Tchibo-nak csillagos ötös, egyik nyereményjáték után indul a következő, a hamarosan induló pedig kifejezetten tetszik.

" alt="

">

" alt="

">
Tegnap a Tescoban 3 mágnes járt volna és a hapi belemarkolt így 15 db-ot adott. Így már lehet összekellene gyűjtenünk a kollekciót

" alt="

">
Végre megtaláltam a LET-es balatonos dobozt...felvásároltam...már csak fortuna kell...

" alt="

">
Pozitív tapasztalatok, élmények, gondolatok köszönet sada- nak, hogy egy link segítségével, 5000ft értékű színházjegyekhez segített hozzá. Most jöttünk meg a Nemzeti Táncszínház előadásáról/ Keszthely/, amely különösen kislányomnak adott nagy élményt, mert ő is népitáncol 4 éve. Egyébként a kis magániskolánk is rendelt 60 jegyet az előadásra és meg is lepődtek, hogy én a lányommal INGYEN voltunk ott. Nekem ma ez a nyereményem, köszönöm mégegyszer sada!
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de szeretnék köszönetet mondani azoknak akikkel az utóbbi időben cseréltem, mindegyikük nagyon pozitív volt és mindent sikerült úgy csinálni, hogy mindenki boldog legyen a végén

" alt="

"> Köszönöm szépen Jelica, zshajni és Analia1

" alt="

">
Remélem a jövőben is csereberélhetünk majd!
Penny - feliratkoztunk, tegnap hívtak, megkaptuk a plüsst.
Mármint utalványt ajánlott...
mrsale holnap az eltűntek világnapján 1000ft ajánlott nekem mert eltűntem, 2 éve nem jártam náluk... (van az 3is...)
Nézzétek meg a spamet v. gmail esetében a promóció fakkot.
Medve sajt nagyon pozitív. Válaszoltak a mailemre, kértek pár adatot, s postáznak matricát..Mivel nem volt a játszós dobozba..
Mango ,kaptam délu.én is e-mailt , de írtam a is Kaisernek a facen a játék korábbi befejezése miatt .
Kaiser- tescohoz!
Kedves ....................!
Köszönjük, hogy részt vett a Kaiser nyereményjátékában. Tegnapi napon technikai probléma lépett fel, ezért téves üzenetet kapott. Pályázatát természetesen rögzítettük és Ön is részt vesz az augusztus 25-én tartandó sorsoláson. Kérjük, a blokkot őrizze meg szeptember 15-ig!
Remélem KABALA és törpi is megkapta ezt az emailt.

" alt="

">
Üdvözlettel,
a Kaiser/ Csabahús Csapata
Kivételesen pozitív a lifestyleshop-nak,Katex-nek.6 db,különböző névre és címre nyert cipő 1 címre kérve,minden probléma nélkül,5 nap alatt megérkezett.Szuper!
Na,ez már csocsóasztal!Ezt vártam volna elsőre is a P&G-től!Hatalmas,profi.Kár,hogy reklamálni kellett érte.De minden jó,ha vége jó!

" alt="

">
elképesztően jó volt a Sió-val nyert 1 hetes balatoni nyaralás :-)
bonnyka beírásáról jut eszembe,hogy mi is hasonlóan jártunk az állatkerti családi jeggyel és a Dinoszauruszok élete családi jeggyel is.Egyiknél sem kellett ráfizetni,pedig 18 éves lesz az én fiam is!

" alt="

">
Zamárdi Kalandpark - csakis csupa hatalmas ötös jár nekik, szuperül éreztük magunkat

" alt="

"> az utalvány 2 + 3 főre szólt, mi valójában 3 + 1-en vagyunk (a nagyobb gyerkőc 18 éves elmúlt), de a jegyeket úgy kértem, ahogy szerettem volna, rendkívül rugalmasak, jófejek voltak. Amiből pedig nem kértünk olyan sokat (mint amennyi a nyert utalványon volt), a kajáldába szóló utalványban odaadták.
Aki odamegy, a tonhalas pizzát kóstolja meg

" alt="

"> verhetetlen

" alt="

">
Ahol beváltottam, szintén nagyon rendes volt az eladó. Nagyon meg is sajnáltam, mert szinte egy pillanatra nem tudott megállni (metróaluljáróban lévő üzlet).
Mesélte, hogy nagyon sok az adminisztrációjuk, ha jól emlékszem napi 14 óra a munkaideje, vmint mindenki rajta tölti ki a dühét a labda hiánya miatt. De ez már csak egy nagy negatív, az eddig is unszimpatikus Pepsinek!
Sikerült beváltanom a Pepsi kupakokat chipsre-kólára, csak nem azokban az üzletekben ahol korábban próbáltam. Az eladó hölgy írtó jófej volt, türelmes, készséges, nagy-nagy pirospont neki! Jó szembesülni vele, hogy nem mindenhol vannak "morci" eladók.
Bonduell már jóvá hagyta a pontjaim /tegnapi feladás
Most már ide való...
E-mail-ben reagált a Toffifee, admin felületükben hiba történt, valóban én vagyok a napi nyertes. Elnézést kértek az okozott kellemetlenségért

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások