Azura: nem tudom, de 500 byncode az nonszensz.

" alt="

"> Nálam az a gond, hogy nincs már az a top amit kinéztem. De reménykedem, jön a tavasz lesznek új topok.

" alt="

">
Én úgy tudtam a Toilokdo a nagyobb ajikat is kiküldi Mo-ra, csak 500 bynkodod be kell váltani. Vagy nem??????
editesztan: ott van az infoba, olvasd el. Lassan már semmin sem érdemes játszani. Nekem a zoli nem adott pp-t. Azt is befejeztem. A Toilokdon kigyűlt a pontom a topra szóval már azt se kellc sináljam, de nincs az a top amit szerettem volna. Már csak a Prizee marad csak úgy lightosan, semmi pp berakás. Így is összesen 300 bubzom van ott és majdnem az összes ajim meg van amit szeretnék onnan.
Hát ez szomorú. Nem szoktam olvasni a hírlevelet. HÁt így 1 token 1 hónap lesz. Fene egye meg.
edit: de annyi volt. Megváltoztatták. A VIP tagoknak van 25 vagy 30. Írta a hírlevél. Ráadásul rejourolni sem olyan egyszerű mostmár.

" alt="

">
A genieokados-on miért csak 20 ingyen játék van? Nem 30 volt?
Nem, és a vitrinbe sem lehet bejutni...

" alt="

">
prizeen nem tölti be a kaparosnál a jegyeket, nálatok se?
prizee-t nem lehet átruházni...
nem lehet a nevet átírni, max a lakcímet!
200 bubzos prizee tagságomat eladnám.Érdeklődni g123@citromail.hu e-mail címen.
Zolin már akkor nem érdemes játszani igaz? Nekem direkt kamu párizsi cím van beírva + gmailos cím és nem kaptam meg a nagy keservesen összegyűlt pontjaimból a pp-t, hiába dolgoztam vele.

" alt="

"> Kár. Nektek mi a tapasztalatotok?
A Barokofritesen van jelenleg 6 db Prizee kód.
Siessen akinek van pontja.
Volt Findcode is, de mire rákattintottam elfogyott.
Azért írom, hogy siessetek.
Ha már club tag vagyok, akkor ugye csak akkor hosszabíthatom meg a clubtagságomat, ha már az előző lejárt?
2egymás alá regizett prizze eladó vagy elcserélném:
38,48 és 40,84bubz van rajtuk és 5-5gyémánt

" alt="

">
ha érdekel valakit irjon mit ajánl

" alt="

">
ja és vip szint és megszerzett kaparósak is vannak

" alt="

">
babse köszi köszi

" alt="

">
Eddig így ment:
Megnyitottál egy linket, amikor be voltál jelentkezve: http://www.barakofrite.com/fritation-lolina ( ez a Krida linkje)
Ezzel már "támogattad" őt 10 ponttal. Rá lehetett kattintani a támogatott névre és így adott egy listát, az őket már támogatókról. Ez azért volt jó, mert őket te is meg tudtad nyitni, és ha vissza nyitottak, azzal kaptál te pontot.
Jelenleg:
1. A neved alatt pár sorral ott van a "ma barak' " rovat, abba belépsz, ott pedig a historique részbe. Itt azoknak a listáját láthatod, akik téged megnyitottak. Nyisd vissza őket, hogy legközelebb is megnyissák a te linkedet.
2. Főoldal: En ligne? - itt az online tagok listáját láthatod. Őket megnyitod, és minden jól megy szintén visszanyitnak és kapod a 10 pontokat.
PP: Boutique: itt láthatod a kódokat, amiket megvehetsz, csak jelenleg az oldal saját kódjai vannak raktáron, meg még egy másik oldalé.
Tehát PP jelenleg nincs.
krida esetleg tudnál válaszolni a barakos kérdésemre?
mért nem tudok kattintani másokra?és hol és mennyiért lehet pp-t venni?
köszi
sehol nem tartok a dologban , amugy, csak nyomkodom

" alt="

">
idegel a geniakados, alig tölt find-et... most ott nyomatom vissza magam 100%-os vip-nek.
rossz pénz nem veszik el

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások