Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 63 / 69 oldal |
Ez csak mázli,nekem is nagyon sok:2 az állás,de csak Galeria nyereményén felbuzdulva álltam újra neki.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Sziasztok. A balatonszeletes kódoket mikor érdemes beküldeni? itt is van vmi titok? vagy tök mázli? nekem eddig 3:0
De szerencsés vagy! Én már 20:0-ra állok sajna!
Bérbe nem küldesz nekem?
Gratulálok!
Bérbe nem küldesz nekem?
Gratulálok!
Smile
ezt egy időben küldhettük
ezt egy időben küldhettük
Megint egy hűtőtáska.
Akkor most újra el kell küldenem a nevem és a címem?
Akkor most újra el kell küldenem a nevem és a címem?Nekem is jön majd fürdőlepedő!
Gratula! 

Már kezdtem feladni és egy hűtőtáska most

15:0
Galeria Hozzászólás - 2006. április 18. :: 20:14
Balatonos fürdőlepcsi!
Balatonos fürdőlepcsi!
11:0 

12:0
Balatonszeletéknél se túlzottan fair egyébként a dolog...
az online játéknál a próbában simán sikerül 3000-3500 pontot csinálnom, viszont a rendes játékban 1800 a maximumom..
az valahogy nehezített lehet vagy nem tudom...de már több mint 10 kódom bánja
az online játéknál a próbában simán sikerül 3000-3500 pontot csinálnom, viszont a rendes játékban 1800 a maximumom..
az valahogy nehezített lehet vagy nem tudom...de már több mint 10 kódom bánja

Nálam is sok 0-la

beküldtem kb .20 db-ot és semmi,de nem bosszant,mert tudom,hogy itt nincs megadva csak az,hogy 10 percenként lehet nyerni,ezt pedig kb.olyan nehéz eltalálni ,mint a PM-et.de itt még többen játszanak.
akkor hiába örültem hogy párom hoz majd papirokat? 

én semmit

na ki mit nyert már a balatonnal?
ma (is) 8-tól fogadja a beküldéseket, meg tegnap is, és holnap is akkor fogja, mert 8-22-ig tart naponta a játék. A regisztráció meg hülye megfogalmazás részükről - egyszerűen azt jelenti, hogy fogadták (regisztráltuk) vagy sem (nem regisztráltuk) a beküldött kódot.
Igen, a békás játék már 8 előtt is működött..És elfpgadta azt a kódot, amit az sms nem..