weber !
Köszi

" alt="

">
Családban még csak nekem írták jóvá.
jojó!
Ma írták őket jóvá.
SuoerShop pörgetős pontokat írtak már jóvá valakinek ?
Szeretném kérdezni, aki már nyert a Spar Nescafe játékon, a nyertességről azonnal értesítenek! Előre is köszönöm a választ!
Köszönöm a válaszokat . Azét ez nem jó hír hogy csak pc/laptop ről mukszik illetve iPhone rol. Na kiprobálok még egy opciót hátha . Nekem inkább a telefonról lenne jobb és egyszerűbb .
Érdekel még valaki Milka blokk-csere?
Lásd a hozzászólásomat: 2026. február 14. 16:19
Orbit megy laptopról. (Chrome)
Nekem sikerült tegnap PC-ről.
iPhone rol most sikerült . De na nekem Android van arról nem megy semelyik böngészőből sem
Orbit feltöltés nálatok működik ? 2 napja próbálom feltölteni a blokkon de ahogy beillesztem a blokk fotót egyből hibát ír ki .
Írtam már nekik amúgy csak érdekelne másnál is ezt csinálja e?
weber: detto! Nivea két kb azonos blokkból az egyiket elfogadta, a másikat nem. Picit más szögből fotózva meg elutasította, mondván, már fel van töltve, persze e-mail nem jött. Kinley szerint nem szerepel a megadott termék a blokkon. Valóban nagyon megtévesztő a 'KINLEY 490 Ft a blokkon...
Nem attól kell félni, hogy a mesterséges intelligencia átveszi az uralmat, hanem attól, hogy a természetes intelligencia eltűnik. Azok a játékok szaródtak el, ahol a szuperokos algoritmus mindent meg akar oldani

" alt="

">
Niveával én is szívok. Elküldtem nekik e-mailben 2 blokkot, amire hibát írt ki, utána meg nem engedte újra feltölteni és persze e-mail sem jött róla. De még nem válaszoltak. Ahogy Kinley-ék sem.
Sziasztok
Nektek sikerül a nivea blokkot feltölteni? Én nem boldogulok, és már próbáltam mindenhogy :-(
Szerintem is írjatok és reklamáljatok, még ha most nem is lesz eredménye, legalább rájönnek, hogy nem hülye a fogyasztó és legközekebb talán korrektebb nyeremény lesz. Így azt hihetik, hogy minden rendben.
jojó!
Ezen már túlvan, ő nem ezt kérdezte.
Feltöltésedet és vásárlási bizonylatodat megkaptuk.
Köszönjük, hogy a vásárlást igazoló bizonylatodat feltöltötted. Maximum 5 napon belül egy újabb e-mailt kapsz tőlünk, amelyben tájékoztatunk a részvételi státuszodról.
A beküldésed hivatkozási száma NN205PHT4Y, kérjük, hogy szükség esetén erre hivatkozz majd minden további kommunikációban! Feltöltés után küldték.
Csak akkor küldenek róla e-mailt, ha már te is tudod, hogy utaltak, mert a pénz a számládon van.
Sziasztok! P&G pénzvisszatérítésnél, ha elfogadják a blokkot, rámegyek a tárcára, iban szám stb megvan, majd okézom, kéne valamilyen visszaigazolást kapnom, hogy sikerült, utalják majd a pénzt? Nálam (nálatok is?), akármikor felmegyek az everydayme-re, a cashback promó kapcsán folyamatosan a "there was a problem loading this section" ugrik be, állandóan frissíteni kell, ugyanez volt az adataim feltoltese után is. A 2500 ft viszont már nincs a tárcámban, szóval gondolom sikeres lehetett? Csak nem küldenek mailt róla? Köszönöm a válaszokat előre is!
Nem olvastam amit írtatok,de most igen. Az ECOFAMILYT mi megreklamáltuk,mert nem az volt írva,hogy illusztráció,hanem napi nyeremény. Az elektromos kerékpár nyereménynél sem csak bicikli kereket adnak. írjatok ide,mert sokszor nem is tudnak a felajánlók,hogy a nyereményt valaki csökkenti:
czendrei.bence@ecofamily.hu
Amúgy a másik játékuknál is letelt a 70 nap,ajándék sehol,ott is érdeklődtünk kétszer is,arra jött a pénteki e-mail,hogy beszerzés alatt
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások