Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 625 / 1759 oldal |
Szép naptárt csak jó minőségű fotókból lehet készíteni.
30 000-es büntetés.Sebesség túllépésért.50 helyett 71 km/h
túl kicsi volt a mérete
" alt="
">
" alt="
">Lehet, hogy az volt a gond, nekem kockákra esett szét némelyik kép :-(
Nadina nekem tetszett, minden csak képfelbontás kérdése, meg, hogy igazíts a képen feltöltés után
GLS hozta a gaffi.hu spirálos képeit. (regiért adták) Hát nem vagyok tőle elájulva. Még a 980Ft-os postaktg. is sok érte.
" alt="
">
" alt="
">Univer levél, hogy elfogyott a 92-es body, mellette egy másik borítékban a 92-es body
" alt="
">
" alt="
">Hozzánk is megérkeztek a régen várt Hyundai ajándékok, de nekem is vegyesek az érzelmeim: egyrészt nem azokat kaptam amiket a kép alapján ígértek (galléros póló+táska), másrészt pedig nem küldtek baseball sapkát, pedig azt is nyertünk.
Lehet a Negatívba kéne írnom:
Ma megkaptam a régóta várt Hyundai pólót és a táskát, de örömöm mégsem teljes! Ugyanis nem azokat a foci VB emblémás cuccokat kaptam, amit anno kiválasztottam!!! Ezek csak egy sima Hyundai-os emblémával ellátott darabok, pedig nekem éppen a foci miatt lett volna fontos, hogy azokat kapjam, amit hajdanán nyerni lehetett!!! (Hyundai Fb játék)
Ma megkaptam a régóta várt Hyundai pólót és a táskát, de örömöm mégsem teljes! Ugyanis nem azokat a foci VB emblémás cuccokat kaptam, amit anno kiválasztottam!!! Ezek csak egy sima Hyundai-os emblémával ellátott darabok, pedig nekem éppen a foci miatt lett volna fontos, hogy azokat kapjam, amit hajdanán nyerni lehetett!!! (Hyundai Fb játék)
Reál utalvány (Maggi játék).
Tegnap 10.000-es Coop utalvány
" alt="
">
" alt="
">Még csütörötökön varta foci szett 1 helyett 2 jött..meglepett ugyan az az emil cimmel
" alt="
">
" alt="
">jaa de
" alt="
"> jo van no
" alt="
">
" alt="
"> jo van no
" alt="
">Nem Pedigree?
Kutyakaja ez is meg az is, de mégis...
Kutyakaja ez is meg az is, de mégis...
megérkezett tegnap a coravl nyert frieskis csomag
" alt="
">
" alt="
">Kalifa köntös
autóillatosítók (FB)
Dossziék, Palmolive gyorsaságik, cserék.
Rama receptkönyv
Ráma receptkönyv