöttek a hibájukra és kérés nélkül kipostázták a számomra.
najó 24999? 

Úgyértettem, hogy félárnál olcsóbban...

Reacska!
Ha a 198*250et(origi ára) szorzod 25ezer jön ki?
Ha a 198*250et(origi ára) szorzod 25ezer jön ki?

Már sorry de én biztos voltam benne hogy 2 év gari van. hmm
Kicsi: ha nem tudod eladni ennyiért nem próbálod meg pár ezerrel olcsóbban? Lehet az illető próbálkozott és nem tudta eladni jobb áron. Csak a törvényszerű szó használata zavart össze. 

Kicsi1976
Ha boltban veszem, teljes árért 1-2 év garanciát adnak hozzá. Ehhez ilyen nincs. Mint olvastad, nálunk is kiderült (1-2 nap elteltével), hogy nem jó az óra. Szerinted ilyenkor mit tudok én csinálni? Vagy mit csinál az, aki ilyen órát vesz? Garancia nélkül kicsit rizikósabb. Ezért olcsóbb is.
Ha boltban veszem, teljes árért 1-2 év garanciát adnak hozzá. Ehhez ilyen nincs. Mint olvastad, nálunk is kiderült (1-2 nap elteltével), hogy nem jó az óra. Szerinted ilyenkor mit tudok én csinálni? Vagy mit csinál az, aki ilyen órát vesz? Garancia nélkül kicsit rizikósabb. Ezért olcsóbb is.