221 Bayern München - Hamburg D 3.60
219 Ahlen - Union Berlin D 3.00
252 Paris SG - Marseille D 2.80
237 Juventus - Palermo D 3.20
224 Tottenham - Everton D 3.15
223 Rangers - Celtic D 3.10
Eredő odds: 617.97500
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 61800 Ft
Kombináció: 3/6 (20 alapfogadás)
228 Aston Villa - Manchester Utd. D 3.20
213 Sparta Rotterdam - NAC Breda D 3.00
233 Parma - Sampdoria D 2.90
248 Atl. Madrid - Valencia D 3.00
227 Sunderland - Fulham D 3.10
Eredő odds: 280.70800
Tét: 800 Ft
Max. nyeremény: 224565 Ft
Kombináció: 3/5 (10 alapfogadás)
Tippmix, fogadás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 63 / 78 oldal |
Timso: A férjedet vedd rá a kombinációs játékra, mert menni fog ez neki! Vannak napok, amikor nem minden sikerül, de azután kárpótlásul jönnek a papírformák is, s akkor azután nagyokat fogtok nyerni!
carla: Szorítok, hogy nyerj,én ma nem játszom, képzeljétek, jó, hogy bevittem a régi szelvényeimet, mert az egyiken volt 1605 Ft nyeremény! Valószínűleg le nem játszott meccs volt, amit korábban nem fizettek ki. Ráadásul a 2 döntetlenre is fizetett a 3/4-es szelvény, nem telitalálat, de aki a kicsit nem becsüli...
Egyébként a 6 döntetlent 5/6-ban játszva is rengeteg pénzt hoz! 600 Ft-ért jó befektetés. Persze utólag én is mindig okosabb vagyok, de én is egyenesben játszok sokszor ilyet. Pedig higgyétek el, igenis bejöhet!
Egyébként a 6 döntetlent 5/6-ban játszva is rengeteg pénzt hoz! 600 Ft-ért jó befektetés. Persze utólag én is mindig okosabb vagyok, de én is egyenesben játszok sokszor ilyet. Pedig higgyétek el, igenis bejöhet!
ezeket tettem meg simában
219 Ahlen-Berlin V
234 Genoa- Bologna H
241 Bellinzona-Basel V
247 Sevilla-Ath. Bilbao H
249 Vasas-Nyíregyh. H
200-ból 3280, ha mind bejön.
219 Ahlen-Berlin V
234 Genoa- Bologna H
241 Bellinzona-Basel V
247 Sevilla-Ath. Bilbao H
249 Vasas-Nyíregyh. H
200-ból 3280, ha mind bejön.
Magic: köszi, de a férjemé a dícséret
" alt="
">
Szegény, amikor nyerni akar egy keveset, egy mindig elmegy, ha nincs tétje, csak a kosárban hever a szelvény, tuti bejön mind......
A sokdöntetlenesből is 2 simán jött, a másik, amit később csinált, azon 1 D ment el a 6-ból
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Szegény, amikor nyerni akar egy keveset, egy mindig elmegy, ha nincs tétje, csak a kosárban hever a szelvény, tuti bejön mind......
A sokdöntetlenesből is 2 simán jött, a másik, amit később csinált, azon 1 D ment el a 6-ból
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">leon: Neked viszont nagy gratula, nagyon szép tippek voltak, azt a fránya Leverkusent kellett volna kihagyni!
Remélem nyer a Montpellier, boldicsi, az nekem is jól jönne.Gratula. De ma sem értetted, hogy sok tippet be lehet írni, de mit sem ér, ha nem írod be, melyiket milyen kötésben játszottad vagy melyiket ajánlod. Szerintem ugyanis így segítünk másoknak.
Mai, 12 óra 11 perces hozzászólásomban lévő 12 tippet játszottam két db 6-os bontásban, 3/6-ban 200 Ft-ért, illetve 4/6-ban 100 Ft-ért (összesen 11e Ft-ba került).
Az egyik 6-osból 3 meccs jött be, ez csak 1600 Ft-ot hozott (az 5,5 ezerre)
A másik 6-osból 5 meccs már megvan, a 6. a montpellier - Rennes H, amely az 1. félidő végén 2:0. Ha a Montpellier nyer, akkor összesen több mint 42e a nyeremény !!! (ha nem, akkor 18e, de így is plusz)
Az egyik 6-osból 3 meccs jött be, ez csak 1600 Ft-ot hozott (az 5,5 ezerre)
A másik 6-osból 5 meccs már megvan, a 6. a montpellier - Rennes H, amely az 1. félidő végén 2:0. Ha a Montpellier nyer, akkor összesen több mint 42e a nyeremény !!! (ha nem, akkor 18e, de így is plusz)
Nyerjetek sokan-sokat
" alt="
">
ha én játszom,akkor bukik minden,úgyhogy nem rontom az esélyeteket.meg most keret sincs már rá.
úgyhogy szurkolok nektek!
" alt="
">
ha én játszom,akkor bukik minden,úgyhogy nem rontom az esélyeteket.meg most keret sincs már rá.
úgyhogy szurkolok nektek!
bodnarpetra: Annak örülök, hogy legalább visszajön a 3/4-es szelvények ára, mert a Motherwell nyert, Birmingham is, a Real Madrid remélem nyer, sajnos a Caen tegnap döntetlenezett.
A többi 3/4-es szelvény is jó lehet, ha az Ajax holnap nyer, a másikon a Twente, s látjátok, a kockázatosabb szelvény mindig jó.
Timso: Ugye mondtam, hogy a 2. szelvény jó lesz! Neked játszani kellene!
A többi 3/4-es szelvény is jó lehet, ha az Ajax holnap nyer, a másikon a Twente, s látjátok, a kockázatosabb szelvény mindig jó.
Timso: Ugye mondtam, hogy a 2. szelvény jó lesz! Neked játszani kellene!
Azt írtam neked Zsuzsa, hogy egy kecskeméti fogadó 6 döntetlennel ért el - 200 Ft-ért 152.000 Ft-ot?
Megcéloztam a zöld újságot.... De elég volna, ha nem kerülnék be az újságba és kombin nyernék végre ugyanennyit!!!
Megcéloztam a zöld újságot.... De elég volna, ha nem kerülnék be az újságba és kombin nyernék végre ugyanennyit!!!
Így legyen!
" alt="
">
" alt="
">
Zsuzsa Nr. 1:
Tudod, tegnap beletette Marcsi /a lottózóban/ a fejembe ezt a Bochumot, tudod, megbeszéltük a Stuttgartot, biztos voltam a Hoffenheimben és a Brémában, akkor minek rakom 1,33-ért ezt a meccset, csak azért, mert hazai. Egy csomó Angol Ligát, amit felírtam, eltaláltunk, 2 döntetlent is, minek játszom egyenesben. Persze tudom miért, most nincs rá pénz.
Van egy 9 meccses egyenes szelvényem, ott is viszi a szelvényt a Leverkusen.
Persze OK, talán visszajön a pénz, amit raktam rá, de sokkal egyszerűbb lett volna a 2-3 gólra tennem, ahogy szoktam egy-egy meccsre, s azokra a csapatokra, akiket szeretek.
Holnap is nap lesz, de holnap már telihold! Ma még elszaladtam feladni egy szelvényt, remélem volt értelme, így holnap nem kell játszanom! De igazad van, nyerünk még sokat!!!
Tudod, tegnap beletette Marcsi /a lottózóban/ a fejembe ezt a Bochumot, tudod, megbeszéltük a Stuttgartot, biztos voltam a Hoffenheimben és a Brémában, akkor minek rakom 1,33-ért ezt a meccset, csak azért, mert hazai. Egy csomó Angol Ligát, amit felírtam, eltaláltunk, 2 döntetlent is, minek játszom egyenesben. Persze tudom miért, most nincs rá pénz.
Van egy 9 meccses egyenes szelvényem, ott is viszi a szelvényt a Leverkusen.
Persze OK, talán visszajön a pénz, amit raktam rá, de sokkal egyszerűbb lett volna a 2-3 gólra tennem, ahogy szoktam egy-egy meccsre, s azokra a csapatokra, akiket szeretek.
Holnap is nap lesz, de holnap már telihold! Ma még elszaladtam feladni egy szelvényt, remélem volt értelme, így holnap nem kell játszanom! De igazad van, nyerünk még sokat!!!
Magic írtam és drukkolok
" alt="
">
Zsuzsa hajrá
" alt="
">
" alt="
">
Zsuzsa hajrá
" alt="
">Mamo: Írtam, én még így is nyerhetek valamennyi pénzt, de nem mindegy, hogy 17.300 Ft-ot nyerek, vagy 3.015 Ft-ot. Sosem szeretem a páratlan számú meccseket! A Leverkusent pedig utálom!
Most olvastam a zöld újságban,hogy 200, 500 , 1000 Ft-ra mekkora pénzeket nyertek!
Most már rajtunk a sor Magic!
" alt="
">
Most már rajtunk a sor Magic!
" alt="
">Mamo: Dehogy haragudtam, de azóta írtál valamit?
Szerencsére az Arsenal fordított, én őket imádom! A holnapi meccsektől függ még a sorsom, a Real Madrid már vezet, késő este derül ki az egyik szelvényemmel nyertem-e, mert elment már 1 meccs.
Szerencsére az Arsenal fordított, én őket imádom! A holnapi meccsektől függ még a sorsom, a Real Madrid már vezet, késő este derül ki az egyik szelvényemmel nyertem-e, mert elment már 1 meccs.
Magic nyertetek?
én drukkolok
megharagudtál arra amit írtam?
" alt="
">
én drukkolok
megharagudtál arra amit írtam?
" alt="
">Leverkusen, hasonló hajrát várunk!
Young Boys, imádlak !!!!!!