Még mi se kaptuk meg.
Hol lehetne érdeklődni???
Villmoska: sikerült intézni valamit? Még én sem kaptam meg a garanciajegyeket. Szerintetek megérkezik még valamikor?
Mi a tipusa a Sony mp3 rádiós lejátszónak? Nincs valakinek eladó olcsó készüléke ?
Tímea
Sziasztok. KÖszönöm a válaszokat, holnap megpróbálok intézkedni mert már tök sok érdeklődő van, de mindenkit a garancia érdekel (érthető módon). Nem is értem miért nem azzal együzz szállították.
ollózás a játszdvégig.hu játékszabályzatból.
Pepsi Hidegdrót (06-40/200-350) vagy írásban a Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Rt. címe (1138 Budapest, Váci út 189-191.) .
A Sony MP3 rádiós walkmannal mint nyereménnyel összefüggésben érvényesíthető szavatossági, illetve jótállási jogok az R.A. Trade Kft.-vel (székhely: 2040 Budaörs, Törökbálinti u.23.) szemben illetik meg a Nyertest. A Szervezőt a Nyertessel szemben szavatossági jogon, vagy jótállási jogon alapuló kötelezettség a kisorsolt Sony MP3 rádiós walkmannal összefüggésben nem terheli.
Az R.A. Trade Kft. adatai:
cégnév: R.A. Trade Kft.
cégjegyzékszám: 13-9-090209
székhely: 2040 Budaörs, Törökbálinti u. 23.
képviselő: Rack Antal
bankszámlaszám: 11711041-20416593 (OTP Bank)
adószám: 10330896-2-44
villamoska
bocsi, nem nagyon követtem figyelemmel ezt a topikot, én elég későn kaptam meg és volt hozzá garancialevél. Sajna számot nem tudok.
Remélem valaki tud majd segíteni.
villamoska
a hidegdrót működik még? mert akkor azon telefonálhatnál. sztem nagyon sokan vannak,akiknek nincs garancia levele, de szeretnének, mert sosem lehet tudni,h mi történik...
Én sem kaptam garancia levelet.
Szia Ditke! Én viszonylag hamar megkaptam a lejátszókat és akkor még nem hoztak hozzá garancia meg gratulálólevelet. De ugy olvastam, ezzel más is igy van. És azt is írta valaki hogy majd utólag fogják postázni, De még mindig nem kaptam semmit, pedig már több mint egy hónap eltelt. Ezért szeretnék telefonálni valakinek.
villamoska
nekem küldtek hozzá garanciajegyet, meg egy gratuláló levelet és azt írták, hogy a garancia csak ezzel a levéllel érvényesíthető.
Neked nem küldtek?
Sziasztok. Valaki tu nekem adni egy telefonszámot, amin lehet érdeklődni a garancia után? Mert szeretném eladni az egyiket, és lenne is rá vevőm de csak garanciával veszi meg ugyhoogy sürgően szükségem lenne rá. Köszönöm.
Útmutatót nekem is adtak, de a garancialevelek még nem értek ide. (Nekem is az első körben hozták és telefonon is, meg e-mailben is azt mondták-írták, hogy posán küldik ki. Csak azt felejtették el, hogy mikor

Viki
Én kaptam, külön adta oda a hapsi, amikor adta az Mp3 lejátszót.Ilyen kis füzetecska "kezelési útmutató"
viszont az első körben meg garanciákat nem adtak

Naaa légy szi válaszoljatok már hogy ti kaptatok e nyomtatott haszn. útmutatót?
mia!
Nekem külön adott a futár egy gratuláló levelet a garancialevéllel együtt,és rá van írva a gratuláló levélre,hogy csak ezzel együtt érvényes a garancia.
És van olyan aki még használati útmutatót se kapott hozzá?

Mert nekünk csak a hozzá adott cd-n volt, külön könyvben nem. Garilevélről meg már nem is beszélek.
babar
a dobozban ugyan volt egy garancialevél, de az nincs érvényesítve. az ilyet nem fogadják el sehol. neked milyen garancialeveled van?
Én is megkaptam a géppel együtt
Én is kaptam, amikor kihozták, de csak az egyikre.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások