Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 63 / 174 oldal |
Reacska: szerintem csak az igazságot írta le. Ennyi......
stefanus: szerintem meg gázosabb egy nick mögé bújva osztani az észt.
" alt="
">
" alt="
">Stafanus!
Teljesen egyetértek Veled !!!!!!!
Teljesen egyetértek Veled !!!!!!!
Nyuszika1975!
Én nem értelek. Itt azt írod hogy sehol semmi nyeremény.
Pedig meg mernék rá esküdni hogy a nyertesek topikban , a Herz nyeremények miatt Te szerepelsz a legtöbbször.
Én nem értelek. Itt azt írod hogy sehol semmi nyeremény.
Pedig meg mernék rá esküdni hogy a nyertesek topikban , a Herz nyeremények miatt Te szerepelsz a legtöbbször.
HERZ: Több személy lassan szalámimérgezést kap; a jó ízlés határán túl megy, hogy a napi ugyanazon nyereményből egy helyre 3, 4 vagy akár 6 is kerül (nekem eddig egy fél sem), és akkor csak egyetlen napról beszélünk - a játék meg 46 napos - ; ennyi kg és ennyi összeg.....
Nem elég hatékony ragasztóval kenték meg a matricákat a begyűjtés ellen...
Ez sem sikerült egy tisztességes nyereményjátéknak.
Nem elég hatékony ragasztóval kenték meg a matricákat a begyűjtés ellen...
Ez sem sikerült egy tisztességes nyereményjátéknak.
Herz: ha ez így megy tovább, komolyan mondom, inkább kimegyek holnap a bolhapiacra és veszek egy rézmozsarat.
" alt="
">
" alt="
">Nem hiszem el! Megint pár perc miatt csúsztam le a herzről. 1,5 óra volt a legutóbbi nyertes óta, beküldtem (hátha az én kódjaimra várnak), erre két percre rá más nyer.
" alt="
">
" alt="
">Szerintem mindenki azzal eteti meg a felhalmozott medvéjét, herzét, kubuját, stb-jét akivel akarja.... sokan éheznek.... dehát mindenkit nem lehet megetetni.... sajnos...
" alt="
">Köszi Törpi az ötletet, tényleg..... van egy kacsás kicsi fémvödröm
" alt="
">
" alt="
">A mi kutyusunk is kapott minden finomságból és egyáltalán nem volt lelkifurdalásom. Ha lenne, akkor nem ehetnék én se semmit, nem wellness-ezhetnék, mert mindig van olyan ember a világon, aki szegényebb és nem teheti ezt meg. Nekem az a véleményem, az ember segítsen annak, akinek tud, rászoruló embernek, vagy állatnak, de élje a saját életét.
ani-ha
Biztosan sok helyen örülnének neki.
De nem fogadhatnak el eredet nélküli élelmiszert.
Mifelénk az ovi, suli előtti buszmegálló tele van eldobált kajákkal: almákkal, fél zsemlékkel, bontatlan joghurttal, kocka sajttal....
" alt="
">
(A héten épp Medve volt a menzán.)
Biztosan sok helyen örülnének neki.
De nem fogadhatnak el eredet nélküli élelmiszert.
Mifelénk az ovi, suli előtti buszmegálló tele van eldobált kajákkal: almákkal, fél zsemlékkel, bontatlan joghurttal, kocka sajttal....
" alt="
">
(A héten épp Medve volt a menzán.)
ani-ha: nem haragszom. Én is sajnálom azokat a gyerekeket akik rossz körülmények között élnek.
A kiskutya nálunk családtag, és a vásárlásokkor az ő fogyasztását is figyelemben tartjuk. 7 hónapos fogváltós, szüksége van calciumra, amihez a nekik szánt kaján kívül némi sajt is hozzájárul, nem hiszem, hogy bűn lenne, hogy naponta elnasizik egy cikk medvét. Tejet nem szabad neki adni, csontot meg elvből nem adok,mert azt szerintem nem való kistestű kutyának. Egyébként bár tudom, hogy állítólag nem helyes, de ha kér más finomságot is megosztok vele, egy falat erejéig.
A kiskutya nálunk családtag, és a vásárlásokkor az ő fogyasztását is figyelemben tartjuk. 7 hónapos fogváltós, szüksége van calciumra, amihez a nekik szánt kaján kívül némi sajt is hozzájárul, nem hiszem, hogy bűn lenne, hogy naponta elnasizik egy cikk medvét. Tejet nem szabad neki adni, csontot meg elvből nem adok,mert azt szerintem nem való kistestű kutyának. Egyébként bár tudom, hogy állítólag nem helyes, de ha kér más finomságot is megosztok vele, egy falat erejéig.
Idén még semmit nem nyertem, csak egy páros mozijegyet, pedig nagyon sokat játszok, sokat is költök sajnos. Ha ez így megy, elvesztem a kedvem véglegesen. Fortunácska kacsints rám!
" alt="
">
" alt="
">Hát nekem se jön össze semmi.
Trixi1: én bögrében gyűjtöm,ott nézted már?
glücklich, ne haragudj, de nem tudom szó nélkül megállni: a Medve sajtot sokan a gyerekeiknek nem tudják megvenni, jó ha valamelyik olcsóbb fajta kockasajtra telik. Nem hiszem el, hogy Te a kutyáddal eteted meg. Legalább vinnéd be valami közeli óvodába, hidd el, nagyon-nagyon örülnének neki!
zewa 20/1, nem vagyok normális mennyit költöttem.
medve kb 15/0, de legalább a kutya szereti..
viszont nekem a Herz be jön, nem mindig nyerek, de szép lassan mindenből lesz egy amit szeretnék, persze ha egyszer hozza a hiányzókat a futár.
medve kb 15/0, de legalább a kutya szereti..
viszont nekem a Herz be jön, nem mindig nyerek, de szép lassan mindenből lesz egy amit szeretnék, persze ha egyszer hozza a hiányzókat a futár.
Tésztapontokat úgy elraktam, jó biztos helyre, ahol ez az apróság nem tűnik el...csak hol van ez a jó kis hely????
" alt="
">
" alt="
">herztől szalámi mérgezés,a sajttól brummogunk,a tésztától nem tudom és sehol semmi
" alt="
">)))
vagyis nehezen gyűlik a gyermelyi pont....
" alt="
">)))
vagyis nehezen gyűlik a gyermelyi pont....