Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 63 / 2011 oldal |
Zöld életrevalók játékban valaki ugyanazt a nyereményt egy nap alatt kétszer is megnyerte, illetve többen egymást követő napokon nyernek. Értem, hogy a magas pontszám növeli az esélyt, de ezt azért túlzásnak érzem.
Hol?
Én nem látom.
Én nem látom.
Elfelejtettem feltölteni 1 Tesco - P&G blokkot
" alt="
">
Gondoltam,ráér.... nem néztem,hogy csak márc.31.ig van 😔
De azért itt is frissíthetnék a játékokat,mert újnak van feltüntetve miközben rég lejárt...

Gondoltam,ráér.... nem néztem,hogy csak márc.31.ig van 😔
De azért itt is frissíthetnék a játékokat,mert újnak van feltüntetve miközben rég lejárt...
Csak az első mondatra reagáltam. 😁
Hátha olvassák a szervezők a fórumot, és legközelebb változtatnak. 😁
Hátha olvassák a szervezők a fórumot, és legközelebb változtatnak. 😁
Mégegyszer
Látom megértetted a komment második felét is...
#nemide
Látom megértetted a komment második felét is...
#nemide
Látom megértésed a kommenten második részét is..
Nem kell játszani... Csak pont olyan termékekkel vannak ilyen játékok, amiket pl. én még játék nélkül is szoktam venni. Akkor ne töltsem fel a blokkot? Megértem, ha aktuális nyeremények is vannak, de miért nem lehet olyan játékokat szervezni, ahol választani lehet a nyeremények között? Főleg ahol jegyet (is) lehet nyerni.
Pl. valami tárgynyeremény (akár logózott- focis, vagy épp amiről a promóció szól) vagy egy jegy.
A Dreher játéknál pl. lehetett választani.
Vagy anno azt hiszem a Kométánál is.
De biztos lenne még példa.
Pl. valami tárgynyeremény (akár logózott- focis, vagy épp amiről a promóció szól) vagy egy jegy.
A Dreher játéknál pl. lehetett választani.
Vagy anno azt hiszem a Kométánál is.
De biztos lenne még példa.
Menő...
Nem kell vele játszani ha nem hoz lázba a nyeremény..
Amúgy rengeteg foci fan van kis hazánkban...
De a mindenisszahizmus az cool
Amúgy rengeteg foci fan van kis hazánkban...
De a mindenisszahizmus az cool
Ez már fapados ár.
250.000,- Ft? Ómájgád...
Csak lesznek fapados járatok... Esetleg kocsival is el lehet menni, Dojcsland nincs olyan messze.
Híres focisták... Nem hoznak lázba, de Barcelonába azért (ismét) elmennék. A videóinterjút akár ki is hagynám. Itt az utazás, a városnézés a lényeg.
Csak lesznek fapados járatok... Esetleg kocsival is el lehet menni, Dojcsland nincs olyan messze.
Híres focisták... Nem hoznak lázba, de Barcelonába azért (ismét) elmennék. A videóinterjút akár ki is hagynám. Itt az utazás, a városnézés a lényeg.
Több sebből vérzik a történet. Ha nagy fan vagyok, valószínűleg már megvannak a jegyek, szállás, miegymás. Ha nem vagyok az, akkor meg 250.000 Ft a legolcsóbb retúr jegy jelenleg 2 főnek. A szállás az nem is feltétlen érdekes, mert korán indul vissza a gép, el lehet csövezni a reptéren, már akinek erre van igénye. Az Unilever másik játéka is hasonló kategória, de ott még a kisebb nyeremények is elég gázosak. Globus mez meg hasonlók, hagyjál már!
A Milkás nyeremények se dobtak fel. Az egyetlen focista akivel egy kicsit is érdekelne a találkozás (gondolom nem vagyok vele egyedül), az csak online lesz elérhető. Meg ilyen hogy videóüzenet nyeremény. Most komolyan. Kit érdekel?
A Milkás nyeremények se dobtak fel. Az egyetlen focista akivel egy kicsit is érdekelne a találkozás (gondolom nem vagyok vele egyedül), az csak online lesz elérhető. Meg ilyen hogy videóüzenet nyeremény. Most komolyan. Kit érdekel?
Ami az utazást és szállást illeti: na az a kemény dió...
Főleg a szállás. Ha találsz is, nyilván horror áron kapod meg.
Főleg a szállás. Ha találsz is, nyilván horror áron kapod meg.
Én tavaly nyertem 2 db jegyet Sevilla-Roma meccsre, ami a Puskásban volt. Hangoztatták, hogy nem átruházhatóak a jegyek és ellenőrizni fogják a személyazonosságot is belépéskor.
Nos, semmi ilyesmi nem volt, max egy kis tapi a bejáratnál. Megkaptam a jegyeket az UEFA app-ban, bárki bemehetett volna vele, csak a kódot kellett csippantani a kapunál. Képernyőfotó a belépő kódról, azt elküldöd a vevőnek és kész.
Kizárt, hogy az EB-n ellenőrizzék, hogy az megy-e be a jeggyel, akinek küldték. Nincs is név a jegyeken...
Meccsenként több 10.000 embert ellenőrizni... Lehetetlen.
Még annyi, hogy a jegyeket 3 nappal a meccs előtt küldték, hogy kevesebb idő legyen csencselni vele.
Nos, semmi ilyesmi nem volt, max egy kis tapi a bejáratnál. Megkaptam a jegyeket az UEFA app-ban, bárki bemehetett volna vele, csak a kódot kellett csippantani a kapunál. Képernyőfotó a belépő kódról, azt elküldöd a vevőnek és kész.
Kizárt, hogy az EB-n ellenőrizzék, hogy az megy-e be a jeggyel, akinek küldték. Nincs is név a jegyeken...
Meccsenként több 10.000 embert ellenőrizni... Lehetetlen.
Még annyi, hogy a jegyeket 3 nappal a meccs előtt küldték, hogy kevesebb idő legyen csencselni vele.
Az hagyján ha nyersz egy komplett kiruccanást a meccsre, de pl. az előbb említett szószos játékban is csak a jegyeket vágják hozzád ami alapból nem átruházható és az utazást, szállást is magadnak kell leszervezni ami azért elég húzós lehet EB idején.
Unilever szószós játéknál "nincs beváltási időszak"-ot dob a gép, pedig tegnap indult a játék...valamit nem élesítettek?
Én se értem az ilyen játékokat.
Legyen valamekkora pénzösszeg a díj, aztán azt kezd vele az ember, amit akar, meccsre megy, nyaralni, vagy épp új hűtőt, akármit vesz belőle... de sokkal jobb szerintem.
Vagy legalább legyen minimum két díj, ami közül már a feltöltésnél választani lehet.
Az egyik pénznyeremény/értelmes uti/tárgynyeremény, a másik utazás/jegyek/találkozás valami hírességgel.
Legyen valamekkora pénzösszeg a díj, aztán azt kezd vele az ember, amit akar, meccsre megy, nyaralni, vagy épp új hűtőt, akármit vesz belőle... de sokkal jobb szerintem.
Vagy legalább legyen minimum két díj, ami közül már a feltöltésnél választani lehet.
Az egyik pénznyeremény/értelmes uti/tárgynyeremény, a másik utazás/jegyek/találkozás valami hírességgel.
nyikolaj007
Pedig idén sok sportos nyeremény lesz: foci EB, Olimpia, ...
Pedig idén sok sportos nyeremény lesz: foci EB, Olimpia, ...
Milka:
Hát még ha a találkozó árát is forintosítják, és azt is beírhatod a bevallásodba... ;-)
Apropó ADÓ: azt tudja valaki, hogy csak a pénznyeremények (vagy azzal "egyenértékű" vásárlási utalványok), vagy esetleg a tárgynyeremények, urambocsá' szolgáltatások után is kell töltögetni az M30-as nyomtatványt?
Hát még ha a találkozó árát is forintosítják, és azt is beírhatod a bevallásodba... ;-)
Apropó ADÓ: azt tudja valaki, hogy csak a pénznyeremények (vagy azzal "egyenértékű" vásárlási utalványok), vagy esetleg a tárgynyeremények, urambocsá' szolgáltatások után is kell töltögetni az M30-as nyomtatványt?
Jobbra számítottam én is
" alt="
">