Hajnali 5kor kómás fejjel bementem egy kis tescoba gondoltam megoldom a reggeli kérdést hogy jobban menjen a nap

" alt="

">
Megyek a kasszához kifizetem az 1500ft-ot, kérdezi a nő nagy lelkesen "mágneskártyát adhatok" álmos fejjel bólintok egyet majd látom beledob a kosárba párat. Munkahelyre beérve számolom nagy serényen a mágneseket, 20db-ot adott

" alt="

"> két gyűjtő már tele van, de hát ha ilyen sok van még nekik nyilván futok még egy kört arra délután pár db-ért

" alt="

">
Adrenalin Teamnek nagy nagy köszönet a kódokért!
Nem lehetett elolvasni és a segítségüket kértem.
Erre 2 kódot is kaptam

" alt="

">
Szuperek vagytok!
Én egy kis Necafé vk-os játéknak örülnék. Annyi vk jött már össze, aztán csak gyűlik és gyűlik, és nem akarnak semmit csinálni. Még a hólusz-pókuszolós is jobb lenne, mint a semmi, legalább elcserélném egy részét valami hasznosabbra.

" alt="

">
sada
Ezzel én is teljesen egyetértek NAGYON túlzásba viszik, a kattints ide-oda válts babaszemre, a babazsemet meg örleményre, csinálj belőle kávét.....és közben meg tiszta gagyi nyeremények voltak érte abból is kevés.....

" alt="

">
Az egyetlen kávé, amivel még szokott önálló játék lenni.
DE nem szervez: Karaván ugyan volt tavaly, de Omnia pl. 2008 óta nem.
Nescafé a Nestlé játékain játszik.
Én nem szeretem a Nescafé játékait, mert sok velük a hókusz-pókusz.
Tchibo-nak csillagos ötös, egyik nyereményjáték után indul a következő, a hamarosan induló pedig kifejezetten tetszik.

" alt="

">

" alt="

">
Tegnap a Tescoban 3 mágnes járt volna és a hapi belemarkolt így 15 db-ot adott. Így már lehet összekellene gyűjtenünk a kollekciót

" alt="

">
Végre megtaláltam a LET-es balatonos dobozt...felvásároltam...már csak fortuna kell...

" alt="

">
Pozitív tapasztalatok, élmények, gondolatok köszönet sada- nak, hogy egy link segítségével, 5000ft értékű színházjegyekhez segített hozzá. Most jöttünk meg a Nemzeti Táncszínház előadásáról/ Keszthely/, amely különösen kislányomnak adott nagy élményt, mert ő is népitáncol 4 éve. Egyébként a kis magániskolánk is rendelt 60 jegyet az előadásra és meg is lepődtek, hogy én a lányommal INGYEN voltunk ott. Nekem ma ez a nyereményem, köszönöm mégegyszer sada!
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de szeretnék köszönetet mondani azoknak akikkel az utóbbi időben cseréltem, mindegyikük nagyon pozitív volt és mindent sikerült úgy csinálni, hogy mindenki boldog legyen a végén

" alt="

"> Köszönöm szépen Jelica, zshajni és Analia1

" alt="

">
Remélem a jövőben is csereberélhetünk majd!
Penny - feliratkoztunk, tegnap hívtak, megkaptuk a plüsst.
Mármint utalványt ajánlott...
mrsale holnap az eltűntek világnapján 1000ft ajánlott nekem mert eltűntem, 2 éve nem jártam náluk... (van az 3is...)
Nézzétek meg a spamet v. gmail esetében a promóció fakkot.
Medve sajt nagyon pozitív. Válaszoltak a mailemre, kértek pár adatot, s postáznak matricát..Mivel nem volt a játszós dobozba..
Mango ,kaptam délu.én is e-mailt , de írtam a is Kaisernek a facen a játék korábbi befejezése miatt .
Kaiser- tescohoz!
Kedves ....................!
Köszönjük, hogy részt vett a Kaiser nyereményjátékában. Tegnapi napon technikai probléma lépett fel, ezért téves üzenetet kapott. Pályázatát természetesen rögzítettük és Ön is részt vesz az augusztus 25-én tartandó sorsoláson. Kérjük, a blokkot őrizze meg szeptember 15-ig!
Remélem KABALA és törpi is megkapta ezt az emailt.

" alt="

">
Üdvözlettel,
a Kaiser/ Csabahús Csapata
Kivételesen pozitív a lifestyleshop-nak,Katex-nek.6 db,különböző névre és címre nyert cipő 1 címre kérve,minden probléma nélkül,5 nap alatt megérkezett.Szuper!
Na,ez már csocsóasztal!Ezt vártam volna elsőre is a P&G-től!Hatalmas,profi.Kár,hogy reklamálni kellett érte.De minden jó,ha vége jó!

" alt="

">
elképesztően jó volt a Sió-val nyert 1 hetes balatoni nyaralás :-)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások