Én is vettem kb. 20 szalámit,ebből egyetlen egy nyert,egy shakert nyertem,aminek nagyon örülök.
Az a bosszantó,hogy sokszor csak másodperceken múlt,és mindig ugyanazok vitték el az orrom elől.Vannak akik kiapadhatatlan matricakészlettel és készpénzzel rendelkeznek,én sajnos nem.Ennyire nem vagyok megszállott. Majd tele lesz a TeszVesz a sok J.O. cuccal....
Sajnos a boltokban pedig néhol úgy kell keresni az olyan szalámikat,amin még VAN kód.
Rengeteget látok,amiről hiányzik,és ragad az elején a matrica hűlt helye.
Kivétel nélkül előfordul kisboltban és hipermarketben is....
Én nem irigységből írtam,amit írtam.
A véleményem továbbra is az,hogy ezt a nyereményjátékot nem így kellett volna megszervezni.
A Medve sokkal igazságosabb abból a szempontból,hogy ott az jut hozzá a kódhoz,aki megveszi,nem pedig aki lelopja a boltban,vagy pedig kereskedő,árufeltöltő,és korlátlanul hozzáfér.
Hát nekünk csak egy közepes hűtőnk van, szóval nincs olyan sok helyünk

" alt="

">. Még két ajándéknál fogok próbálkozni a herznél, a medvénél pedig a játék végéig hátha összejön egy tefal ingenio... még egy kis ideig medve sajtos szendvicset eszünk herz szalámival, aztán a herz szalámit felváltja majd valami már... hátha lesz játék még mással is

" alt="

">
Nekem medve összejött sokból. Herz is.
Az bosszant, hogy mindig de mindig ez van, ha valaki nyer 10-et akkor már megy a kekeckedés. Mindig, nincs kivétel. Ahelyett hogy elmenne és vásárolna itt nyomja hogy jaj egyesek mennyit nyernek. Pontosan annyival többet nyernek mint amennyivel többet vásárolnak. A nyereményjáték elsősorban FOGYASZTÁSRÓL szól, mert nem a két szép szemedét kapsz valamit, hanem mert fogyasztasz az adott termékből. Ha pedig nincs pénze venni többet akkor ne háborogjon hanem fogadja el, hogy a 2 pályázatból nem jött össze.
Egyébként is, a szocializmusra jellemző, hogy mindenkinek egyenlően van.

" alt="

">
Sziasztok,
ha valakinek van élelmiszer feleslege ( bármi) szívesen veszi a Ferences rendi plébánia karitasz csoportja...
Gyöngyösön éppen gyűjtés van a hátrányos helyzetű egyházközösségi tagoknak húsvétra. Ha valakinak gond a szállítás megszervezzük...
Rea

" alt="

">
Hát nekem nem dől a hűtőmből a szalámi és a medve sajt, bár van benne mindkettőből jó pár...medve eddig pár smsből 0, herz kb 8 smsből 3 nyeremény...
...és a boltban nem találkoztam még olyan szalámival amiről le lett volna szedve a matrica... szerintem lehetne látni, ragasztómaradvány stb.
Nem úgy látom. Azt látom, hogy folyton ez megy minden játéknál. Ha valaki többet nyer akkor megy a háborgás, az írígység.
Szívesen meghívlak hozzám, 2 nagy hűtőm van és csorog ki belőle a szalámi és a sajt a qrva életbe. Ha lenne harmadik azt is megtölteném. Naná hogy nyerek is.
Javaslom, hogy b*szakodás helyett menj vegyél vagy 30 - 40 darabot azt tuti nyerni fogsz.
Reacska: szerintem csak az igazságot írta le. Ennyi......
stefanus: szerintem meg gázosabb egy nick mögé bújva osztani az észt.

" alt="

">
Stafanus!
Teljesen egyetértek Veled !!!!!!!
Nyuszika1975!
Én nem értelek. Itt azt írod hogy sehol semmi nyeremény.
Pedig meg mernék rá esküdni hogy a nyertesek topikban , a Herz nyeremények miatt Te szerepelsz a legtöbbször.
HERZ: Több személy lassan szalámimérgezést kap; a jó ízlés határán túl megy, hogy a napi ugyanazon nyereményből egy helyre 3, 4 vagy akár 6 is kerül (nekem eddig egy fél sem), és akkor csak egyetlen napról beszélünk - a játék meg 46 napos - ; ennyi kg és ennyi összeg.....
Nem elég hatékony ragasztóval kenték meg a matricákat a begyűjtés ellen...
Ez sem sikerült egy tisztességes nyereményjátéknak.
Herz: ha ez így megy tovább, komolyan mondom, inkább kimegyek holnap a bolhapiacra és veszek egy rézmozsarat.

" alt="

">
Nem hiszem el! Megint pár perc miatt csúsztam le a herzről. 1,5 óra volt a legutóbbi nyertes óta, beküldtem (hátha az én kódjaimra várnak), erre két percre rá más nyer.

" alt="

">
Szerintem mindenki azzal eteti meg a felhalmozott medvéjét, herzét, kubuját, stb-jét akivel akarja.... sokan éheznek.... dehát mindenkit nem lehet megetetni.... sajnos...

" alt="

">
Köszi Törpi az ötletet, tényleg..... van egy kacsás kicsi fémvödröm

" alt="

">
A mi kutyusunk is kapott minden finomságból és egyáltalán nem volt lelkifurdalásom. Ha lenne, akkor nem ehetnék én se semmit, nem wellness-ezhetnék, mert mindig van olyan ember a világon, aki szegényebb és nem teheti ezt meg. Nekem az a véleményem, az ember segítsen annak, akinek tud, rászoruló embernek, vagy állatnak, de élje a saját életét.
ani-ha
Biztosan sok helyen örülnének neki.
De nem fogadhatnak el eredet nélküli élelmiszert.
Mifelénk az ovi, suli előtti buszmegálló tele van eldobált kajákkal: almákkal, fél zsemlékkel, bontatlan joghurttal, kocka sajttal....

" alt="

">
(A héten épp Medve volt a menzán.)
ani-ha: nem haragszom. Én is sajnálom azokat a gyerekeket akik rossz körülmények között élnek.
A kiskutya nálunk családtag, és a vásárlásokkor az ő fogyasztását is figyelemben tartjuk. 7 hónapos fogváltós, szüksége van calciumra, amihez a nekik szánt kaján kívül némi sajt is hozzájárul, nem hiszem, hogy bűn lenne, hogy naponta elnasizik egy cikk medvét. Tejet nem szabad neki adni, csontot meg elvből nem adok,mert azt szerintem nem való kistestű kutyának. Egyébként bár tudom, hogy állítólag nem helyes, de ha kér más finomságot is megosztok vele, egy falat erejéig.
Idén még semmit nem nyertem, csak egy páros mozijegyet, pedig nagyon sokat játszok, sokat is költök sajnos. Ha ez így megy, elvesztem a kedvem véglegesen. Fortunácska kacsints rám!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások